Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• sabırsızlıkla bekliyorum paramıda biriktirdim çıktığı anca belirttiğim gibi 3 tane alacağım forma konusunda forumun mankeni olacağım
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• konu ile pek alakası yok ama bir şey soracam

mesaja resim nasıl ekleniyor?
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• bunlar nasıll
        Twitter Adresim

Yorum

• arkadaşlarr şu formanın şıklıgına bakın yaaaaaa
          Twitter Adresim

Yorum

• Song un İmza töreninde giydiği forma acaba bu sene ki formalarından bir tanesi mi?
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bu zaten yeni formalarda var galiba
              Twitter Adresim

Yorum

• evet yeni forma galibaaa harikaa olmuss
                Twitter Adresim

Yorum

• [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/TUNTOS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/TUNTOS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG]

Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Baskayaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlarr şu formanın şıklıgına bakın yaaaaaa
                      Hırvatlar gerçekten şanslı ya.Süper formaları var.
                      Hırvatistan maçlarında da gördük modern çizgileri olan çok şık bir forma
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şimdi birşeye benzedi işte..
                        Ama yinede çbuklu forma ile turuncu formayı bekleyeceğim almak için.
                        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• logo egri duruyo eger yuvarlak olsaydi böyle olmazdi ...nike ile logonun yüksekliyi aynimi diil heralde ..ya biseyler yamuk gibi

Yorum

• ya renkdaşlar ben bi forma sipariş vercem internetten beyaz puma 178 boyunda ve 58 kiloyum L mi yoksa XL mi söliim ne dersiniz bi yardımcı olursanız sevinirim
                            şimdiden teşekkürler

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              logo egri duruyo eger yuvarlak olsaydi böyle olmazdi ...nike ile logonun yüksekliyi aynimi diil heralde ..ya biseyler yamuk gibi
                              sevgili abim yamukluktan değil sanırım o nıke logosunun uzun kısmı yukarıya doğru yani logonun orjinalı o oldugu için öyle duruyor diye düşünüyorum naçizane fikrim formalar güzel olmuş

Yorum

• ben formayı hıc begenmedım bu forma guzel olmamıs gercı 5 adet forma denıldı umarım dıgerlerı guzeldır.Aston vılla nın formasının aynısını bıze yamamıslar bence...Nıke ısı bılıyor ama bu olmamıs benım kanımca..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X