Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 tane formam var 1 tanede nike alıcam yeni sponsorumuz hayırlı olsun hemde

Yorum

• 2 formada ben aldım Listeye Eklerseniz Sevinirim

Birisi Cubuklu
      Digeride Beyaz Puma
      En son W_O_L_D_A tarafından düzenlendi; 20.06.2008, 21:02.
      Hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…
      Türkçe Konuş Türkiye!

Yorum

• daha once demistim ama yazdilarmi beni listeye bilmiyorum..1 forma ve 1 esortman takimi,ayrica bayan icin olan 1 tarftar formasi
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• ayrica benim alicagim forma yeni formalar....esortman ve bayan icin olan formadanda siparis verdim..listede yok bunlar... nasil olcak??
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Bi orta okul arkadaşımla İsviçre maçı için iddiaya girmiştik, kaybedersem gs forması alacaktım Maçkalı arkadaşıma ( gs li de)
            Ama var mı ben de o göz...

Kaybettim iddiayı...
            Çıksın şu nike formalar "Sana en güzeli layık" yazılı notla bir tane Trabzonspor forması gönderecem ona....

Yani alacağımız forma sayısı 4 e çıktı....

Yorum

• 3 takım formada ben aldım,biri kendime,biri kırklarelinde bacanağıma (cengiz çubukçu sakın söleme sürpriz olsun) biride almanyada futbolcu olan yeğenime.
              Nike formalarıda çıkınca seriye ve siparişlere devam edecem
              Not : ts clup larda şort kalmamış bilginize,birkaç tane XXXL var okadar
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• valla ben kappanın olmasını beklerdim en güzel formayı onlar yapıyor dar kesim ama nike da iyidir gerçi modelleri hep aynı oluyor ama yinede alıcam kesin bi tane forma.

bu arada ne zaman satışa çıkar yeni formalar ve umarım 60 ytl yi geçmez.

Yorum

• bende 2 tane alıcam enaz çıksın artık

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 takım formada ben aldım,biri kendime,biri kırklarelinde bacanağıma (cengiz çubukçu sakın söleme sürpriz olsun) biride almanyada futbolcu olan yeğenime.
                    Nike formalarıda çıkınca seriye ve siparişlere devam edecem
                    Not : ts clup larda şort kalmamış bilginize,birkaç tane XXXL var okadar
                    sen varya hakikaten müthiş adamsın...bu sene dernekte Erkan Abimle formalarımızı giyer maçları öyle seyrederiz artık...

Yorum

• Bordomavi.net’ten anlamlı destek
                      Kulübümüzün sanal ortamdaki taraftar organizasyonlarından Bordomavi.net üyeleri kombine kart kampanyasına destek verirken, yeni dönem için de 658 üye tarafından forma taahhüdünde bulunuldu.

Buna göre BMN üyeleri 3’ü VİP, 4’ü kapalı, 61’i Maraton, 206’sı da açık tribün olmak üzere 274 taraftarımızla kombine kart kampanyasına katıldı.

BMN üyeleri başta olmak üzere değerli taraftarlarımıza kombine kart ve resmi ürün satışlarımıza verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

20.06.2008 14:35:00
                      Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Nihayet Haber yaptılar.
                      Adaş Cafer ilgin için teşekkürler.
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Recep Özer
                        12.06.2008 tarihinde iki forma siparişi verilmiştir.
                        20.06.2008 tarihinde arkası r.özer yazılı biri beyaz diğeri mavi iki adet puma forması teslim alınmıştır.
                        sitemizin bilgisine...
                        Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...

Yorum

• Yeni Formalarimiz ne zaman cikacak?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni Formalarimiz ne zaman cikacak?
                            Temmuz başında galiba.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• nike yeni t-shirt yapmış futbolcuların üzerinde vardı resmi sitedeki haberde

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nike yeni t-shirt yapmış futbolcuların üzerinde vardı resmi sitedeki haberde
                                Nike'ın en dandik t-shirtleri , sadece üzerinde Ts logosu var .

Sanırım yeni kreasyon çıkana kadar bunlarla idare edecekler ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X