Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tasarim gercekten basarisiz. Oldum olasi nike i sevmem zaten. Alirsam sadece Trabzonspor formasi diye alirim. Amac destekse nike formadan 1 tane alacagina Puma formadan 10 tane alirim.

Yorum

• Bu başlıkta konuşulan şey formaların kalitesi, lansmanı vs. değil.Konuyu saptırmayalım arkadaşlar.

Formalar hakkındaki düşüncelerimizi aşağıdaki başlıkta tartışalım;

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Bu sayfada yeri olmayan mesajlar "Yeni Sponsor Nike" başlığına taşınmıştır, taşınmaya devam edecektir.
      En son Selman tarafından düzenlendi; 25.07.2008, 11:56.

Yorum

• __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Kısa Mesaj

Ben de isterim her şeyin en güzelini, en kalitelisini, en azından benim yaptığım, önerdiğim formalardan biri olsun diye. Fakat bir de gerçekler var hayatta bizim istemiş olmamızın dışında. Hatta sizinle paylaşmadığım, gelecek seneyi beklediğim çalışmalarım da var. Zamanı gelince göreceğiz nasıl olsa daha yeni sezon formalarını. Her sene daha güzel formalarımız olacak emin olun.

Başarıya giden yolda her şeye sabretmemiz gerektiği gibi sponsorumuza da zaman tanımalı ve anlayışlı olmalıyız.

Yeni ürün geliştirme ve planlama, marka, kategori yönetimi, hizmet yönetimi, reklam ve promosyon, ambalajlama, etkileşimli medya iletişimi ve halkla ilişkiler gibi tüm pazarlama faaliyetleri estetikle iç içedir.
          Estetiğin kullanıldığı kimlik yönetiminin en önemli işlevlerinden biri de, organizasyon ve markalarını belli bir stille birleştirmektir dedim.

Yönetimin yerine kendimizi koyalım; eski sponsordan kalma elinizde yığınla forma var. Kalitesinden ne siz ne de taraftar memnun değil. Renkler tutmamış v.s. Zamanınız yok ve yeni bir sponsorla yolunuza devam etmek zorundasınız. Piyasadan teklifler alıyorsunuz. Teklif veren firmalar 1 yıl öncesinden hazırlık gerektiğini söylüyor. Kulüp açısından hem prestijli, hem kaliteli hem de kâr getirecek bir sözleşme imzalamak zorundasınız. Zamanınız yok ve bu işe tek başınıza karar vermeniz yeterli olmuyor. Çünkü işin bir de üreten kısmı var. Adidas programım yoğun, sana forma yetiştiremem diyor ( benim duyumlarım forma yapmak bile istemiyor ), üstelik senin istediğin rakamı da vermiyor. Lescon taraftarın güvenmediği, marka değeri, dağıtım, tasarım konusunda yetersiz kalıyor. Diğer büyük takımlara karşı bu markayı giymek istemiyorsunuz. Kappa fazla fiyat veremiyor, dağıtımla ilgili sorunları var mal yetiştiremiyor. Nike büyüklerimizin araya girmesi Genel Müdürünün bizim gibi Trabzonspor aşığı olması sayesinde Milli takımlar dışında ilk kez bir takıma sponsor oluyor.

Anlaşmayı imzalıyorsunuz. Önünüzde iki seçenek var; ya mevcut kolleksiyonlardan sizin renginize ve genel çizgilerinize uygun modelleri seçer, bir an önce satışa başlarsınız, ya da daha pahalıya 5-6 bekleyip satış yapamadan, taraftarı küstürürsünüz. Dünyada Nike giyen başka hiçbir takım sizin renklerinizde ve çubuklu forması yokken çok özel bir forma ürettirirsiniz, fakat çubuklu forma baskılı olduğu için ve sizin renginiz de özel olduğu için beklemek zorunda kalırsınız. Fakat yaşadığınız sıkıntıları taraftara anlatamazsınız.

Herkes kendi zevkine göre forma giyebilsin diye çeşidi fazla tutarsınız. Çünkü model seçimi, üretimi, dağıtımı için anket zamanınız bile yoktur. Nike sizi şımartacak tasarım ve ürünler konusunda garanti verir. Hatta gelecek sezon için çalışmalara başlar. Çünkü hiçbir firma genel çizgilerinden taviz vermemektedir ve ne kadar istesinizde size ürün yetiştiremiyorlardır.

Tüm iyi niyetinizle ve bu rada birçok başka problemle uğraşırken, ne yaptığını bilmeyen biri tutar formaları çok kötü bir şekilde üstelik resmi sitenize koyar. Tepkiler çığ gibi büyür, hemen olaya müdahele edip düzeltmeye çalışırsınız. Bir çuval inciri berbat etmek deyimi bir kez daha burada anlamını bulur.

Daha benim bildiğim, fakat paylaşamayacağım başka nedenler de vardır ortada. Fakat bunu taraftara anlatamazsınız.

Çubuklu formalar gelince, takımda iyi oynamaya başlayınca, ürünleri yakından görenler, bu ilk tepkileri nasıl olsa unuturlar diye umarsınız. Taraftarlardan gelen istekler doğrultusunda düzenlemeler yaparsınız. Futbolcuların isimlerinin yazılı olduğu formalar basılır hemen. İmza günü düzenlenir. Futbolcuların en popüllerleri ile taraftar buluşturulur.

Takım yeni formaları ile maça çıkınca algımız bir anda değişir. Formayı görenler, acımasızca eleştirenlerin ileri gittiklerini fark eder.

Herkes aslında sadece Trabzonspor için en iyisini istediğini hatırlar birden. Kızgınlığı soğuyunca, daha farklı düşünmeye başlar. Keşke der, herşey daha güzel olsaydı, ama bazı şeylerin hele güzel şeylerin zaman aldığını hatırlar. Taraftar bunları görürken kulübün ekmeğini yiyen, işi zaten bu insanlar niye bizim düşündüklerimizi düşünmez diye hayırlanırız.

Ümidimiz hiç bitmez, işini bilmeyenlere, üslûp bilmeyenlere, kırıp dökenlere, kalp kıranlara rağmen. Her şey daha güzel olacak galiba, bu kadar güzel giderken.

Ali Fuat Saruhan, ya da kısaca a f s yine 'sabredelim arkadaşlar' der, 'olayları değiştiremiyorsak, bakış açımızı değiştirelim' der, 'bakın güzel haberler var, sizin bilmediğiniz'.

Az kaldı, der. Bu mesajda burada biter.

Sizin için bir anlamı olmuştur umarım....
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formalar ne kadar istediğimiz gibi olmasada alacağız..desteğimizi vereceğiz trabzonsporumuza böyle bir dönemdede yanlız bırakırsak ne anlamı kalıyorki...kimse bişey beklemesin forma satışından kulubun istediği gelir gelmezse.gelecek sezon nasıl transfer yapılacak...yıldız isterken istiyoruz...gökten yıldız inmiyor arkadaşlar parayla oluyor bu işler ..lütfen aklın yolu birdir...HEP DESTEK TAM DESTEK...
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• bence formalardan cok bunların tanıtımını bunların hazırlnışını yapan zıhnıyeti eleştirmek lazım

cok acemice cok amatörce lanse edildi .bunu daha güzel yapa bilselerdi inanıyorum bukadar tepki alınmazdı .. acele etiler diye böyle olduğunu duşunuyorum ...
              biz burda catlamıyormuyduk cıksın ilk gun gidip alıcaz cıksınn artık şu formalar
              gurbetciler TRABZON da hergun binlercesı gelıp GİDİYO bunlara bir an önce forma yetiştirmek için acele edildi ve acemı bilinçsiz birileri tarafından bu duruma geldi... eleştiriler bu yönde olmalı bence
              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Formaların tasarımları üç aşağı beş yukarı beklendiği gibi sade. Daha güzeli olabilirdi,bence imkan dahilinde en iyisi yapılmaya çalışılmış.

Nike'ın işareti ile logomuzun hizasındaki anormallik düzeltilebilecek birşey abartmamak lazım.

"Formalarda kullanılan Nike teknolojisinin bir ürünü olan Dri-fit kumaş sayesinde ise vücuttaki nem dengelenecek. Böylelikle maç sırasında oyuncularımıza ekstra rahatlığın yanı sıra, performans artışı sağlanacak. Teri buharlaştırma özelliğine sahip bu teknoloji, sürtünmeleri ortadan kaldırıp, vücudun kuru kalmasına imkan vererek serin ve rahat bir performans imkanı yaratmış olacak. "

Tasarımdan öte sevindiğim nokta dri-fit kumaş kullanılması. Sonuçta sahada tasarımdan önce kumaşın fiziksel etkisi önemli. Futbolcu sahada formanın tasarımından etkilenip daha fazla koşmayaktır.Ancak tüm oyun boyunca formanın sağladığı ferahlıkla daha kolay hareket edecek, kendini daha rahat hissedecektir.

Ha "bana ne kumaşın özelliğinden ,ben üzerime geçirdiğimin güzelliğine bakarım" diyenler olabilir.

Benzer durum tribündeki formalı arkadaşlar içinde geçerli . Avazınız çıktığı kadar bağırırken,takıma destek olurken yeni formaların sağladığı rahatlığı hissedeceksiniz.Eminim.

O zaman " berbat görünüyor, acemice, bu ne yaaaa..." demeyeceksiniz. "Ohh bee ne rahatlık vamış" diyeceksiniz.

Görünüm önemli ancak herşeydeğil.
                TSira- Şükran
                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• ben sol göğsümde 1967 de yapılmış arma olana bakarım... sağ göğsümdeki önemli değil...
                  ve sol göğsümde O arma olan herşeyi alırım...
                  Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                  Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                  Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben sol göğsümde 1967 de yapılmış arma olana bakarım... sağ göğsümdeki önemli değil...
                    ve sol göğsümde O arma olan herşeyi alırım...
                    ....
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Fuat abi tebrikler en güzel ve en anlamlı yazı seninki.Yeni forma dizaynının zaman alacağı en başından beri biliniyordu(konuyu takip edenler bilir) o yüzden de şuanda lanse edilen formaların bu şekilde olacağı belliydi.Kumaş kalitesinden bi endişem yok.olimpiyatta canlı olarak bi görelim o zaman hoşumuza gider.Bencede foto çekiminden dolayı böyle gözüküyo
                      BİİİZE HER YER TRABZON, BİZE HER YER TABZON

Yorum

• acaba serkansiz yayinlanan formalarda fotoshopmu var ..cünkü arma ve nike ayni izada ???? oysaki serkanin üzerindekiler öyle diil.....ayrica relam yapan serkanin tozluklari da bi acayip nike isaretlerini dengeye sokmasi lazimdi , biri sagda biri solda biri gözükmüyor biri önde filan....

Yorum

• ali fuat saruhan yani kısaca a f s. allah senden razı olsun. bu güzel ve açıklayıcı yazından sonra eminim ki insanların düşünceleri biraz olsun değişmiş biraz olsun sakinleşmişlerdir. şampiyonluk sürecinin başladığı bu dönemde beğenmediğimiz şeyleri kabullenmenin gerektiğini herkes artık algılamalı. sportif anlamda başarılar kaanacağımıza inandığımız bu dönemde bu tür şeylerde kızgınlık ve kırgınlıkların olması gerçeketen de hiç hoş olmaz. biz tranzonsporumuz için herşeyin en ii sini istiyoruz. ama unutmayalım ki en ii ler biraz zaman alıyor. yani gene sabır demek gerekiyor. sabır = başarı
                          SABIR = BAŞARI

Yorum

• Kendime eşime ve çocuklarıma forma almak için 2 aydır sabırsızlıkla yeni formaları bekliyordum. Tam bir hayal kırıklığı. ben belki giyerim ama aşim ve çocuklarım hayatta giymez. giyseler bile alay konusu olurlar. Hem zaten hiç kimse bunların TS forması olduğunu anlayamaz. Eski formalardan alıcam mecburen. Hala satılıyo mu eski formalar? bilen varmı? 1 hafta sonra trabzona gelicem.
                            Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• Herşeyin üstünde Trabzonspor evet eleştirelim ama ısrar etmeyelim bazen istemediğimiz şeyleri de kabullenmek zorunda kalabiliriz bu formada öyle birşey işte.Yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışalım hayal kırıklığı kötü birşey biliyorum ama bunu düzeltmenin yolu muhataplarına bunu anlatmaktan geçer bunun da adresi kulübümüzdür eminim her şeyi güzelleştiren kulübümüz buna da bir çözüm bulacaktır bu aşamada bize düşen görev formalarımızı alıp kulbümüze destek olmaktır almazsak bundan kim zararlı çıkar kulübümüz dolayısıylada biz

onun için eleştiri hakkımızı saklı tutmak kaydıyla

HEP DESTEK TAM DESTEK
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Fiyatı ne akdar formaların acaba, arkadasım tsclub da gordum ama fıyatına bakmadım dedı
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X