Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gol kaçmaz

Tüm bu ilgimizin sebebi Trabzonspor'a olan sevgimiz aslında.

İçimiz kıpır kıpır, iyi şeyler olacağını hissediyoruz. Size vereceğim haber bizi memnun edecek bir haber.
    Kusur ettimse affola ilk mesajımda yazmış olsaydım herşeyi sadece 3 kişi okumuş olacaktı ve bu kadar forma sözül alamayacaktık.

Bir büyüğüm bana 'sadece başına kötü şeyler gelince değil, iyi şeyler gelince de sadaka ver' demişti. Bu kadar üst üste iyiliğinde sadakasını vermeliyiz.

Camia olarak bazı şeylere öyle hasret kalmışız ki üst üste güzel haberler gelince seviniyor artçı şoklar yaşıyoruz.

Allah mahcup etmesin. Kimseyi işinden gücünden etmek de ismemem, herşeyi ölçülü sevmek lazım.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• buldum artık siparişe göre forma alabileceğiz kesinlikle yanılmıyorum çok iyi okudum bu mana çıktı
      poetricus

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İçimiz kıpır kıpır, iyi şeyler olacağını hissediyoruz. Size vereceğim haber bizi memnun edecek bir haber.
        Kusur ettimse affola ilk mesajımda yazmış olsaydım herşeyi sadece 3 kişi okumuş olacaktı ve bu kadar forma sözül alamayacaktık.

Bir büyüğüm bana 'sadece başına kötü şeyler gelince değil, iyi şeyler gelince de sadaka ver' demişti. Bu kadar üst üste iyiliğinde sadakasını vermeliyiz.

Camia olarak bazı şeylere öyle hasret kalmışız ki üst üste güzel haberler gelince seviniyor artçı şoklar yaşıyoruz.

Allah mahcup etmesin. Kimseyi işinden gücünden etmek de ismemem, herşeyi ölçülü sevmek lazım.

emre ? yoksa turkuaz forma mı olacak ?
        poetricus

Yorum

• Yani , sonuç olarak noluor şimdi

Yorum

• Emreyi de mi yaptık feybe nin elinden yoksa

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              emre ? yoksa turkuaz forma mı olacak ?

Değildur

Önceki sayfalara bak bir daha

Transfer başlığı değil burası, yeni formalardan konuşuyoruz.
              Boş kaleye gol atmak gibi birşey demek istedim.

Yorum

• yeni sezon formalarımız...

nike yeni sezon formalarımıza ilişkin ilk tasarımlarını yönetime sunmuş bulunmakta arkadaşlar. 6 forma çalışması yapılmış.

birinci forma: düz bordo, yakalar ve nike işareti açık mavi.
                ikinci forma: düz açık mavi, yakalar ve nike işareti bordo.
                üçüncü forma: koyu lacivert düz forma, nike işareti açık mavi, kesim yerlerinde bordo çizgiler
                dördüncü forma: uzun kollu düz bordo, kolar açık mavi, nike işareti açık mavi
                beşinci forma: çubuklu forma. renkler: bordo ve açık mavi. tasarım barcelona forması ile aynı.
                altıncı forma: değişik renk seçeneklerinde düz forma. renk seçenekleri: turuncu yada siyah... yakalar da ve kol kenarlarında bordo-mavi şeritler.

tasarımlar katalog üzerde sunulmuş. 3 forma seçimi yapılacakmış. bu sene yönetim forma satışlarından büyük gelir beklediği için tercih süreci biraz uzun sürebilirmiş. forma tercihlerinin ağustos başındai kesinlik kazanması bekleniyormuş. çalışmalar şu an sadece katalog bazında arkadaşlar. trabzonpor'a özel bir forma yapılmayacakmış. klasik nike çizgilerinde olacak formalarımız.
                En son melihkuzey tarafından düzenlendi; 07.06.2008, 15:04.

Yorum

Değildur

Önceki sayfalara bak bir daha
                  turuncu forma var ama daha önce de turuncu formamız olmuştı...ayrıca c.ronaldo gol atacak bize bugün ondan dil çıkarıyor heralde...
                  poetricus

Yorum

Resmi açıklama ne zaman yapılacakmış öğrenebildinmi peki usta...
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• nike var her resimde
                      poetricus

Yorum

• Yeni sezon formalarını görmek için sabırsızlanan Trabzonspor taraftarı ne yapacağını şaşırdı.

Bu da yeni kalecimizin hali

Yorum

• melih sana 5 forma yazayım mı ?
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nike yeni sezon formalarımıza ilişkin ilk tasarımlarını yönetime sunmuş bulunmakta arkadaşlar. 6 forma çalışması yapılmış.

birinci forma: düz bordo, yakalar ve nike işareti açık mavi.
                            ikinci forma: düz açık mavi, yakalar ve nike işareti bordo.
                            üçüncü forma: koyu lacivert düz forma, nike işareti açık mavi, kesim yerlerinde bordo çizgiler
                            dördüncü forma: uzun kollu düz bordo, kolar açık mavi, nike işareti açık mavi
                            beşinci forma: çubuklu forma. renkler: bordo ve açık mavi. tasarım barcelona forması ile aynı.
                            altıncı forma: değişik renk seçeneklerinde düz forma. renk seçenekleri: turuncu yada siyah... yakalar da ve kol kenarlarında bordo-mavi şeritler.

tasarımlar katalog üzerde sunulmuş. 3 forma seçimi yapılacakmış. bu sene yönetim forma satışlarından büyük gelir beklediği için tercih süreci biraz uzun sürebilirmiş. forma tercihlerinin ağustos başındai kesinlik kazanması bekleniyormuş. çalışmalar şu an sadece katalog bazında arkadaşlar. trabzonpor'a özel bir forma yapılmayacakmış. klasik nike çizgilerinde olacak formalarımız.
                            Eğer böyle ise... Seçimler 4 tane yapılmalı... 1 , 2 , 5 ve 6...
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• benim anladığım nike formalar için tasarımlarını sunmuş yönetimde bunu biz taraftarın oyuna sunacak.biz hangilerini istersek onlar çıkacak
                              inadına TRABZON
                              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İzleniyoruz diyorum, bazıları inanmıyor. Yukarıdaki eşofman modellerinin dün akşamki yönetim kurulunda konuşulduğunu biliyor muydunuz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X