Umarım futbolcuların üzerindekiler yeni kreasyon değildir.
En son Mert67 tarafından düzenlendi; 21.06.2008, 13:46.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
arkadaşlar bu tsclub ve formaları getiren kargo beni çıldırtacak...2 adet formayı tsclub biz kargoya verdik diyor.kargo bize böyle bir kargo verilmedi diyor..bu sorunu sizce nasıl çözebilirim..ayrıca bu kargoyu hiç beğenmedim ben şimdiye kadarki tüm siparişlerimi alt kapıya getiriyorlar.oraya bir yazı bırakıyorlar bulamadık diye geri dönüyorlar evde olmama rağmen...bence kulübümüz bu kargonun kulağını çekmeli..dikkatimi çeken de şu sadece tsclub tan alışveriş yaptığımda bu sorun yaşanıyor..normal bir kargo getirdiklerinde yukarı çıkma tenezzülünde bulunuyorlar...
arkadaşlar kargo konusunda fazla stres yapmayın. sipariş teslim aldığınızda bile resmi siteden silinmesi zaman alabiliyor. Ben izim yazılı forma siparişi verdim 1 hafta sonra istanbula teslim edildi. ilk aradığımda çok fazla talep var. siparişte 600 forma var onları hazırlıyoruz. sipariş sırasına göre gönderiyoruz demişlerdi.
zamanında vermişim siparişi m beden kalmamış çubukluda. artık yeni nike lri bekliyoruz.
banada 1 nike forma yazabilirsiniz.
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
valla bitane daha sipariş verim dicem ama yine aynısı olmasından korkuyorum büyük ihtimal m beden kalmadı yada hata yaptılar tek çarem arayıp sormak dediğin gibi
Yorum