Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne demek bu şimdi
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• lig tv trabzon subesi simdi isyanlardadir...bende de lig tv var duruma göre hareket edecegim, ben lig tv yi sivassporu ve istanbul eziklerini izlemek icin almadim!
      Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• bakalım yanıt verecek mi yazan
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Biz bunları hak edecek ne yaptık?

Yorum

• Biri 4 büyükten biri diğeri Anadolunun Trabzondan sonra en çok taraftarı olan takımı ve maç yayınlanmıyor... rezalet...
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• ulan nuri inş haytatında hiç gülmezsin
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• birileri akıllarınca ''yeni bir büyük'' yaratmak istiyor...
                kocaelini denediler olmadı, gençlerbirliği, gaziantep, sonra kayseri hiç biri olmadı şimdi sivası bu şekilde lanse etmeye çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki olmayacak, neden mi???
                büyük olmanın tarifine bu takımların hiç birisi uymuyor da ondan. nedir büyük olma kriterleri;
                1)en az 2 kez şampiyon olacaksın. niye 1 değil de 2 ? çünkü tesadüfen bir kez her takım şampiyon olabilir bu o takımı büyük yapmaz.
                2)bulunduğun kentte her maçını doldu tribünlere oynayacaksın, öyle şampiyon olduğun sene değil küme düşme potasına girsen bile tribünlerin dolacak
                3)bulunduğun kentin haricinde, bulunduğun kentle hiç bir bağın olmamasına rağmen gittiğin her yerde bir taraftar kitlen olacak
                4)olabilecek en kötü yönetimlere, maddi zorluklara, karaktersiz futbolculara bile sahip olsan hiç bir sezona başladığında küme düşme ihtimalin şampiyon olma ihtimalinden fazla olmayacak,(bu konuda nevzat aydın kardeşim çok güzel söyler, trabzonspor haricinde hiç bir anadolu takımının sezon başlarken şampiyon olma ihtimali küme düşme ihtimalinden yüksek değildir)

şimdi yeni bir büyük yaratma peşinde koşan medya soytarılarına sesleniyorum; gelip geçici başarılar oldu bundan sonra da olacaktır ama kıçınızı ne kadar yırtarsanız yırtın bu kriterleri sağlamayan hiç bir takımı büyük yapamazsınız, boşuna debelenmeyin...
                bi çift lafım da bu yönetici müsveddelerine;
                trabzonsporu ne hallere düşürdünüz; sportif başarı dedik, takımı neredeyse küme düşüreceksiniz, ekonomi dedik, bütün futbolcuları satmanıza rağmen 50 trilyon borç yaptınız, tesisleşme dediniz hikayeden öteye gidemediniz, bi de üstüne bizi şu şerefsizlerin oyuncağı yaptınız... aman be ne uğraşıyorum ki yazmaya kısaca ALLAH BELANIZI VERSİN...

Yorum

• Biz geçen sene tamamen iptal ettirdik. Hala üyeliği sürdürüp bunlara gelir sağlamak mantıksız.

Yorum

• Yahu Transfer başlığı hemen kilitlenirmi ? Daha kritik yapacaktık...

Başlığın 1 saat daha açılmasını öneriyorum..

Bu arada Allah cezanı vermesin lig tv senin...

Bende dün itibari ile iptal ettirdim ..
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ulan nuri inş haytatında hiç gülmezsin
                      su an gülüyor ama
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bazi haysiyetsizler durumdan pay cikararak kendi reklmarini yapiyor, bu tür haberlere kanmayalim lütfen..
                        Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• KESİNLİKLE NASIL MAÇLARIMIZ YAYINLANMIYORSA BİZİM AVNİ AKERDEKİ FB MAÇIMIZI DA YAYINLAMAMALRI LAZIM ama onu neden se yayınlayacaklar buna DA BİZ ENGEL OLMAMIZ LAZIMMM!!!
                          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• 2 davamız vardı biri transfer biri lig tv transfer gitti tek lig tv kaldı hadi millet bari bu davayı kazanalım yeter ezildiğimiz sömürüldüğümüz

Yorum

• Müşteri hizmetlerine bakan görevli ile konuşdum biraz önce. Sadece bu hafta böle bir uygulamaya gidildi diyor. Konuşmamızda isyanımızı eleştirimizi söyledim ne varsa. Ayrıca ligtv üyeliğinizi iptah ettirirseniz indirimli tarifeden faydalandığınız için, 90 ytl gibi bir fark ödemeniz gerekecek diyor. Bende gerekirse onuda öderiz onurumuzdan önemlimi dedim. maç yayyınlanmassa pazartesi üyeliğiğimi iptal ettircem dedim. Yönetimi bu şikayetinizi ve durumunuzu bildircem dedi.

Yorum

• yokya inanmayın nereye olurmu öyle şey.
                                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X