3 forma alacagimi yazmistim ne yazikki sadece 1 tane alabildim. Trabzonda sadece 3 gün kalabildim bu süre icindede benim bedene uygun olarak sadece turuncu formayi bulabildim. Artik digerlerini internetten siparis ederiz. Resimde en kisa zamanda ekleyecegim.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Bence yukarıdaki risteyi ( Gökkuşağımızı ) renklendirelim . Böyle bir oluşumda gökkuşağında Bordo muz ve Mavimiz dışında herhangi bir renk olamayacaktır ama olsun bazen 1 renk bile birçok şeyi anlatmaya yeter .
Adı olmayanlar kendini listeye ekleyerek renklendirebilirler .
banada geldi trabzondan işin ilginç tarafı işyerinde çalıştığımız arkadaşlar komşularımız siz acaip bir milletsiniz insanlar köylerinden memleketinden yiyecek içecek ister siz forma istiyosunuz dediler
listede vunitli61 3 ad diye gözükür (eski kullanıcı adım) , şükür bu taahhütümü gerçekleştirdim. istanbul avrupa yakası tek ts clup olan caka' dan her ne kadar istediğim gibi olmasada trabzon forması elde alabildim. işallah 14 eylülde trabzon' a (beşiktaş maçı için) geleceğim. ogünde 1 veya 2 forma almayı düşünüyorum (şöyle arkasında yattara, song, veya g.ünal yazanlardan)
bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Yorum