Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asikaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    emin misin? hayır yanlış anlama ama alıncak gibi değil yani
    Ya arkadaşlar yazdıklarınız inanılır gibi değil.Şaka gibi.

Yorum

• Dizayn kötü

bana göre illa çubuklu forma olacak diye birşey yok, yeni formaların dizaynı beni üzdü ,malesef begenmedim.Tamam resimler kötü ama formanın dizaynını görüyoruz.hayal kırıklığı malesef

Yorum

• ya zaten kalitesine bişey diyen biz tasarımına uyuz olduk kardeşim adamlar hiç uğraşmamış ki gelişi güzel dikmişler
        ........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......

Yorum

• Arkaplan pembe rezil olduk cümle aleme.. sunun arka planına güzel bi desen yapamamıslarr bana verselerdi bişeye benzetmeye calışırdım.. ayrıca logomuzun allta kalması daha büyük skandall

Yorum

• bu satten sonra bişey değişmez artık olan oldu yapıcak bişey yok takıma destek adına gitcez alıcaz bu formalrı

Yorum

• tamamiyle rezalet, üzerindeki renklere ableme yazık ...
              rezalettt
              [ille d' 7]

Yorum

• a f s arkadasimiz daha öncede belirtmisti:

cubuklu formalar bir kac ay sonra cikacak....

Sizlerede bir forma begendiremiyorlar vallahi... Takim giysin formalari ondan sonra bakalim.
                Nike in 2008-09 formalari böyle. Elinize katalog alin ve bakin. Hemen herseyi elestiriyorsunuz...
                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya arkadaşlar yazdıklarınız inanılır gibi değil.Şaka gibi.
                  benim açımdan şaka değil kardeş ben bekliyordum ki süper forma çıksın nıke yani boru değil ama beğenmedim kardeşim nabayım yani

Yorum

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkaplan pembe rezil olduk cümle aleme.. sunun arka planına güzel bi desen yapamamıslarr bana verselerdi bişeye benzetmeye calışırdım.. ayrıca logomuzun allta kalması daha büyük skandall
                    zaten rezil olduk ne farkeder ki

Yorum

• İlk olarak vice tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bana göre illa çubuklu forma olacak diye birşey yok, yeni formaların dizaynı beni üzdü ,malesef begenmedim.Tamam resimler kötü ama formanın dizaynını görüyoruz.hayal kırıklığı malesef
                      arkadaşım avatarındaki şey bile daha güzel bir forma için bu kadar tembellik olmaz.ben en iyisi neti kapatayım yoksa çıldıracağım.

Yorum

Arkaplan pembe rezil olduk cümle aleme.. sunun arka planına güzel bi desen yapamamıslarr bana verselerdi bişeye benzetmeye calışırdım.. ayrıca logomuzun allta kalması daha büyük skandall
                        yaa ben arka plandandaa geçtimm şu formayı bana bi anlatsana ne var ts ablemi var o kadarr beyaz tişört bu yaaa..
                        Kabus Geri Dönüyor!!!
                        İnadına Trabzonspor!!!

Yorum

• adamlara bak yaa resmen kafa bulmuş bizimle

Yorum

vallah bu nike kendini ne saniyo ya
                            Aşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r

Gumushane 29

Yorum

• İlk olarak vice tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dizayn benim fifa 2005 te yeni takım oluştururken 5 dakk. yaptığım tasarıma benziyo bunun neresine o kadar zaman harcadılar.
                              [ille d' 7]

Yorum

• bence bu sayfayı yöneticiler kapatsın hakarete kadar vardı çünkü. beğenmemiş olabiliriz istediğimiz gibi çıkmamış olabilir ama bu hakaret etmemiz anlamına gelmiyor. sonuç olarak bu formalarla sahaya çıkacak futbolcular. yapacak bişi yok kabullenmek zorundayız. hakarete varmayacak tepki mailleri iletilmeli ama sakin ve sabırlı olmak gerekiyor.
                                SABIR = BAŞARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X