Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar indirimde olan formalardan 2 tane almıştım...
    birine isim yazdırdım ama çok kötü yazmışlar..kırış kırış olmuş forma...Allaha şükür kuru temizlemeci düzeltti))
    2 tane daha sipariş ettim onlarda da isim var mail attım oraya umarım bunu öyle yapmazlar.

Yorum

• Nike Turkey
      Buyukdere Cad. Nurol Plaza
      A Blok K.17
      Maslak 80670
      Istanbul
      Turkey

90 212 328 1228
      90 212 328 1230 (fax)

sonuçta fax var. bişeyler yapabiliri die düşünüyorum...
      "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
      Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
      Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• ben de en az 1 forma alacağım önümüzdeki sezon

Yorum

• hey benide ekleyin oraya bakalım enson kappa zamanında aldım çünkü pumanın formasını beğenmiyordum şimdi nike en az 3 tane alıcam ben eşim oğlum için benide yaz 3
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Ali Fuat abiye verdiği güzel haberler için teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu eşofmanlar müthiş olmuş alırım bir köşeye koyarım.. giymem o kadar güzel...

ali fuat abi sen nike ile anlaşsana
              Bu Eşofmanlar satılıyomuuu bilgilendirirmi,sin benii
              Mami.Haldiz
              Trapzoneleee !!! Bize Her YerTrabZoN

Yorum

• İlk olarak SeRHaT ŞaHiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike Turkey
                Buyukdere Cad. Nurol Plaza
                A Blok K.17
                Maslak 80670
                Istanbul
                Turkey

90 212 328 1228
                90 212 328 1230 (fax)

sonuçta fax var. bişeyler yapabiliri die düşünüyorum...
                Ben orda çalışıyorum, Bizim alt katımızda Nike..
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• bende 2 tane alırımm..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşım anladık, beğendin fakat o forma yapılmayacak tekrar tekrar yapıştırıp durmasan?

Niye yapilmayacak bilgin var sanirim bu konuda ?
                    En güzel forma o bence yoksa nikeda gelse yine ayni formalar gelicek ..
                    Biraz formalarin tipi degismesi lazim ..

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben orda çalışıyorum, Bizim alt katımızda Nike..
                      nabız yoklarsın sen o zaman kardeş...
                      "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                      Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                      Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Nike işi süper oldu..Artık her yerden forma falan alabilcez...

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye yapilmayacak bilgin var sanirim bu konuda ?
                          En güzel forma o bence yoksa nikeda gelse yine ayni formalar gelicek ..
                          Biraz formalarin tipi degismesi lazim ..
                          bi kaç sayfa önce açıklandı neden yapılmayacağı
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• [quote=AKSOY_61;1395657]

bu olursa süper olur en guzel forma bızde olur herhalde ve rekor sevıyede satar şahsen ben 3 tane alırım eşofman ve polarda bu şekılde olursa onlardan da alırım
                            O SENE BU SENE

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet gelelim müjdeli habere,

Öncelikle hepinize ilgi, sabır ve katkılarınızdan dolayı teşekkür edeyim.
                              25.sayfadan buralara kadar gelmişiz.
                              Söyleceğim şey özetle şu:
                              ( çok uzun bir görüşme oldu fakat detayları daha sonra paylaşacağım )

Öncelikli olarak yeni sezonumuz ve yeni sponsorumuz tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun bir,

Yeni sezon nike formalarımız, benim tahminlerimin ötesinde tüm modelleri ile birlikte Temmuz ayına yetişiyor.
                              Bu konuda espri bile yapmış soranlara 'yönetim formaları fındık ayına yetiştirmeye çalışıyor' demiştim.
                              Bütün modeller mi yetişiyor diye sordum, 'evet bütün modeller',
                              peki çubuklu formalarımız onlar da mı? ' evet çubuklu formalarımız da'
                              Yeni formalarımızın kumaş kalitesi birinci kalite, renkler tam beklediğimiz tonlarda ve bu senenin ekstra rengi mesajın başında da gördüğünüz üzere taraftardan gelen istekler doğrultusunda turuncu.
                              Ve yine müjdeli bir haber bütün modeller uzun kollu seçenekleriyle geliyor.

Bu haber şu an satışta olan ve çok cazip fiyatlara satılan formalarımıza olan ilgiyi azaltmasın lütfen. Forma alma, hediye etme konusunda bu avantajlı durumu da değerlendirmeliyiz. Formanın dışında kaliteli tişört ve ürünleri kaçırmayın bu fiyatlara bir daha bulamazsınız.

Modellerimiz nike 2008 / 2009 sezonu çizgilerinden seçildi ve tahmin ettiğiniz gibi, tarihimizde de giydiğimiz bir dönem adidasın da bize yaptığı bordo kolları mavi forma da var hani aston villa modeli diye tanımlanan model. Detaylar renkler formlar bize özel doğrusu yeni Trabzonspor modeli. Modellerden biri ile ilgili yorumlarını paylaşayım ' yaptığınız tasarımın neredeyse aynısını yaptı nike bize'

Bu kadarlık yeter.

İlginiz, sabrınız ve katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Sürç-ü lisan ettiysek ve haddi aştıysak affola..
                              hatırlatmakta fayda var sanırım
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• Bordo formanın üzerine mavi desenler, nike işareti ve yazılar da turuncu olsa güzel bişe çıkmaz mı ortaya??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X