Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizde gittik bugün eski formalardan aldıkçççççç
    para yetişmedi ne yapalım

Senin canin sagolsun
    10 forma almis kadar deger kazandin gözümde

Yorum

• İlk olarak LazCapone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin canin sagolsun
      10 forma almis kadar deger kazandin gözümde
      Eyvallah kardeşim.
      Valla trabzonlu ama fenerbahçeli olan 2 kişiyide ikna ettim onlarda alıcaklar
      trabzonu içten severler ama zamanında yapmışlar bi hata
      ne kadar satılsa o kadar iyi
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Haftaya ankaraya Tsclup'a da gelecekmiş formalar haberiniz olsun
        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
        **Latocan**

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizde gittik bugün eski formalardan aldıkçççççç
          para yetişmedi ne yapalım
          eski yeni fark etmez önemli olan rengi kardeş
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beğenmeyen beğenmesin ve bunu adam gibi de söylesin. Kim ne diyecek? Ama yok tasarım cahili, yok rezillik falan... Komik komik işler. Herhalde bu formayı beğenmeyenler pijamalarını Abercrombie'den, takunyalarını D&G'dan alıyorlar. Ben "sıradan" bir taraftar olarak beğendim formaları, ve alacağım da. Beğenmeyen arkadaşlar madem forma almayacaklar, hiç değilse Taşbaşı'nda satılan Adibas, Mike, Umpro, Fuma gibi nadide, tasarım harikası TS formaları ile gelsinler stada da renk olsun biraz!

Beğenmediğimizi bizde adam gibi söledik zaten sen niye alınıyorsun ki... Daha iyisi kesinlikle yapılabilirdi. Çubuklu forma bile yapmamışlar adamlar zahmet edip..

Yorum

• noktayı 5 formayıda alan koysun =)

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beğenmediğimizi bizde adam gibi söledik zaten sen niye alınıyorsun ki... Daha iyisi kesinlikle yapılabilirdi. Çubuklu forma bile yapmamışlar adamlar zahmet edip..
                Hala çubuklu formadamıyız ?

Yapımı daha uğraşlı olduğu için sonradan çıkacakmış o.Sanırım ikinci devre başı,bir yerde okumuştum.Gidip paşa paşa alacağım formalarımızı,ben beğendim.

Yorum

• İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zahmetli olduğu için biraz gecikecek ayrıca bize özel tasarım olacak
                  Bordomavi.net

Yorum

• Formamı alacağım elbette isterdim ki şöyle güzel bir çubuklu NİKE formam olsun neyse bekleriz madem bunların içinden de herhalde beyazı yada maviyi alırım.

Yorum

• forma almayan fenerli olsun.. (imkanı olupta..)
                      7n bitirdin bizi

Yorum

• HEP FORMALARI KONUSUYORUZ. BEN COK ELEŞTİRMİŞTİM AMA ARTIK KÖTÜ YADA İYİ DEMEDEN ALACAZ. ÇARSAMBA TRABZONDAYIM İNSALLAH. aMA BENİM ASIL MERAK ETTİĞİM BİR KONU DA SU.. DİĞER TEKSTİL ÜRÜNLERİ SATISA SUNULDUMU T-SHİRT U OLSUN SWEET LER ESOFMANLAR VS. BUNLARA DA FORMALAR KADAR ONEM VERELİM. YONETİCİLERE SESLENİYORUM. GECEN YIL GİTTİĞİMDE DOGRU DUZGUN BİR TANE T-SHİRT BULAMAMISTIM CÜN Kİ YOKTU. FENERE BU KONUDA HEP İMRENMİŞTİM. AZ ONCE BURSA NIN TURUNCU FORMASINA BAKMAK İÇİN SİTELERİNE GİRDİM DE ONLARDA BİLE COK GUZEL ÜRÜNLER VAR. TS CLUBA GİDEN ARKADASLAR BU KONUY YLA İLGİLİDE BİLGİ VEREBİLİRSE SEVİNİRİM...

Yorum

• Arkadaslar Internetden Nasil Alabiliriz Yeni Formalari?

Yorum

• formaların ücreti nedir..hic biyerden bilgi alamadım yahu.bilen varsa söleyebilirmi?
                            anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• arkadaşlar İNSAF yaaa o kadar konu var formalarla ilgili de konu var burda fotoğraf koymak için konu açılmış 100 mesaj varsa 98 tanesi luzumsuz!!! lütfen yaa sırf mesaj olsun diye yazmayın daa...bi livera fotoğraf koymuş gerisi gelmedi bulamadım almadım helal livera vb. vb....yani konunun ismine bakınca forma alıp fotoğraf çekilmiş ve buraya konulmuş formalar bekledim onlara bakmak için girdim ama maşallah konuyla alakalı olanlar hariç herşey var...bari fotoğraf konusuna yazı yazıp durmayın!!!!!!!
                              Alper PEKEN
                              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• arkadaslar hicbiyerden fiyatını ögrenemedim formaların?nedir ücreti,ona göre gidiyim magazaya giderken.
                                anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X