sözünü tut abi acıkla artık işim var cıkıcam ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
abicim bu tasarim piyasaya girsin, fenerli ler bile alir bu formayi cünkü cok manyak birsey.... hic böyle bir sey görmedim, inanilmaz begendim. forma alicakdim, ama bu esofman antrenmanimdada giyebilim gururla.
NIKE, TRABONSPORA YATIRIM YAPMAN TARIHININ EN IYI ISLERINDNE BIRI OLACAK!!!En büyük TS
Yorum
-
Evet gelelim müjdeli habere,
Öncelikle hepinize ilgi, sabır ve katkılarınızdan dolayı teşekkür edeyim.
25.sayfadan buralara kadar gelmişiz.
Söyleceğim şey özetle şu:
( çok uzun bir görüşme oldu fakat detayları daha sonra paylaşacağım )
Öncelikli olarak yeni sezonumuz ve yeni sponsorumuz tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun bir,
Yeni sezon nike formalarımız, benim tahminlerimin ötesinde tüm modelleri ile birlikte Temmuz ayına yetişiyor.
Bu konuda espri bile yapmış soranlara 'yönetim formaları fındık ayına yetiştirmeye çalışıyor' demiştim.
Bütün modeller mi yetişiyor diye sordum, 'evet bütün modeller',
peki çubuklu formalarımız onlar da mı? ' evet çubuklu formalarımız da'
Yeni formalarımızın kumaş kalitesi birinci kalite, renkler tam beklediğimiz tonlarda ve bu senenin ekstra rengi mesajın başında da gördüğünüz üzere taraftardan gelen istekler doğrultusunda turuncu.
Ve yine müjdeli bir haber bütün modeller uzun kollu seçenekleriyle geliyor.
Bu haber şu an satışta olan ve çok cazip fiyatlara satılan formalarımıza olan ilgiyi azaltmasın lütfen. Forma alma, hediye etme konusunda bu avantajlı durumu da değerlendirmeliyiz. Formanın dışında kaliteli tişört ve ürünleri kaçırmayın bu fiyatlara bir daha bulamazsınız.
Modellerimiz nike 2008 / 2009 sezonu çizgilerinden seçildi ve tahmin ettiğiniz gibi, tarihimizde de giydiğimiz bir dönem adidasın da bize yaptığı bordo kolları mavi forma da var hani aston villa modeli diye tanımlanan model. Detaylar renkler formlar bize özel doğrusu yeni Trabzonspor modeli. Modellerden biri ile ilgili yorumlarını paylaşayım ' yaptığınız tasarımın neredeyse aynısını yaptı nike bize'
Bu kadarlık yeter.
İlginiz, sabrınız ve katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum.
Sürç-ü lisan ettiysek ve haddi aştıysak affola..
Yorum
-
maalesef...
İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelihkuzey abi peki biz ağustosa kadar forma tasarımlarını göremeyecek miyiz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum