İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki Ts clupa gideriz.Senin bedenine uygun formayla değiştiririz.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildirim yapılması gerek kaldırılmalı şık. ama s -m - xxl diyo bana l geliyo yani large nası oldu anlamadım
dikkatimi çeken s ve m bedenlerin çok az olmasıydı
Yorum
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende mavı forma ıstemıstım cubuklu geldı allahtan beden dogru cıktı kulubu arayıp nıye bole oldugunu sordugumda ıstersen yollayabılırsın dedı de ben ugrasmadım kulubu ararsan yardımcı olurlar
Yorum
-
Bende geçen yıl birisi Ceyhunun imzalı forması bir tanede benım aldığım 2 tane formam var... Bu yıl Yeni formalardan 1 tane daha alacağım ayrıca eşofman takımı almayıda düşünüyorum ... Bana 1 forma ekleyin listeye ...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
-
2nci formammıda sipariş ettim biraz geç geliyo ama olsun kargoya verilmiş yakında gelir sanırım.Bu 2 nci forma bakalım belki 2 tane daha alırım****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
**ARSİNLİ AKREP**
**61*77**
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum