Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• forma alın trabzonun lısanslı urunlerını alın dıyın sonra gıdın dalga gecer gıbı bu formaları cıkarın ortaya.....

bu işi hıc cıddıye almamıslar. sırf formaları sapkaları guzel dıye cokta populer bır takım olmayan iskoc celtıc takımının urunlerı turkıyede tercıh edılıyor ve de satılıyor

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      formayı güzel olduğu için mi yoksa destek olsun diye mi alıyorsunuz???????
      ben 2 tane alacam
      c-) ikiside..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi aslinda beyazla turuncu forma alinabilir.. Bidaha bi alici gozlen baktimda

bıldıgın beyaz turuncu tshırt yaa

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          c-) ikiside..
          peki hangisi daha önemli

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu formalara 80 milyon verilmez hatta belkide daha pahalı 50 dien arkadaşlar da yanılıyolar en kötü 80 milyon
            Ben vereceğim 80 ya da 100 YTl vereceğim.
            Hemde seve seve vereceğim.Trabzon Spor a destek olmak için vereceğim.
            Ayrıca tanıtımın kötü olduğu için bu kadar tepki aldığını biliyorum.Bu formalar Trabzonspor forması rengide gerçek Trabzonspor rengi ...pUma gibi saçma sapan renklere sahip değil.
            bordomavi.net
            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• nıke bu sana yakışmadıı yaffff..
              bu nasıl formalar arkadaşlarr..
              çubuklu forma yapmamak trabzonspor camiasına ve taraftarına hakarettirrr..
              ben bu formalardann almam taki çubuklu çıkarana kadarr..
              Kabus Geri Dönüyor!!!
              İnadına Trabzonspor!!!

Yorum

• formalar liradan fazla olursa almam..

illa kulübe destek olaaksa koyarım zarfa 100 lira kulübe yollarım ama o parayı o formaya vermem geçen seneki puma formamı krallar gibi giyerim
                ''Trabzonspor''

Yorum

• İmkanı olan varsa Radyospor'da taraftar görüşleri pogramı başladı. Oraya Allah rızası için eleştirinizi yapın. Yoksa her gün bağlanan Topkapı'dan Ramazan yakacak yıkacak ortalığı
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fiyatlar nedir ?
                    Mustafa KARA
                    Trabzon ÇayKARA

Yorum

• rezalet yaa harbiden rezalet düz bir tişört üstünde 2 ufak oynama yapıp bize forma diye yutturmaktan başka bir şey yapmamış nike , begenmedigimiz pumanın formaları canavar dı beee bunların yanında

malesef gelen gideni arattı

ben bu formalara para vermem kulube katkımı yaparım ayrı ama bu formayı alarak degil . Gidicem indirimde olan puma formalardan 100 ytl lik alıcam haznedar ts club dan .
                      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Forma Hakkında

Merhaba ,

Açıkcası ben hiç bir zaman nike ın bize özel tasarım yapacağını düşünmemiştim . Ama düşündüğümün de ötesine geçip var olan formaların ( Herhangi bir forma ) üzerine nike amblemini ( simetrisi bozuk ) ve sponsorların renklamlarını ( devasa ) basıp ve bir formamının olmassa olmazı olan ablemimizle ( Nike ambleminin altında ) '' Burun yeni formalarınızı '' diyeceğini de tahmin etmemiştim . Bu zamana kadar övdüğümüz yönetimimiz maalesef kendisine gelir getirecek forma tanıtımı ve dizaynı konusunda sınıfta kalmıştır benim görüşüm .

Açıkcası ben Trabzonspor formasını elinde olan formaların üzerine arma basıp ( O da hatalı ) gönderecek Nike yerine Trabzonspor formasına en azından vakit ayırıp dizaynıyla uğraşaşan bir umbro yu tercih ederdim . Daha kötü olsa bile .

Bir not da Trabzonspor Taraftarına '' burada yazıp çizmekle olmuyor . Yönetimimizi bize ulaşın linki vermiş . Tepkilerimizi yine Trabzonspor Taraftarına uygun seviyeli şekilde sadece yermek yerine öneriler getirerek Yönetimimize iletmeliyiz . Herkezi öneride bulunmak için klubümüze mail göndermeye davet ediyorum .

Lütfen Mailleriniz dozajını iyi ayarlayın '' yıkıcı '' değil '' yapıcı '' olup klubümüze önerilerimizi iletelim . Saygı ve Sevgi çerçevesinde .

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki hangisi daha önemli
                          ..ikiside..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• yıkıldımm yaaaa vallahide billahide yıkıldımm şu formaları görünceeee..
                            aylardır bekliyozzz çıksa diyeee çıkara çıkara bunumu çıkardılarrr yaaaa..
                            Kabus Geri Dönüyor!!!
                            İnadına Trabzonspor!!!

Yorum

• ne bekliyordunuz ben anlamıyorum.tasarımlar ali fuat abinin sürekli belirttiği gibi.başka bir arkadaşta aynı tasarımları gösteriyordu sürekli sanırım kemal cansızdı o arkadaşın da adı.fotoğrafların çekim kalitesi nedeniyle reklerle ilgili yorum yapmak çok saçma bence.
                              modeller dediğim gibi arkadaşların belirttiği gibi ve nike'ın 2008-2009 koleksiyonu.daha ne bekliyordunuz?
                              En son metinulusoy tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 16:27.
                              # BMN #

Yorum

• bune yaa allah askina puma bunlara "7" basar ula
                                bence hic guzel degil beyaz yine idare eder
                                Aşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r

Gumushane 29

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X