Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İğrenç ötesi diyerek bir yere varıLmaz arkadaşLar..

İçimize sinmemiş,beğenmemiş oLabiLiriz.. Ama iğrenç ötesi gibi keLimeLer yakışmıyor...
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Keşke nıke bu formaları tasarlarken afs den danışmalık alsaymış..

Yorum

• formalar rezil almasına alınacak ama biz suan desek her yere dagıtılmıslardır ne zaman yeni forma basılacak bizim mahalle takımının formasıda boyleydi bi amblemi yoktu saka gibi formalar

Yorum

• Bu serkan nekada kilolu oole yaaa?? Bu nedir boole? Az zayiflasin futbolcu mu bu ya? Gidigi var resmen adamin..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• hadi o formaları az çok anladıkda o şortlar o çoraplar ne ya.palyaçoya çevirmiş koskoca takımı

Yorum

• İlk olarak Arslan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor yonetim kuruluna mail atilacaksa, baski degilde, rica gibi bir soz iletilecekse hep birlikte yapalim bunu bence...

Belkide onlar Nike ile gorusup 1-2 adet baska tasarimli forma cikartabilirler???gerci buda biraz hayalperestlik olsa gerek, sezon basliyor yav bi kacta hafta sonra
              İlk basta takıma yaparlar sonra taraftar için üretime baslarlar.Bu kadar bekledım bıraz daha beklerım ben ..
              Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir

Yorum

• yalnız antrenmandakiler cok daha guzeldi urunler o kırmızı tozluklarda cok guzeldi

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İğrenç ötesi diyerek bir yere varıLmaz arkadaşLar..

İçimize sinmemiş,beğenmemiş oLabiLiriz.. Ama iğrenç ötesi gibi keLimeLer yakışmıyor...
                  Hangi kelimeler yakışıyor dostum liste yap gönder onları kullanalım ...
                  RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Daha önce Afs arkadasin uyardigi gibi logomuz Nike logosunun hizasinin altinda kalmis ki; yine hicbir sekilde kabul edilemeyecek bir hatadir.

Nasil yapilan güzel islerde tebrik etmesini biliyorsak, itiraz etmesini de biliriz. Bunu da daha önce kanitlamistik.

Bu konuda üzerime düseni yapip, en azindan bir aciklama bekleyecegim.
                    .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• ya beyler bnce yarın formlar satısa cıkmadan kaldırılsın ya bu ne boyle Allahınızı sewersenız ben kafayı yıyorum valla.resmen adam elınde kalan malzemelerı bıze dıkmişler sankı ben taraftariletşişm burosuna maıl atıyorum
                      başkan gecen dıyodıkı benm sahamda bi daha seyırcı sahaya gırerse o guvenlık şirketının görevıne son verırım.ben dıyorum kı baskan ben bu nıke fırmasına formalrı toplattırırım.

Yorum

• Ben beyaz forma alicam.. Bide belki turuncu alirim.. digerlerinin alncak tarafi yok..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Gerek yok size onLarda kar etmez..
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Acaba nike bize şaka mı yapıyor arkadaslar.bu gercek olamaz asla..İnanmıyorum.Trabzonsporun böyle forması olamaz...
                            Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir

Yorum

• arkadaslar ben guzel bir dille, seviyeli bir mail attim....

artik birsey yaparlar/yapmazlar bu onlara kalmis tabi....

verilen mail adresine mail atmakta yarar var bence, buna gorede gereken aciklamayi yaparlar heralde
                              Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• Vallla Kusura Bakmayın ama cidden Dağ Fare doğurmuş.......................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X