alamayacaz bu gidişler. formalar mağazaya geliyor bitiyor. İstanbul tsclubda kalmamış. 1 hafta içinde gelecekmiş ama o da ne zaman olur belli olmaz. son ihtimal tır bekleyecez olimpiyattaki maça
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
ben beyaz alacagım bi tanede su huseyininkinden ama onun uzun kollusunu istiyorum cıkmasını beklemeyi dusunuyorum acaba cıkarmı bide antrenman formaları satısa cıkacakmı onlar baya guzeldi? bi bilgisi olan varmı
Giray transferi gerçekleştiğinde büyük oğlum Alpgiray adaşının formasını istedi. Daha yeni formalar çıkmadı, eskilerde isim yok gibi mazeretler inatçı bir çocuğu ikna etmek için ne kadar işe yarar? Hiç!
Eski formalardan bir tane alıp isim yazdırmak zorunda kaldık.
Şimdi yeni formaların fiyatlarına bakıyorum da yazık olmuş diyorum. Keşke beklemeye ikna edebilseydim.
Hüseyin'in giydiği klasik bir tasarım diye ondan alacağım, beyaz puma almıştım, yoksa yukarıdakiler içinde en güzeli beyaz olan bence, ondan sonrada düz bordo (Song'u giydiği) güzel durmuş, dediğim gibi klasik diye ortadakini alacağım, birde bu formalara "numara ve isim" basmaya ne zaman başlarlar acaba?? TS Club'dan direkt alan arkadaşlar bir sorabilirlermi?? malum biz il dışından isteteceğiz formaları bilgisi olanlardan cevap bekliyorum, saygılar...
Yorum