Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haydi beyler sms kampanyası fln beklemeyin formanızı alın yeter
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• puma 2 tane aldımda nike da 1 tane kesin ama artabilir
      Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak SeRHaT ŞaHiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dün Statın oradaki TS Cluba bişey değiştirmeye gitmiştim. yeni formaları sordum ne zaman gelecek ve kaç model diye.
        oradaki zat 4 çeşit ve 15 Temmuzda gelecek dedi. ayrıca çubuklu yokmuş.
        herhangi bir açıklama varmı bu konu hakkında? modeller hakkında???
        resmi sitede 5 model yapacağı açıklandı ama nasıl olacağı açıklanmadı

Yorum

• Arkadaşlar malesef size kötü bir haberim var.Yeni formalarımız Nike tarafından 5 farklı şekilde kulübe yollandı.Ve ben bunların reklamsız halini gördüm.Tek kelime ile skandal!!!!!!!!1 tanesi düz bordo diğeri düz mavi aynı Puma modeli,bir tanesi beyaz o da Puma modeli,bir adet turuncu )ki bence en güzeliydi..ve bir tane de geniş yamalı bordo-mavi ...Bizim hayal ettiğimiz önerdiğimiz hiç bir dizayn yok...Gayet sıradan ve fiyatı 95 YTL olacak...

Ben şimdiden bir adet Puma ayırttım ,benden demesi? Nerden mi biliyorum? İşte o sır!
          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• gözünü seviyim abi ne diyosun hayallerimizi suya düşürdün.biz neler beklerken karşımıza yine böyle skandal formalar mı çıkacak
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gözünü seviyim abi ne diyosun hayallerimizi suya düşürdün.biz neler beklerken karşımıza yine böyle skandal formalar mı çıkacak
              Aynen öyle , yönetimin TV olayından sonra 2. skandalıdır bu...

Yorum

• Ben şimdiden bir adet Puma ayırttım ,benden demesi? Nerden mi biliyorum? İşte o sır![/quote]

Hocam ne puması allahaşkına ya Trabzonspor Nike ile anlaştı. Puma nerden çıktı anlamadık.Yoksa başka formadan mı bahsediyorsun!
                BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben şimdiden bir adet Puma ayırttım ,benden demesi? Nerden mi biliyorum? İşte o sır!
                  Hocam ne puması allahaşkına ya Trabzonspor Nike ile anlaştı. Puma nerden çıktı anlamadık.Yoksa başka formadan mı bahsediyorsun![/QUOTE]

Yani yeni formaları gördüm,beğenmedim bende eski Puma dan alacağım demek!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olası tepkiler:
                    - Abi formalar dandik görünüyor hiç beğenmedim
                    - Bu tasarım mı şimdi
                    - Üstüne para verseler o paçavarları üstüme geçirmem
                    - Kappa olsaydı
                    - Yok abi adidas olsaydı
                    - Niye Leskon yapmadılar ki
                    - Ben TsClub diyorum
                    - Beyler sakin olun bunlar Trabzonspor'un değil Barcelona'nın formaları
                    - Hadi ya!
                    - Tüh
                    - Ne güzel hazırlanmıştık ama
                    - Bizim formalar çıksın ben gene aynısı söylicem
                    - ........
                    Ali Fuat ağbi gerçekten ileri görüşlü bir insanmış.
                    En son Mert67 tarafından düzenlendi; 29.06.2008, 15:48.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• nıke formları dort gozle beklıyoruzda takım yarın top bası yapıyor ama daha malzeme ortada yok gıbı. halen daha yenı transferlere puma formasıyla resım cektırıyoruz ben bu ısten bır sey anlamdım.umarım gecen sene pumanın bıze yaptıgını nıke de yapmaz nike bole bursey yapacagını dusunmuyorum ama bellıde olmaz.Lıgler basaldı 2 hafta sonra puma formalrı satısa cıkarmıstı...

Yorum

• İlk olarak goldeneye61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nıke formları dort gozle beklıyoruzda takım yarın top bası yapıyor ama daha malzeme ortada yok gıbı. halen daha yenı transferlere puma formasıyla resım cektırıyoruz ben bu ısten bır sey anlamdım.umarım gecen sene pumanın bıze yaptıgını nıke de yapmaz nike bole bursey yapacagını dusunmuyorum ama bellıde olmaz.Lıgler basaldı 2 hafta sonra puma formalrı satısa cıkarmıstı...
                        yarin ilk antreman ile birlikte yeni sponsorun esyalarini görmüs oluruz.
                        yarinki nikelari cok merak ediyorum

Yorum

• oh görün ne güzel trabzonda olmak vardı
                          Kahrolsun endüstiryel futbol.
                          YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak morko61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            oh görün ne güzel trabzonda olmak vardı
                            Yarın BMN Trabzon , takımımızın antrenmanına gidecek ve büyük ihtimalle fotoğraf felan çekerler biz de yeni ürünleri görmüş oluruz merak etmeyin

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarın BMN Trabzon , takımımızın antrenmanına gidecek ve büyük ihtimalle fotoğraf felan çekerler biz de yeni ürünleri görmüş oluruz merak etmeyin
                              saat kaçta acaba bir bilginiz varmı ?

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                .Bizim hayal ettiğimiz önerdiğimiz hiç bir dizayn yok...Gayet sıradan ve fiyatı 95 YTL olacak...
                                Şimdi ben desem ki ''95 YTL çok fazla'' eminim bir çok arkadaşım tarafından düşüncelerim yadırganacak.

En iyisi susmak...
                                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X