arkadaşlar az önce sabahın anasayfasını gezerken gördüm..''Nike firması ile anlaşmaya varan Trabzonspor’un yeni sezonda giyeceği formalar belli oldu. Bordo-mavililerin yeni formaları büyük beğeni topladı.'' şeklinde bir haber geçmişler..ne kadar doğru..tasarımlar belli oldu mu gerçekten? sitede gösterilen forma aşağıda..linki de veriyim: http://www.sabah.com.tr/haber,A1D5CF...255584CB9.html
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak jackal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar az önce sabahın anasayfasını gezerken gördüm..''Nike firması ile anlaşmaya varan Trabzonspor’un yeni sezonda giyeceği formalar belli oldu. Bordo-mavililerin yeni formaları büyük beğeni topladı.'' şeklinde bir haber geçmişler..ne kadar doğru..tasarımlar belli oldu mu gerçekten? sitede gösterilen forma aşağıda..linki de veriyim: http://www.sabah.com.tr/haber,A1D5CF...255584CB9.html
Yorum
-
ben de parcali forma siparis ettim tsclub'dan, yeni transferlerin uzerinde guzel durmustu bence, cizgili geldi, neyse, puma cizgili yoktu elimde, güzelmis hem degistirmeyecegim, bir cizgili formam daha oldu dolapta... Artik Nike formalari bekliyorumThere are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
ben de parcali forma siparis ettim tsclub'dan, yeni transferlerin uzerinde guzel durmustu bence, cizgili geldi, neyse, puma cizgili yoktu elimde, güzelmis hem degistirmeyecegim, bir cizgili formam daha oldu dolapta... Artik Nike formalari bekliyorumThere are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
bizler listeye adlarımızı yazdırıyoruz da formaları kendimizmi alıcaz yoksa toplu halde mi alınacak anlayamadım
bide listeyi güncellense iyi olur yoksa güncellenme ilk sayfaya mı yapılıyoYoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak hüseyin toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizler listeye adlarımızı yazdırıyoruz da formaları kendimizmi alıcaz yoksa toplu halde mi alınacak anlayamadım
bide listeyi güncellense iyi olur yoksa güncellenme ilk sayfaya mı yapılıyo
Bu arada herkes formasını kendi alacak.
Biz sadece forma taahüdünde bulunanları listeliyoruz..
Eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelli bir artış olduğu zaman güncelleme yapılacaktır..
Bu arada herkes formasını kendi alacak.
Biz sadece forma taahüdünde bulunanları listeliyoruz..
Eyvallah...
sayın cihan beyYoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak hüseyin toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçıkayıcı bilgilendirmelerinizden dolayı teşekkür ederim
sayın cihan bey
Ne demek..
Umarım bu sayıyı 1000 yaparız..
Yorum
-
haberin kaynagi `cevat kol` birsey demiyorum.
afs nickli arkadasimizin tasarimlariydi herhalde o formalar. onceki sayfalarda bulabilirsiniz.
nike resmi olarak daha hic bir urun sunmadi taraftara.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
formalarımız NIKE.
satış yeri NIKE mağazaları.
yok kargoydu, yok Ts Club göndermedi,istedim gelmediydi,verdiler almadımdı,dı,di du,dü yok artık.
artık bahane yok..
formalar her yerde.
biz de her yerdeyiz.
bekliyorum heyecanla..Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
MRB KARIŞIKLIK OLMUŞSA ÖZÜRDİLERİZ FORMANIZI GERİ GÖNDERİRSENİZ İSİM YAZILIP SİZE İLETİLİR ONUNDIŞINDA PARA İADE GİBİ BİR DURUM BU DURUMDA SÖZ KONUSU OLAMAZ DEDİĞİM GİBİ FORMANIZI GERİ GÖNDERİP POŞET İÇERİSİNE NE YAZILMASINI YAZIP KOYARSANIZ BU HATAMIZI TELEFİ ETMİŞ OLURUZ TEKRAR BU KARIŞIKLIK İÇİN ÖZÜR DİLERİZ.
arkadaşlar ben formaya isim yazmadılar diye 10 lirayı geri yükleyin hesabıma dedim aldığım yanıt bu..tebrik ediyorum kendilerini...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum