Çok aceleciyiz çoook
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
Teşekkürler
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes kendi fikrini soyliyebilir ama ts formasi icinde rezalet diyemez...begenmediysen banane..belki ben begenirm..yada arkadaslar gordum formalari hic bekledigimiz gibi degildi. desende rezalet demesen sana daha cok yakiisirdi bence...Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesence anlarmı anlamaz bizim huzurumuzu bozmak için öyle söyledigini tahmin ediyorum ayrıca onun trabzonspor formalarını görme ihtimali yok bunu bastan söyleyeyimAkşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
Bazi üyelerimiz formalarimizi gördüler, be bize tarif ettiler. Bunlardan biri CAFER52:
Formaların resimlerini gördüm.
Forma hakkında bilgi vereyim dedim daha önce bahsettim.
4 çeşit Forma resmi gördüm.
Yukarda WestHam ın Ortası Bordo-Kolları mavi olan formasından aynısı var.
Nike iş acele olduğu için elinde hazır olan Ürünlere Trabzonspor Forması yapacakmış.O yüzden bu sezon fazla çeşit yok.En azından İlk etapta Yok.
1-Bordo-Kollari mavi (SONG'UN ÜZERINDEKI)
2- Turuncu polo yaka iki parça Turuncu Biri koyu biri biraz açık Turuncu.
3- Beyaz
4- Mavi
Şu an gördüğüm kadarı ile Çizgili forma Şimdilik yok. (CIZGILI FORMAMIZ KALIN CUBUKLU! KANAK: a f s...)
formanın Kollarında Ülker yazısı var.
Formalar hazır şablon üzerinden acil olacağından şimdilik bu şekilde
İnşallah 2.devre daha güzelleri Çıkar.
Arkadasimiz bu mesaji yaklasik 2 hafta önce yazmisti. Yani Songun böyle bir forma giyecegini bilemezdi. Onun icin söylediklerini dogru olarak kabul ediyorum.
Bu asagdaki formalardan ortada olani taniyorsunuz zaten. Song'un üzerindeki forma bu. Digerleride bizim muhtemel 4 formamiz. Resmin üstüne tiklayin! :
Bu arada buda delioflu'nun mesaji:
bende formaların resimlerini gördüm mavi-beyaz-turuncu formalar böle bişey gerçekten.. ama çubuklu formayı görmedim.. nerede gördüğümü daha önce bu konuda yazdım..
Arkadaslar Songun giydigi formayi hepiniz biliyorsunuz. O forma iste ortadaki forma.
Cubuklu formamizin kalin olacagi zaten kesin. Bu konuda Ali Fuat abi bizi zaten bilgilendirmisti.
Yani anliyacaginiz formalarimiz bu sekilde olacak. Sadece biraz daha sabredelim..
Yorum
-
Formaları bana gösteren kişiye verdiğim söz den ötürü nerde gördüğümü söylüyemiyorum.Bu arada laf ve edebi anlamda benden daha iyi olan ve benden daha Trabzonlu olanlar için formaya rezalet dediğim için özür dilerim; ne de olsa ben Fenerliyim!Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları bana gösteren kişiye verdiğim söz den ötürü nerde gördüğümü söylüyemiyorum.Bu arada laf ve edebi anlamda benden daha iyi olan ve benden daha Trabzonlu olanlar için formaya rezalet dediğim için özür dilerim; ne de olsa ben Fenerliyim!.
Yorum
-
Dikkatli bakan gözler bize yeni sezon çizgilerinden yapıldığını fark edecektir.
Alman takımı FC Ingolstadt'ın yeni sezon formaları
Bu geçen seneki Aston Villa forması
Bunlar da bizim -büyük ihtimalle- yeni sezon formalarımız.
Karşınızda Aston Villa'nın yeni sezon formaları BMN farkı ile
Deplasman formaları
İşin lansman ve reklamı nasıl fark ettiriyor farkında mısınız?
İlk halini ham görüp beğenmeyenler futbolcunun üzerinde takım olarak görünce bayılıyor veya en azından zamanla seviyor. Bunu yemeği mutfakta çiğken görenlere benzetiyorum. Bekleyelim servis yapılsın ondan sonra yorum yapalım.
Yorum
-
İnşallah cizgili formada vardır bunların arasında...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya renkdaşlar ben bi forma sipariş vercem internetten beyaz puma 178 boyunda ve 58 kiloyum L mi yoksa XL mi söliim ne dersiniz bi yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler
M soylemen lazım...
koltuk alı genişliği 54 ile 57 arası L dir 57 üstü XL dir
anladım kadarıyla senin 49 falandır sana M olur,diğerleri çok bol olur kötü gozkur ben 1.88 boy 80kg M giyorum.. sana L çok fena bol olurEğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
bu arada sahsen formları beğenmedim.. bence bu sitedeki arkdasların kendi Yaptıkları çok daha muazzam,Nıke işareti reklam numaralar birdeablemin etrafında bi çelenk altın renki yapılırsa harika olur...
polo yaka forma çok kötü olur 1980 lerdeki bayern münih formları gibi: )Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
Arkadaşlar yeni nike formaları ne zaman ts clup'larda satışa çıkarılıcak 1 tane alıcam kesin zamanım olmadığı için bütün yazıları okuyamadım formaların ne zaman satışa çıkarılacağını bilen yazarsa memnun olurum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum