bana 3 adet yazarmsınız üstünde yeterki TS logosu olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
daha formalarin ortada resimleri falan yok. bazi `esinlenmeler` var.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Banada 3 tane yazin, biri bana , biri ogluma, biride baldizima. Baldizim konusunda aciklama yapayim egelidir kendisi, önceden cinconu tutardi ailecek cincon ludurlar, nolduysa birden anlamadim Trabzonsporlu oldu, gecenlerde bir arkadasindan Trabzonspor formasi almis giymis bana gösteriyor ne güzel renkleri var diye, en büyük Trabzonspor diye bagriyor evde, kayinpeder de yasli gözlerle onu izliyor@BordoylaMavi
Yorum
-
Arkadaşlar eski formaları İstanbul Avrupa yakasında nereden temin edebiliriz?Bari onların bitmesine bir katkımız olsun.Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
-
İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaznedarda varArtık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
-
İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebildiğim kadarıyla küçükçekmecede yokArtık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemağaza adı nedir?orjinal forma olduğunu nasıl anlayacağız?tscluplar kapandı mı?
Yorum
-
arkadaşlar biraz önce dergiye abone oldum 1 ad indirimdeki puma formadan aldım 1 ad gri eşofman takımı aldım 1 ad bileklik aldım.. şimdilik elimden gelen budur . artık nike formalarını bekliyorum. ama nike nin yapacağı formalar aston villanın formalarından olacak diye bir haber var inşallah öyle olmaz çünkü aston villa formaları hiç güzel değil buradan bakabilirsiniz http://www.astonvilladirect.com/stor....aspx?nav=KITS
inşallah barcelona gibi olur...BiZe HeRyER TrAbZoN !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum