İlk olarak asikaplan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
a f s arkadasimiz daha öncede belirtmisti:
cubuklu formalar bir kac ay sonra cikacak....
Sizlerede bir forma begendiremiyorlar vallahi... Takim giysin formalari ondan sonra bakalim.
Nike in 2008-09 formalari böyle. Elinize katalog alin ve bakin. Hemen herseyi elestiriyorsunuz...TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar yazdıklarınız inanılır gibi değil.Şaka gibi.
Yorum
-
İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arkaplan pembe rezil olduk cümle aleme.. sunun arka planına güzel bi desen yapamamıslarr bana verselerdi bişeye benzetmeye calışırdım.. ayrıca logomuzun allta kalması daha büyük skandall........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......
Yorum
-
İlk olarak vice tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana göre illa çubuklu forma olacak diye birşey yok, yeni formaların dizaynı beni üzdü ,malesef begenmedim.Tamam resimler kötü ama formanın dizaynını görüyoruz.hayal kırıklığı malesef
Yorum
-
Arkaplan pembe rezil olduk cümle aleme.. sunun arka planına güzel bi desen yapamamıslarr bana verselerdi bişeye benzetmeye calışırdım.. ayrıca logomuzun allta kalması daha büyük skandallKabus Geri Dönüyor!!!
İnadına Trabzonspor!!!
Yorum
-
Arkaplan pembe rezil olduk cümle aleme.. sunun arka planına güzel bi desen yapamamıslarr bana verselerdi bişeye benzetmeye calışırdım.. ayrıca logomuzun allta kalması daha büyük skandall
vallah bu nike kendini ne saniyo yaAşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r
Gumushane 29
Yorum
-
İlk olarak vice tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana göre illa çubuklu forma olacak diye birşey yok, yeni formaların dizaynı beni üzdü ,malesef begenmedim.Tamam resimler kötü ama formanın dizaynını görüyoruz.hayal kırıklığı malesef[ille d' 7]
Yorum
-
bence bu sayfayı yöneticiler kapatsın hakarete kadar vardı çünkü. beğenmemiş olabiliriz istediğimiz gibi çıkmamış olabilir ama bu hakaret etmemiz anlamına gelmiyor. sonuç olarak bu formalarla sahaya çıkacak futbolcular. yapacak bişi yok kabullenmek zorundayız. hakarete varmayacak tepki mailleri iletilmeli ama sakin ve sabırlı olmak gerekiyor.SABIR = BAŞARI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum