Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zahmetli olduğu için biraz gecikecek ayrıca bize özel tasarım olacak
    Fatih bence zahmetinden değil Nike çakallığından yaptı böyle birşeyi.Düz renkl,i formalar ilk çıktığı için kapış kapış gidecek nasıl olsa.
    Çizgili formayı yani taraftarın en çok beğeneceği formayı satışlar azalmaya başlayınca sürecekler piyasaya.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar hicbiyerden fiyatını ögrenemedim formaların?nedir ücreti,ona göre gidiyim magazaya giderken.
      kardeşim 85 len 49 arasında değişiyodu galiba ben düz bordo olan formayı 75 e aldım beyaz olan 85 turuncuda 75 bordo kolları mavi olan 59 diğer mavi olanda 49 du galiba

Yorum

• İlk olarak tlotwat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kardeşim 85 len 49 arasında değişiyodu galiba ben düz bordo olan formayı 75 e aldım beyaz olan 85 turuncuda 75 bordo kolları mavi olan 59 diğer mavi olanda 49 du galiba
        eyw saolasın.biraz arkadaki sayfaları karıstırınca formadaki buldum fiyatları uygunmus beyaz forma haric
        anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• herkesin bütçesine göre var kardeş artık isteyen istediğini alsın

Yorum

• almak istediğim en begendiğim forma satışta yok şok kesinlikle.(beyaz yatay bordolu çizgili olan) satışa cıkanlardan ise kesinlikle aston villa forması modelinde olanları hariç klasik duruyo geçiştirmelik iş yapmışlar..

Yorum

• Turuncu forma çok canLı oLmuş..

Hafta sonu Hüseyin'in giydiği formadan aLacağım inşaLLah..
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ben izmir de yaşıyorum. nasıl forma alabilirim bilen biri yardım edebilirmi.
                BMN İZMİR

Yorum

• istanbul anadolu yakasına formalar geldimi bilen varmı? geldiyse hangi mağazada var?
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Beyaz mı? Parçalı mı? anket yapıyorum buyurun, hangisinden alayım
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyaz mı? Parçalı mı? anket yapıyorum buyurun, hangisinden alayım
                      İkisinden de Ama bir tane alacaksan beyazdan almanı tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyaz mı? Parçalı mı? anket yapıyorum buyurun, hangisinden alayım
                        ilk olarak beyaz diyorum
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak blackpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          almak istediğim en begendiğim forma satışta yok şok kesinlikle.(beyaz yatay bordolu çizgili olan) satışa cıkanlardan ise kesinlikle aston villa forması modelinde olanları hariç klasik duruyo geçiştirmelik iş yapmışlar..
                          o forma sadece buradaki arkadaşlar tarafından yapıldı.. kulüp öyle bir forma çıkaracağını taahhüt etmediki neden şok oldun
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Bak daha pahalı diye yanıltıcı oy kullanmayın
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Abi al beyazı yazın iyidir maçta giymek içinde bordo mavi al
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• Dün gece karar verdim, bir beyaz, bir turuncu alacagim insallah. Beyaz'a para yetmezse bakacagiz
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X