Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi ben desem ki ''95 YTL çok fazla'' eminim bir çok arkadaşım tarafından düşüncelerim yadırganacak.

En iyisi susmak...

95 ytl gerçekten çok fazla
    Bordomavi.net

Yorum

Şimdi ben desem ki ''95 YTL çok fazla'' eminim bir çok arkadaşım tarafından düşüncelerim yadırganacak.

En iyisi susmak...
      Çok haklısın abi.95 çok fazla.Hele ki bir öğrenci için.

Yorum

• 2 tane alcam bi kendime bi babama
        Més Que Un Club

Yorum

• yarin cikacagi kesinmi...
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• yeter artık ya çıksın şu formalar

Yorum

En iyisi susmak...
              bende susma hakkımı kullanıyorum ama susamayacağım

pahalı satana kadar ucuz sat çok sat sürümden kazan diyorum ben
              Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• Birisi bir laf söylüyor ve forum karışıyor

Taraftar forması denen bir şey var sayın büyüklerim ve küçüklerim . Onların 95 YTL olmayacağından eminim ve daha ucuz olacak merak etmeyin . Her söylenene de inanmayın derim ben .

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  saat kaçta acaba bir bilginiz varmı ?
                  19:00 olarak yazıyor organizasyon başlığında .

Yorum

• sanırım Trabzon Forum daki nike magazası açıldığında formalarda satışa çıkar...
                    15 gibi duydum.
                    umarım yakın bi zamanda olur...
                    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• Forma ücreti konusunda biraz daha akılcı olalım derim, 1. si bir arkadaşımızın da dediği gibi taraftar formaları var, 2. si 95 milyona pahalı demiyelim arkadaşlar, bu rakama itiraz edenlerin çoğu günde en az 1 paket sigara içiyor, 1-2 ay azaltsanız hem kendinize fayda hem de aradaki parasal farkın üzerine taraftar forması parasını koyarsanız 95 lik (veya her ne kadarsa) forma alınır, Trabzonspor sevgisi buna değmezmi??? Bin kere de değer, milyon kere de değer, biz bu katkıyı yapamazsak hedeflerimiz nasıl gerçekleşir veya hangi yüzle kalkıp eleştiririz takımı??, bunu nyıllardır yaptık, vermeden istedik, ne oldu? koca bir "Hiiiiçç", Elimzden geldiği kadar destek verelim, imkanı olmayana elbette sözümüz yok ve başımızın tacıdırlar ama olupta boş konuşanları sizlerin takdirine bırakırım, tüm arkadaşlarıma saygılar ve sevgiler ....
                      En son UZLU tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 10:41.

Yorum

• Kappa'nın formalarının seneler önce 80milyona satıldığını unutup, daha çıkmadan, görmeden, formalara pahalı diyoruz öyle mi?

Hele bekleyin, formalar ve taraftar formaları çıksın. Adamlar hiç değilse ekonomik bir seçenek daha sunuyor bize, puma gibi aynı kalitesizliği pahalıya satmayacak.

Kaliteli olsun dedik, kumaş kalitesi 1 numara oldu, renk dedik, rengi süper tutturdular, pazarlama dedik, dünyanın heryerinde bulabileceğiz, çubuklu dedik, yaptılar, uzun kollu dedik yazın çıkarıyorlar.

Dünya markası bir sponsorumuz var ve hala memnun değiliz öyle mi?

Üstelik bu işten kulübün de karlı çıkmasını istiyoruz. İyi bir formanın, en azından iyi bir gömlek fiyatı olduğunu düşünürsek 95 ytl fiyatının makul olduğu görülecektir.

Sürümden kazansalar daha iyi değil mi derseniz, keşke derim, fakat kredi kartına taksit seçeneği ile herkesin en az bir forma sahibi olmak isteyeceğini düşünüyorum.

Hele çıksın formalar abi değer deyip alacağınızı biliyorum ya neyse.

Siz istediniz biz yaptık.

Taraftarın Trabzonspor'un olsun çuval olsa giyeriz diye mangalda kül bırakmayan taraftarına Nike daha fazla sessiz kalamadı.
                        Daha görmeden formalara kusur bulanlara özel üretilen çuvallar, TS Clublarda satışa sunulacak. Konu ile ilgili yönetim " Yıllardır taraftarımızın böyle isteklerini duyuyorduk, bu projeyi de hayata geçirdik çok şükür. Fındık zamanı yaklaşıyor sırada sepet projemiz var. Ayrıca eleştirmek için illa bir kulp arayanlara özel lisanslı kulplarımızın da siparişini verdik. Taraftarımızın bu konulara da ilgi göstereceğini umuyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu 95 ytl olcak dıyen arkadasların kesın bı bılgısı varmı taraftar forması 60 mısı gecmez

Yorum

• abı bızım oralarda bı laf vardur 100 olsun duz olsun diye...

yönetim her söylediğimizi yapıyor ya bunuda yapar belki..

eger bi taraftar forması 95 ytl olacaksa gerçekten fazla derim ben..

Zamınında puma nın formalarına 60 ytl veriyorduk sözleşme bitince 20 ytl ye düştü şimdi..

Madem bu formalardan bu kadar kar yapıyoruz yukardada arkadaşlarımızın dediği gibi ucuz olsun daha çok alalım..

HELE KI TARAFTAR BU KADAR GAZA GELMIŞKEN.
                            Atun uşaklar atun tozi dumana katun
                            Aciman hiç kimseyi yerden yere firlatun
                            HAYDİ HAYDİ TRABZON

Yorum

• Taraftarın Trabzonspor'un olsun çuval olsa giyeriz diye mangalda kül bırakmayan taraftarına Nike daha fazla sessiz kalamadı.
                              Daha görmeden formalara kusur bulanlara özel üretilen çuvallar, TS Clublarda satışa sunulacak. Konu ile ilgili yönetim " Yıllardır taraftarımızın böyle isteklerini duyuyorduk, bu projeyi de hayata geçirdik çok şükür. Fındık zamanı yaklaşıyor sırada sepet projemiz var. Ayrıca eleştirmek için illa bir kulp arayanlara özel lisanslı kulplarımızın da siparişini verdik. Taraftarımızın bu konulara da ilgi göstereceğini umuyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

"AFS'den ALINTI"

Hocam SÜPER olmuş, ancak bu kadar mizahi iğnelenebilirdi bu konu, ellerine sağlık. Yine de dediğin gibi formalar çıkınca imkanı olanların gidip alacağını biliyorum, nihayetinde aldığımız malzemenin Kulübe katkı sağlayacağını bildikten sonra şartları zorlayacaktır sevgili kardeşlerim, destek olmadan birşeyler bekleyebileceğimiz çağlar artık geride kaldı, imaknımız varsa biz de elimizi taşın altına sokmak durumundayız, bu bilinci artık kafalarımıza yerleştirelim, hiç çıkmayacak şekilde kazıyalım, varsa durumumuz imkanlar ölçüsünde destek vermeliyiz, imkanı olmayan da başımızı tacıdır, onun desteği gönüldendir, en az bizim kadar söz sahibidir ama imkanı olup ta bir şey yapmayanlara diyecek çoook lafımız olur : ))),

Herkese gönül dolusu saygı ve sevgiler....

Yorum

• ben söz verdim isterse 200 ytl olsun alacağım 2 tane formayı
                                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X