Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Arkadaslar Rize'de yeni formalari satan bi yer varmi? Bilgisi olan birileri cevap verirse sevinirim. Benim icin cok onemli.

Yorum

• bende çarşamba günü beyaz formamı aldım paris caddelerinde giyecem hayırlısı ile
      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben Giresun ' luyum ya, 61 ' i çok seviyorum, benimsiyorum ama..
        zaten trabzonlu olmayıp da trabzonsporu tutan ve trabzonu sevenleri daha bi çok seviyorum
        McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zaten trabzonlu olmayıp da trabzonsporu tutan ve trabzonu sevenleri daha bi çok seviyorum

Eyvallah Gözüm Bizde seni seviyoruz....

Yorum

• İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya arkadaşlar istanbul anadolu yakasına forma geldimi bir bilgisi olan varmı yoksa eski formayla gelcem maça
            zeynep giyime gelmişti ama çok az sayıdaydı kesin bitmiştir istersen bir sor
            TEL 4575415

Yorum

• Arkadaşlar 19 ağustosta Avni akerde açılış var.

Fakat stad yenileniyor.

Acaba yetişecek mi bilgisi olan var mı?

Yorum

• gövde bordo kollar mavi olan formalardan kalmamış yine bir dahada gelmeyecekmiş. bu nasıl iştir? forma bittiyse yenisini getir kardeşim böle saçmalık olur mu? yarın bide foruma gidip bakıcam umarım orda vardır

Yorum

• Yasadigin yer Trabzon yaziyor. Ne demek bir daha gelmeyecekmis? Hadi baska sehirler olsa anlarimda! Trabzon'a bile daha forma gelmeyecekse daha ne denilebilirki. Hayret bisey ya. Insallah bir yanlislik olmustur. Bu arada tekrar soruyorum, Rize'de Trabzonspor formasi satan yer var mi? Benim icin cok onemli. Bilen varsa lutfen yardimci olsun.

Yorum

• Bugün felaket şekilde satış yapılacaktır diye tahmin ediyorum...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugün felaket şekilde satış yapılacaktır diye tahmin ediyorum...
                      Benim de içimde öyle bir his var..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu formalardan daha önemlisi çocuklar için ürünler ne zaman çıkacak. İstanbulda sokaklarda 1 yaşındaki çocuklar bile formayla geziyor. Bneim doğumların aldığım formalar hala çocuklara olmuyor. ( en küçük formaları almıştım). Şapka, eşortman, forma, şort, konç çok acil çok. Benim uşaklarda forma istiyor ama bulamıyorum. Sonra da çocuklar nasıl Trabzonlu olacak diye tartışıyoruz.
                        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu formalardan daha önemlisi çocuklar için ürünler ne zaman çıkacak. İstanbulda sokaklarda 1 yaşındaki çocuklar bile formayla geziyor. Bneim doğumların aldığım formalar hala çocuklara olmuyor. ( en küçük formaları almıştım). Şapka, eşortman, forma, şort, konç çok acil çok. Benim uşaklarda forma istiyor ama bulamıyorum. Sonra da çocuklar nasıl Trabzonlu olacak diye tartışıyoruz.

valla katılıorum. ama daha buyuklere bırseyler yetıstıremıyoruz kı cocuklara yetıselım.

Yorum

• Merhaba ,

Dün itibariyle Olimpiyat Stadından 1 adet Beyaz forma + atkı + bayrak aldım . 2 adet forma sözüm vardı böylelikle 1 i gerçekleşmiş oldu . Formalarda herhangi bir simetri hatası yok . ( En azından benim baktıklarımda ) Olimpiyat stadında 25 bin kişilik Doğu Tribününde 1 stand kurularak 1 i çocuk 2 görevliyle ve tek pos cihazı ile ilkel koşullarda satış yapılmaya çalışılmasaydı forma satış rekoru kırılabilirdi . İlginin maximum olacağı önceden belli olan bu tür organizasyonlara neden daha fazla önem gösterilmez hala anlayabilmiş değilim . Yönetimimizin Trabzonspor umuza maddi anlamda kaynak oluşturabilecek bu tür organizasyonlarda daha fazla önemsemesini diliyorum .

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merhaba ,

Dün itibariyle Olimpiyat Stadından 1 adet Beyaz forma + atkı + bayrak aldım . 2 adet forma sözüm vardı böylelikle 1 i gerçekleşmiş oldu . Formalarda herhangi bir simetri hatası yok . ( En azından benim baktıklarımda ) Olimpiyat stadında 25 bin kişilik Doğu Tribününde 1 stand kurularak 1 i çocuk 2 görevliyle ve tek pos cihazı ile ilkel koşullarda satış yapılmaya çalışılmasaydı forma satış rekoru kırılabilirdi . İlginin maximum olacağı önceden belli olan bu tür organizasyonlara neden daha fazla önem gösterilmez hala anlayabilmiş değilim . Yönetimimizin Trabzonspor umuza maddi anlamda kaynak oluşturabilecek bu tür organizasyonlarda daha fazla önemsemesini diliyorum .

Saygılarımla
                              bende 1 adet bordo forma aldım zor şartlarda... organizasyon konusunda haklısın.. albüm için yaptıkları hazırlığı forma için yapsalardı epey bir satış olurdu..

Yorum

• 2. formamı da dün aldım.bi adet daha alacağım.
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X