Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende 3 tane alcam 61 06 87 numaralı
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• +2 tane de bana yazın....daha fazla da olabilir ama şu an net cevap vermek daha mantıklı liste açısından
      *
      *
      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Ev arkadaşımla birlikte öncelikle birer adet puma (indirimli ) birer adet de yeni sezon nike formamızı alacağız inşallah.eys_61 ve akkese_61 eklenebilir listeye.
        Her daim TRABZONSPOR!
        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
        "7"

Yorum

• Ben yeni formaları gördüm çok beğendim valla.Yanlış bilmiyorsam toplam 5 taneler.

Tşört gibi olanları da var günlük giyilir yani...

Biz normal çubuklu formayı da günlük giyeriz ya neyse.

Ben de 1 tane alırım.
          Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• İlk olarak FatmaÇelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben yeni formaları gördüm çok beğendim valla.Yanlış bilmiyorsam toplam 5 taneler.

Tşört gibi olanları da var günlük giyilir yani...

Biz normal çubuklu formayı da günlük giyeriz ya neyse.

Ben de 1 tane alırım.
            yeni formaları nerde gördün
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yeni formaları nerde gördün

Valla malesef burdan isim veremem.Mail olarak geldi ama bana değil.
              Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• ne alıcam forma yahu.. destek neden olayım ki.. işim mi yok..

yaz 2 tane Cihan biri iç saha, biri deplasman..
                Hadi eyvallah..

Yorum

Valla malesef burdan isim veremem.Mail olarak geldi ama bana değil.
                  Trabzonspor aşkı için eklesen fotoları bizde görsek
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor aşkı için eklesen fotoları bizde görsek
                    Trabzonspor aşkı tartışılmaz da malesef yapamam..

Bana güvenin pumadan daha güzel formalar buna emin olabilirisniz
                    Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• Listeye 2 tanede benim adımı ekleyin.Bakalım Nike neler yapacak neden 3 olmasın diyorum hatta
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Trabzonspor aşkı tartışılmaz da malesef yapamam..

Bana güvenin pumadan daha güzel formalar buna emin olabilirisniz
                        Kardes sana güvenemem cünkü resmiyete dökülmüs birsey yok su an Formalar daha yapilmadi ..hadi yapilsa diyelim kimseyede göstermezler satisa cikmadan önce kopya olmasin diye bilmem anlata bildimmi..

Yorum

• Dayıma hediye olarak tabi eğer isterse (kendisi koyu malicidir belli olmaz sağı solu)1 kombine kendime ve 9 aylık oğluma toplam 2 forma eğer iyi bir yabancı transferi olursa onunda forması eder 3 ama şuan kesin 2 forma diyorum

Yorum

• hersene mutlaka forma alırım,bu sene biraz farklı olacak galiba formalar güzel olucak,takım güzel olucak,biz güzel olucaz..bana 2 forma yazabilirsiniz,transferlere göre de artabilir sayı..net 2 forma..
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Harika bir konu işte.. 2 forma da ben alıcam allah nasip ederse..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• 2 forma garanti alıcağız ama formaların taarımı guzel olursa bu sayı mutlaka artar
                                Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                                Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                                Mustafa Korkmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X