Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 00.30Efsaneler 02.15Galatasaray-V.Manisaspor (TSL 21.H) 03.50Efsaneler 04.00Stüdyo Futbol06.002’ye 106.45Futbolun Yıldızları09.00Şimşek Santrafor (56. Bölüm)09.30Bordo Mavi10.00Günaydın Futbol (C)10.30Prof.Dr.Burhan Uslu İle Sporcu Sağlığı11.00Var mısın İddiaya? (C)12.30Turkcell Maç Başlıyor (C)13.30GAZİANTEPSPOR-SİVASSPOR (TSL 21.H) (C)15.3091.Dakika (C)17.45Turkcell Maç Başlıyor (C)19.00FENERBAHÇE-G OFTAŞSPOR(TSL 21.H ) (C)21.00MARATON (C)

işte pazar günkü programı ligtvnin
    Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• Lafla peynir gemisi yürümez. İcraat gerekiyor.

Ben 2 yıllık LigTv üyesiyim, e-posta attım, eğer bu maç yayınlanmazsa LigTv üyeliğimi sona erdireceğimi belirttim. Akşama da arayacağım, eğer Cuma günü maçın yayınlandığını görmezsem bundan sonraki tüm haftalardaki maçlarımızı verseler bile iptal ettireceğim.

Lütfen küfür etmeden, üslubunca, bize yakışan şekilde tepkimizi gösterelim, özellikle LigTv ya da Digiturk üyeleri üyelik iptali konusunda endişeniz olmasın, sanki çok büyük bir top oynanıyor da Türkiye'de, Trabzonspor'un olmadığı yayını ne yapayım, açarım Fox Tv'yi FUTBOL seyrederim, hakeza NTV.

Ahlaksız adamlar. Trabzonspor düşmanları..

Yorum

• bu işte d samartla anlaşmamızın ve haluk ulusoyun parmağı olabilmi federasyon dediklerine göre
        Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak mustiok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          LİG TV ye akşam mail attım şimdi beni aradılar iki üyeliğim var yayınlamıyorsanız iptal ettireceğim diye bana dedikleri federasyondan gelen bir bilgi olduğunu ve haftada 4 maç yayını yapabildiklerinden trabzon maçını vermeyeceklermiş artı trabzon maçını devamlı vereceğiz diye bir anlaşma yokmuş. iptal ettirirsek bidaha üye olmak istersek kabul edilmeyecekmiş. lig tv aboneliği durdurmuş lg tv kartını geri alacaklarmış anlayacağınınz bu hafta sivas maçını veriyor ve bundan sonrası için TRABZONSPORUMUZUN maçını verip vermeyecekleri belli değilmiş.
          birde utanmadan tehditmi ediyolar çok umurumuzda sanki üye olmak onlar yokkende biz bu takımı seviyoduk haberini alıyoduk üye olup izlemesek ne çıkar lig tv kartlkarınıda gelip alsınlar yanında vazelinde veriyorum töbe töbe

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lig Tv sitesine protesto mesajımız yollanmıştır....
            link verirmisiniz
            bunlarınki TERBİYESİZLİK
            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• Arkadaşlar, protestolarımızı sadece lig tv'ye değil; aynı zamanda yerel gazetelere ve internet sitelerine de mail atıp onlarıda durumdan haberdar etmeliyiz.Herkesi bir noktaya odaklandırmalıyız.Bu maç yayınlanacaaaaaaaakk!!!...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• cuma günü kanalın önünde toplanıp protesto etmeyi öneriyorum farklı önerisi olan varsa buyursun

Yorum

• biz adamları tehdit edecekken adamlar bizi tehdit ediyor yüzsüzlere bakın yaaa üyeliklerimi iptal edeyimde tehdit etmeye devam etsinler bakalım kim kazanıyor
                    Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• yerel medya uyuyordur onlar transfer yapacaklar ya bu son günlerde

Yorum

• lig tv üyesi arkadaşlar buradan mail atarsa arıyorlar ben attım aradılar buraya gönderin ama üyelik no istiyor

Yorum

• [quote=Badaloğlu;1130743]Arkadaşlar, protestolarımızı sadece lig tv'ye değil; aynı zamanda yerel gazetelere ve internet sitelerine de mail atıp onlarıda durumdan haberdar etmeliyiz.Herkesi bir noktaya odaklandırmalıyız.Bu maç yayınlanacaaaaaaaakk!!!...[/quot

başka yolu yok bizi yok saymak ne demek anlamalılar bi daha böyle bi şeyi akıllarına getirmesinler

bu maç kesinlikle yayınlanacak
                          durmak yok arkadaşlar

Yorum

• DIGITURK'ten Merhaba, Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birimeiletilmistir.

Saygilarimizla
                            KADRIYE SONMEZ
                            DIGITURK Musteri HizmetleriTel:0212 473 73 73
                            Fax:0212 473 73 03
                            Mailto:destek@digiturk.com.tr

Benim Digiturk'e attığım maile verilen cevap...
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Resmi sitedeki yayın kısmı boş duruyor.

Bizimkiler de kaldırmış sonunda.

Yorum

• İlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cuma günü kanalın önünde toplanıp protesto etmeyi öneriyorum farklı önerisi olan varsa buyursun
                                cuna çok geç olur perşembeden yapılsın bu iş
                                ben uzaklarda olmasam katılırdım
                                ne gerekiyorsa yapalım

Yorum

Yükleniyor...
                                X