Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün maçta ilk formamı aldım
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Taahhüt ettiğim formalarımı almama çok az bir zaman kaldı..İki hafta yaklaşık olarak..

Yorum

• 2 adet forma biri turuncu biri bordo-mavi aldım ve taahüdümü yerine getirdim
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Yahu arkadaş, başlığı biz açtık ama daha forma bulamadık.

Trabzon'da gezmediğim mekan kalmadı ama.

Ne parçalı forma, ne sade mavi forma ne de mavi antreman forması bulamadım.

Umudumuz bundan sonra online satış kanalları.

Beklemedeyiz.

Yorum

• Cihanım foto yok ama BMN İstanbul şahidimdir bir adet ben bir adet kuzenim Selimag forma aldık İşin garibi ben turuncu o bordo alacaktı tersi oldu. Turuncu beni bozarmış Çubuklu forma ve yağmurluk da alacağım
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cihanım foto yok ama BMN İstanbul şahidimdir bir adet ben bir adet kuzenim Selimag forma aldık İşin garibi ben turuncu o bordo alacaktı tersi oldu. Turuncu beni bozarmış Çubuklu forma ve yağmurluk da alacağım
              İnanıyoruz, güveniyoruz tabii ki.

Tebrik Ediyoruz.

Yorum

• İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zeynep giyime gelmişti ama çok az sayıdaydı kesin bitmiştir istersen bir sor
                TEL 4575415
                Zeynep giyime formalar gelmiş ama çoğu beden tükenmiş...

Cuma günü(15 Ağustos) eşim bana 1 adet mavi forma aldı, maalesef sadece XL bedeni varmış.. Diğer formaların da sadece bir-iki bedeni kalmış..

Fotoğraf da çekmiştim ama makineden bilgisayara aktaramadım henüz, aktarınca ilgili başlığa yükleyecem..
                En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 18.08.2008, 14:15.
                Derin Trabzonspor
                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Bir adet mavi bir adet turuncu forma alarak sözümü tuttum.Şimdi çubuklu ve Aston Villa tarzı formayı beliyorum.

Yorum

• Aston villa tarzı formanın Ocak ayına kadar gelmeyeceğini duymuştum.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• bir adet turuncu bir adet beyaz forma geldi memleketten birde eski puma marka olan rüzgarlık geldi olimpiyat stadından cdmide aldım içindeki kitapçığı biraz daha büyük, albüm fotoğraf albümü tarzında yada ne biliyim takvim olabilir o şekilde satışada sunulabilir

Yorum

• ne Taahhüt ettim nede söz verdim 2 adet forma aldım bi turuncu bi beyaz diğer renklerden bedenime göre yoktu yani "m" olarak yoksa herbirinden alacaktım

kulubumuz forma ve diğer ürün (örnek 41 yıl cd'si piyango bileti vb) satışlarında son derece başarısızdır ben ankarada oturuyorum ama ne bir forma bulma imkanı nede başka bi ürün alam imkanımız var hatta internet sitemizde bile yok... ben bi glatasaraylıya formaları getittirdim trabzondan peki trabzon dışında yaşıyan diğer arkadaşlar nasıl alacaklar her zaman unutluyor TRABZONSPOR sadece TRABZON değildir

Yorum

• soz verdigimizi alicazda nasil ulasicaz almanyadan..internet uzerindende baslamadi..ayrica esortman takimi soz verdim cikacakmi acabaa
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Henüz sözünü vermiş olduğum 3 formayı ben de alamadım.
                            Acelesi yok diye düşünüyorum,zamanı gelince alacağız.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bende ıkı forma sozu vermıstım. ama daha formalar balıkesıre ulasmadı. netten almak ıstemıyorum. cunku hepsını uzerıme gıymek ve denemek ıstıyorum. bu sayede yakısanı ve kendım ııcn guzel olanı almak ıstıyorum. bakalım getırırse pasalar bızde alacagız.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aston villa tarzı formanın Ocak ayına kadar gelmeyeceğini duymuştum.
                                Nereden duymuştunuz ?

Bu arada ben de taahhüt ettiğim formayı henüz almadım ; çünkü uzun kollu formaların çıkmasını bekliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X