Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
Ronaldo yeni forma almayanları öpüyor.
Şaka bir yana olay reklam filminin kamera arkasını izlemek isteyenler bu linki tıklasın >> http://www.footy-boots.com/videos/En son a f s tarafından düzenlendi; 07.06.2008, 17:37.
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor.com.tr ye baktım ama ben arkadaşın kredi kartı ile alacağım için adam formayı getirdiğinde arkadaşın kimliğini falan sorarmı acaba bana verirmi yani bide kaç günde gelir bilgiiniz warmı ??Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
o kadar güzel...
ali fuat abi sen nike ile anlaşsana
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyw. saolun 3-4 gün içerisinde gelseydi çok ii olacaktıKusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Bayanlar için de ürünler çıkacaktır.
ve bir tanede turuncu şort denemesi
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım anladık, beğendin fakat o forma yapılmayacak tekrar tekrar yapıştırıp durmasan?
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
yeni doğan çocuklara da forma, tişört, şort, .... istiyorum. Millet 2 yaşındaki çocuğunu giydirip gezdiriyo sokakta benim oğlanların üzerinde en küçük Trabzonspor forması var (orjinal) genede olmuyorSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat abi maç günleri stadın önüne bi tezgah açköşeyi dönersin.
Emre Canın dediği gibi maç günleri stadın önüne tezgah açarsan köşeyi dönmek ne kelime voleyi çakarsın
tasarımların çok güzel.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum