Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugün beni aradılar digiturkten

mail atmışsınız dediler evet dedim

yayın akışı Trabzon-bursa maçı şeklindeydi fakat federasyonun isteği üzerine böyle bi değişikliğe gitmek zorunda kaldık gibi şeyler söylediler

bende daha fazla uzatmak istemedim otobüsteydim zaten

eğer bu şekilde bir telkin varsa federasyondan altında başka şeyler dönüyo demektir

geçen senede aynı gazeli bana okudular,topu federasyona attılar.Nuri albayrak ın giderayak taraftara yaptığı bir güzellik belkide bu
    KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

• Lig radyo da TSLİ VAR!!!!!!!!

Yorum

• LigTv'ye baskı yapılmalı ve maç yayını sağlanmalı.Abonelik iptali en son düşünülmeli.
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• bunların anladığı dilden yani iptallerden bahsetmek gerekiyor..

işin içinde siyasi-ekonomik-intikam .. ne duygular olursa olsun biz taraftarları ilgilendirmiyor..

o işleri gitsinler başka yerlerde yapsınlar.
          biz her ay paramızı veriyoruz...
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaşlar organize olalım,her vilayetten bir üyemiz çıkar herhalde,her ilde yerel basını kullanarak,sesimizi duyuralım.Her ilin temsilcliği rahatsız olacaktır,hatta aklıma şuda geliyor doğan grubunuda yanımıza alalım yokmu hiç doğan grubunda çalışan birileri?bu habere ilk onlar atlar.görüşüm
            En son İlker tarafından düzenlendi; 06.02.2008, 17:58. Sebep: imla
            KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

• İlk olarak İlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              geçen senede aynı gazeli bana okudular,topu federasyona attılar.Nuri albayrak ın giderayak taraftara yaptığı bir güzellik belkide bu
              TFF böyle bir kararı Nuri Albayrak istediği için mi almış?TFF başkanı Ulusoy'a Trabzonludur,Trabzonsporludur diye methiye dizenler ne yapmışlar?İbrahim Usta nam bir zevat vardı Ulusoy'un ağzıyla konuşan, o nerede acaba?
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• arkadaşlar bu serefsizler bi alışkanlık başlatmak istiyorlar ve bizi sinmiş sesi çıkmaz sanıyolar lütfen gereken cevabı en sert şekliyle verelim ve bizim büyülüğümüzü farkında değillerse onlara kendimizi hatırlatalım suratlarında patılyan bi tokat misali
                BENİM SEVDAM SANA
                BORDO MAVİM

Yorum

• şuna bak bu kadar düştükmü ya maçımız yayınlanmıyor?Diğer anadolu takımlarından farklarımızı bir bir kaybediyoruz(ulan nuriş)

Yorum

• spor paketini standart pakete düşürdüm saat 18.00 itibariyle sizde el atın şuna artık..

Yorum

• Yayınlanacak maçlara federasyon ne zamandan beri karışmaya başlamış merak ediyorum?Herkes topu birine Atıyor Aman bende kalmasın diye.Ama elbet O top birinin elinde kalacak...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Arkadaşlar Forumtr de şöyle bir konu açılmış şunlar yazıyor

Yanlış Duymadınız Bu İzlemek İçin Kaçak Bir Yöntem Değildir..

Kaynaklar:
                        -Yeni Şafak Gazetesi
                        -Ajansspor
                        -Taraftar61 . Com
                        -Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak
                        Gelelim Haberimize :

Taraftar61 . com LigTv ile anlaştı.Ligtv'ye bir miktar para ödeyerek bu maç sadece ve sadece maç günü maç saatinde taraftar61 . com da canlı olarak izlenicektir..

Bu Habere İnanmıyorsanız YeniŞafak gazetesini 7 Şubat da alın veya ajansspor a 7 şubatta bakın oda olmadı taraftar61 . com a 7 şubatta bakın hep o haber heryerde çünkü dogru olucak ..

Bu Sitelerin ve gazetenin yazmasından sonra bu haberi haber7 ensonhaber vs. gibi haber sitelerinde de görceksiniz..niye çünkü dogru bi haber..

7 Şubatta trabzonspor resmi sitesinde de bu haber yazıcak ..

MAÇ GÜNÜ'NDE MAÇ SAATİNDE TARAFTAR61 . COM 'dA BULUŞALIM

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu gün buna sese çikarmayan yarın tamamen sessiz kalır. arkadaşlar trabzonspor istemesiz ligtv diye birşey kalmaz. çekiliyorum desin almıyorum paranıda kameranıda maçıma. anlaşın özel bir kanalla bak ozaman ben görürüm bu adileri onun için bunu yapacak bir yönetim iki taraftar lazım. hadi arkadaşlar bu işin peşini bırakmayalım. geçen senede yine bursa macını vermedi bu adiler
                          KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• KLÜPLE KESİNLİKLE TEMASA GEÇİLMELİ EĞER MAÇLARI YAYINLAMIYORSALAR TAMAM RESTİ ÇEKELİM BEN İSTEMİYORUM FB MAÇINI İZLEMEK.

34. HAFTA YAYINLATMAYACAĞIZ VARMI SIKIYORSA YAYINLA ALMIYORUM STADDAN İÇERİ LİG TV Yİ
                            KİME BAŞVURURSAN BAŞVUR ALMIYORUM.

YAYIN YOK SADECE MAÇA GELEN TARAFTARIM İZLER. SENEYE DE KENDİMİZ Bİr tv İLE ANLAŞIRIZ.

AMA FB MAÇINI YAYINLATMAMIZ LAZIM. onu bizim için yayınlamıyor şerefsizler. FB için yayınlıyor bu adiler bunun önüne geçmemiz lazımmmmmmmm
                            "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• buyrun arkadaşlar herkesi düşünerek şişesiyle aldım suyumuzu transferlerin üstüne içelim bi güzel

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Forumtr de şöyle bir konu açılmış şunlar yazıyor

Yanlış Duymadınız Bu İzlemek İçin Kaçak Bir Yöntem Değildir..

Kaynaklar:
                                -Yeni Şafak Gazetesi
                                -Ajansspor
                                -Taraftar61 . Com
                                -Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak
                                Gelelim Haberimize :

Taraftar61 . com LigTv ile anlaştı.Ligtv'ye bir miktar para ödeyerek bu maç sadece ve sadece maç günü maç saatinde taraftar61 . com da canlı olarak izlenicektir..

Bu Habere İnanmıyorsanız YeniŞafak gazetesini 7 Şubat da alın veya ajansspor a 7 şubatta bakın oda olmadı taraftar61 . com a 7 şubatta bakın hep o haber heryerde çünkü dogru olucak ..

Bu Sitelerin ve gazetenin yazmasından sonra bu haberi haber7 ensonhaber vs. gibi haber sitelerinde de görceksiniz..niye çünkü dogru bi haber..

7 Şubatta trabzonspor resmi sitesinde de bu haber yazıcak ..

MAÇ GÜNÜ'NDE MAÇ SAATİNDE TARAFTAR61 . COM 'dA BULUŞALIM

http://www.frmtr.com/trabzonspor/152...maci-izle.html
                                internet den izlenecekmi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X