Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım futbolcuların üzerindekiler yeni kreasyon değildir.
    En son Mert67 tarafından düzenlendi; 21.06.2008, 13:46.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• 17 haziranda sipariş ettiğim 4 adet puma forması bugun elime ulaştı.
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• hiç güzel değil inşallah böle olmaz

Yorum

• formaların fiyetı ne kadar acabe ögrenci adamızda

Yorum

• arkadaşlar bu tsclub ve formaları getiren kargo beni çıldırtacak...2 adet formayı tsclub biz kargoya verdik diyor.kargo bize böyle bir kargo verilmedi diyor..bu sorunu sizce nasıl çözebilirim..ayrıca bu kargoyu hiç beğenmedim ben şimdiye kadarki tüm siparişlerimi alt kapıya getiriyorlar.oraya bir yazı bırakıyorlar bulamadık diye geri dönüyorlar evde olmama rağmen...bence kulübümüz bu kargonun kulağını çekmeli..dikkatimi çeken de şu sadece tsclub tan alışveriş yaptığımda bu sorun yaşanıyor..normal bir kargo getirdiklerinde yukarı çıkma tenezzülünde bulunuyorlar...

Yorum

• arkadaşlar kargo konusunda fazla stres yapmayın. sipariş teslim aldığınızda bile resmi siteden silinmesi zaman alabiliyor. Ben izim yazılı forma siparişi verdim 1 hafta sonra istanbula teslim edildi. ilk aradığımda çok fazla talep var. siparişte 600 forma var onları hazırlıyoruz. sipariş sırasına göre gönderiyoruz demişlerdi.

zamanında vermişim siparişi m beden kalmamış çubukluda. artık yeni nike lri bekliyoruz.

banada 1 nike forma yazabilirsiniz.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• kombinemden sonra bi nike forma yakısır bana..olsun 10.trabzon formam..hadi millet yeniden diriliş için..

Yorum

• medium forma istedim large geldi ve çuval gibi duruyo üzerimde hayal kırıklığına uğradım

Ürün AdıAdetFiyatıSipariş TarihiDurumu 2006-2007 Sezonu Taraftar Forması PUMA - Çubuklu(Beden:M)119,9016.06.2008 21:59:14Kargoya Verildi

ne yapabilirim??

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    medium forma istedim large geldi ve çuval gibi duruyo üzerimde hayal kırıklığına uğradım

Ürün AdıAdetFiyatıSipariş TarihiDurumu 2006-2007 Sezonu Taraftar Forması PUMA - Çubuklu(Beden:M)119,9016.06.2008 21:59:14Kargoya Verildi

ne yapabilirim??

Kulübe sormayı dene...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulübe sormayı dene...
                      valla bitane daha sipariş verim dicem ama yine aynısı olmasından korkuyorum büyük ihtimal m beden kalmadı yada hata yaptılar tek çarem arayıp sormak dediğin gibi

Yorum

medium forma istedim large geldi ve çuval gibi duruyo üzerimde hayal kırıklığına uğradım

ne yapabilirim??
                        bende mavı forma ıstemıstım cubuklu geldı allahtan beden dogru cıktı kulubu arayıp nıye bole oldugunu sordugumda ıstersen yollayabılırsın dedı de ben ugrasmadım kulubu ararsan yardımcı olurlar

Yorum

ne yapabilirim??
                          Formayı İstanbula yollayabilirsen bu konuda sana yardımcı olabilirim.Yada başka birine ver sen küçüğünü al

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formayı İstanbula yollayabilirsen bu konuda sana yardımcı olabilirim.
                            nasıl yardım derken açıkça anlatırsan bende fikir sahibi olurum.

Yorum

• beden kalmamıştır belki. Bazı formaların bazı bedenleri tükenmişti ts clubda cumartesi günü baktığımda

Yorum

nasıl yardım derken açıkça anlatırsan bende fikir sahibi olurum.
                                Burdaki Ts clupa gideriz.Senin bedenine uygun formayla değiştiririz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X