Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sonumuz nolacak bakalim

Yorum

• anlatayım giraycılar çok iyi kulis yapıyor bu kesin ....

ersun hocanın kalma durumu şartı çok net belli ...3 maçı da kaybederse çok çok çok zor kalır hatta imkansız bence ...

yabancı hocaya gelince 3 kez görüştüklerini çok iyi biliyorum iyi değil çok iyi ....ama transfer bütçesini saglam istiyor yabancı hoca ... işte onun için diyorum gökdenizden gelen para o bütçenin % 50 sini karşılayabilir .. o konuşulan rakamlara satılırsa ...o zaman tercih o yana döner ...

yönetimde sıkıntı olmaz çünkü başkan dediğini yaptırır ...zaten bazı görüşmeleri başkan kendi yapıyor ahmet mehmet değil ...eski yönetim gibi bu yönetim mümkün değil olmaz idari anlamda

Yorum

• bu arada yönetim yabancı hocayla anlaştı demiyorum 3 kez çok ciddi konuştular diyorum .. durumu da anlattım yukarıda ...

ersun hoca da 3 de 0 yapmaması lazım diyorum

Yorum

• Ben ortada dolaşan fiyatlara satılmasından yanayım.Kimse kendini kandırmasın bu kadro baştan aşağıya değişmedikçe intertotodan ilerisini göremez.

Uzun vadeli planlar yapılmalı ve genç bir kadro oluşturulmalı. Bu yapılanma için Sadri Şener'e ve Ersun Yanal'a güveniyorum. Böyle genç bir kadronun beyni olarak Gökdeniz gibi bir oyuncuya ihtiyaç duyacağımız da ortada.Yönetim kendine güveniyorsa, gelecek yıl için şimdiden çalışmaya başlayıp hedef oyuncuları ezberlediğimiz nedenlerden dolayı kaçırmayacaklarsa, satmalarında sakınca yok. Ama kötü bir Albayrak kopyası olacaksa satmak bir yana hemen istifa etmeliler.

Bu arada oyuncu gitmek istiyor diyenler için. Sadri Şener, seçim öncesi bir çok kez ben Fatih'i göndermezdim, ikna ederdim dedi .Yıldız satmayacağını defalarca yineledi.Bu açıdan, Sadri Şener'in, Gökdeniz'i kalması için ikna edebileceğini düşünüyorum.

Mesele bu satış Albayrak yolunun devamı niteliğinde midir yoksa gelecek vaad eden oyunculardan oluşacak bir takımın iskeletinden atılmaya başlanan fazlalık mıdır?
          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• [QUOTE=coolank;1189014]anlatayım giraycılar çok iyi kulis yapıyor bu kesin ....

bu giray bulaki isteyenler tarbzonsporlumu..neden bu giraydaki israr..Ya bu adam takimin basina gecmedimi vakti zamaninda,sonra kovulmadimi..Iyi bi kagita 3-4 tane trabzonlu adam yazalim sirayla kurayla cekip takimin basina getirelim..böyle bisey olabilirmi..

Yorum

• Yani , Ersun Hoca , belki de hiçbir tanesini bile istemediği futbolcu bozuntuları ile , 3 maç kazanamazsa , eline kontratı verilecek öyle mi ?

La ne adaletli insanlarmışız TRABZONLULAR VE TRABZONSPORLULAR OLARAK !

Utandım sanırım ! ! !
              En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 11.03.2008, 01:02.
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yani , Ersun Hoca , belki de hiçbir tanesini bile istemediği futbolcu bozuntuları ile , 3 maç kazanamazsa , eline kontratı verilecek öyle mi ?

La ne adaletli insanlarmışız TRABZONLULAR VE TRABZONSPORLULAR OLARAK !

Utandım sanırım ! ! !
                Belkide bu mantik neden Trabzonsporun bu gunlerde oldugunun gostergesidir Ersun hoca kimle basarili olacak elinde 2 adam vardir birinide satiyorlar ne yapsin adam

Yorum

• polemiklere girmeye luzum yok savaşcı bir takım istemiyormuyduk o kadroyu kurmak için önce var olanı bozmamız gerek şimdilik yönetimi kendi haline bırakılım kimi asıyormuş kimi kesiyormuş yapsınlar hesap zamanı geldiğinde gel bakalım sadri bey neler yapmışssın sen takımı artıya mı geçirdin yoksa daha geriye mi bakıp ceza yada ödülünü veririz şimdilk yönetme işini onlara bırakılm nede olsa adları üstünde yönetici

Yorum

• öz evlatlarimizi takimda gormek istiyoruz diyoruz ama nedense satmaya kalkiyoruz

anlamadim gitti

Yorum

• Bence hemen gonderilsin. Ustumuze iddaa oynayan Fb ile on sozlesme yapan sahada acaip bir artiz 9 milyon ero ya felan hemen gitsin. Kendi de gitmek isterrse hic tutulmasin. Hatta yaninda 2-3 milyon ero ya huseyin felan giderse bonus olur.
                      Ts deki yerli futbolcularinda degismesi gerek. Ben seneye Baris a cok cok raziyim
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• gökdeniz giderse yattarada kesin gider bence
                        onuda tutamayiz artik ozaman

Yorum

• Bence hemen gonderilsin. Ustumuze iddaa oynayan Fb ile on sozlesme yapan sahada acaip bir artiz 9 milyon ero ya felan hemen gitsin. Kendi de gitmek isterrse hic tutulmasin. Hatta yaninda 2-3 milyon ero ya huseyin felan giderse bonus olur.
                          Ts deki yerli futbolcularinda degismesi gerek. Ben seneye Baris a cok cok raziyim

çok dogru müthiş bir yorum

Yorum

• Sonumuz hayrola
                            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                            **Latocan**

Yorum

• satın bree satın, bi o kalmıştı onuda satında tam süper olsun..
                              yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• ersun hocanın bütün futbolcuları bir sıraya dizip seneye bizimle yürekten kader birliği yapacak olanlar bir adım öne çıksın demesi lazım geri kalan kimse artık yattaraymış erdinçmiş jabıymıs yolu gösterecen 20 kişilk bi kadro kurarsın önceki kadrodan 5 adamı tutarsın 10 transfer yaparsın 5 de paftan adam alırsın alsana savaşan bir takım hayatta şampiyon olamayız ama en azından sahada ceylan gibi çocukların mucadelesını görünce gururlanırız işte bu benım takımım dıyebılırız

Yorum

Çalışıyor...
                                X