Arkadaslar Rize'de yeni formalari satan bi yer varmi? Bilgisi olan birileri cevap verirse sevinirim. Benim icin cok onemli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben Giresun ' luyum ya, 61 ' i çok seviyorum, benimsiyorum ama..McLas was Here
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten trabzonlu olmayıp da trabzonsporu tutan ve trabzonu sevenleri daha bi çok seviyorum
Eyvallah GözümBizde seni seviyoruz....
Yorum
-
İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaşlar istanbul anadolu yakasına forma geldimi bir bilgisi olan varmı yoksa eski formayla gelcem maça
TEL 4575415
Yorum
-
Yasadigin yer Trabzon yaziyor. Ne demek bir daha gelmeyecekmis? Hadi baska sehirler olsa anlarimda! Trabzon'a bile daha forma gelmeyecekse daha ne denilebilirki. Hayret bisey ya. Insallah bir yanlislik olmustur. Bu arada tekrar soruyorum, Rize'de Trabzonspor formasi satan yer var mi? Benim icin cok onemli. Bilen varsa lutfen yardimci olsun.
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün felaket şekilde satış yapılacaktır diye tahmin ediyorum...~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Bu formalardan daha önemlisi çocuklar için ürünler ne zaman çıkacak. İstanbulda sokaklarda 1 yaşındaki çocuklar bile formayla geziyor. Bneim doğumların aldığım formalar hala çocuklara olmuyor. ( en küçük formaları almıştım). Şapka, eşortman, forma, şort, konç çok acil çok. Benim uşaklarda forma istiyor ama bulamıyorum. Sonra da çocuklar nasıl Trabzonlu olacak diye tartışıyoruz.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formalardan daha önemlisi çocuklar için ürünler ne zaman çıkacak. İstanbulda sokaklarda 1 yaşındaki çocuklar bile formayla geziyor. Bneim doğumların aldığım formalar hala çocuklara olmuyor. ( en küçük formaları almıştım). Şapka, eşortman, forma, şort, konç çok acil çok. Benim uşaklarda forma istiyor ama bulamıyorum. Sonra da çocuklar nasıl Trabzonlu olacak diye tartışıyoruz.
valla katılıorum. ama daha buyuklere bırseyler yetıstıremıyoruz kı cocuklara yetıselım.
Yorum
-
Merhaba ,
Dün itibariyle Olimpiyat Stadından 1 adet Beyaz forma + atkı + bayrak aldım . 2 adet forma sözüm vardı böylelikle 1 i gerçekleşmiş oldu . Formalarda herhangi bir simetri hatası yok . ( En azından benim baktıklarımda ) Olimpiyat stadında 25 bin kişilik Doğu Tribününde 1 stand kurularak 1 i çocuk 2 görevliyle ve tek pos cihazı ile ilkel koşullarda satış yapılmaya çalışılmasaydı forma satış rekoru kırılabilirdi . İlginin maximum olacağı önceden belli olan bu tür organizasyonlara neden daha fazla önem gösterilmez hala anlayabilmiş değilim . Yönetimimizin Trabzonspor umuza maddi anlamda kaynak oluşturabilecek bu tür organizasyonlarda daha fazla önemsemesini diliyorum .
Saygılarımla
Yorum
-
İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba ,
Dün itibariyle Olimpiyat Stadından 1 adet Beyaz forma + atkı + bayrak aldım . 2 adet forma sözüm vardı böylelikle 1 i gerçekleşmiş oldu . Formalarda herhangi bir simetri hatası yok . ( En azından benim baktıklarımda ) Olimpiyat stadında 25 bin kişilik Doğu Tribününde 1 stand kurularak 1 i çocuk 2 görevliyle ve tek pos cihazı ile ilkel koşullarda satış yapılmaya çalışılmasaydı forma satış rekoru kırılabilirdi . İlginin maximum olacağı önceden belli olan bu tür organizasyonlara neden daha fazla önem gösterilmez hala anlayabilmiş değilim . Yönetimimizin Trabzonspor umuza maddi anlamda kaynak oluşturabilecek bu tür organizasyonlarda daha fazla önemsemesini diliyorum .
Saygılarımla
Yorum
-
2. formamı da dün aldım.bi adet daha alacağım.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum