ya su avea yazısına takdım ben avea yazmayan forma istiyorum insallah satarlar nike magzasında 8tasın store de satılıyo avea yazmayan ankara tunalıda görmüsdüm insallah bizimde öle olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
formaları herkesin beğenme hakkı olduğu gibi beğenmeme hakkı da var. ama dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım. takımımızın eminim ki herşeyi güzel olurSiyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu ortadaki avea yazısına sinir oluyorum ama para getiriyor diye sesimi çıkartmıyorum avea logosunu değiştirse bari
Grafik tasarımcı olarak yorumum Aycell ve Aria'nın birleşiminden oluşan ve iki A'yı temsilen A ve A olarak düşünülmüş avea markası güzel fontu da sade fakat amblemi çok kötü. Bu zorlama amblemlerini ( ki her takımın rengine dönüşür ne hikmetse ) inşallah forma ve diğer ürünlerde kullanmazlar
Sponsor logoları da forma tasarımının bir parçası sonuçta yeter ki akıllıca kullanılsın.
Şöyle kalite bir logo ( Tui örneğinde olduğu gibi ) olsa bir de iyi para verse kim istemez ki.
Yorum
-
Ayrıca
Sponsorsuz formadan veya üründen kaçış yok gibi.
Fakat sponsor logolarının kendi logomuzdan büyük olmasına da gerek yok.
Kocaman kullanınca illa etkili olur diye bir kural yok.
Daha kibar kullanımlarla daha nazik etkiler bırakabilirsiniz.
Nasıl mı?
Buyurun bu mesajda örnekleri mevcut.
Yorum
-
İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar malesef size kötü bir haberim var.Yeni formalarımız Nike tarafından 5 farklı şekilde kulübe yollandı.Ve ben bunların reklamsız halini gördüm.Tek kelime ile skandal!!!!!!!!1 tanesi düz bordo diğeri düz mavi aynı Puma modeli,bir tanesi beyaz o da Puma modeli,bir adet turuncu )ki bence en güzeliydi..ve bir tane de geniş yamalı bordo-mavi ...Bizim hayal ettiğimiz önerdiğimiz hiç bir dizayn yok...Gayet sıradan ve fiyatı 95 YTL olacak...
Ben şimdiden bir adet Puma ayırttım ,benden demesi? Nerden mi biliyorum? İşte o sır!
taraftar forması 95 lira olmaz artık 50 civarında bişey olur yoksa çok az sayıda satış olur ççoook yazık olur
Yorum
-
Moral bozacak bir durum yok ortada.
Bizim zaten bildiğimiz tahmin ettiklerimizin dışında bir durum göremiyorum ben.
Düz ve sade mavi bir formanın adı niye Puma modeli olsun?
Formalar güzel, çubuklular da yolda merak etmeyin.
Farklı markaların düz modelleri, hepsi aynı mı şimdi?
En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 18:01.
Yorum
-
ya acikcasi bu sene AFS abinin dedigi gibi herkes biliyordu özel formalarin yapilmayacagini, seneye yapilacagini...
suan önemli olan kalitesi, ki zaten nike kalitesini tartismak lüzumsuz.
bu sene en önemlisi diger ürünler olacak, formalari öyle yada böyle alacaz. ürün konusunda cok ümitliyim, ordan kurtaracaz formalari, seneyede özel dizaynli formalar gelince ohhhhhh degmeyin keyfimize
Yorum
-
-
ya klup cizgili olmayan forma yaptirimi..illaki olacaktir..her yil varditut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Benim anlamadığım zaten şeklini şemalini bildiğimiz formaların tahmin ettiğimiz gibi çıkmasına neden bozuluyoruz yahuZaten belliydi formalar!
Puma'lar dahi zamanla gözümüze güzel gözükmeye başladıysa ki renkler iğrenç, gerçek renklerimizin tutturulmuş Nike'ını ilk başta beğenmeyenler bile zaman içerisinde beğeneceklerdir.
Orjinal maç formalarının yanında illaki taraftar formaları da çıkacaktır. İsteyen orjinal maç forması alır, benim gibi. İsteyen taraftar forması alır.
Her şey güzel olacakHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu formalar Puma'nın yatığı ile aynı öyle mi?En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 08:37.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDördündende alıcağım....
arkadaşlar ne zaman çıkacağı belli oldu mu bu formaların ? almak istiyorum artık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum