1 saat sonra transfer işi bitince buraya yükleniriz inşallah maillere devam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
1 adet ev , 1 adet santiyede bulunan lig tv paketi iptal edilmistir umarim lig tv kimlerle dans ettiginin farkindadir...Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
Yorum
-
DIGITURK'ten Merhaba,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime iletilmistir.
Saygilarimizla
CIGDEM MEYVALI
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
>Çanakkale Genç Trabzonsporlular olusumu adina atiyorum bu mesaji.
Trabzonspor
>maçlarinin yayinlanacagi taahhütü ile digitürke üye olan bir çok
Trabzonsporlu
>arkadasim Trabzonsporun maçlarinin yayinlanmamasi halinde
üyeliklerini iptal
>ettireceklerdir.
>SaygilarimlaTrabzonsporlu olmak gurur veriyor
Yorum
-
İlk olarak delfino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkdaşlar ben bir trabzsonpor taraftarı olarak maçımızın yayınlanmadığını öğrenince hemen digiturkü aradım ve konuyla ilgili izah bekledim ama fosss daha sonra mail atttım bence herkes bu şekilde tepkisini göstermeli
2 arkadaş 10 dakika önce 2 üyeliği iptal ettirdik. Seyretmem ist takımlarının maçlarını olur biter, çok iş... Tepki verecekseniz doğru yöntemi seçin.
Yorum
-
İlk olarak alemcipirana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekampanyanın adı 1 haftada 1.000 Trabzonsporlu 1.000 lig tv üyeliği iptal
düşünün 1.000 x 40 YTL = 40.000 YTL.
yılda 40.000 x 12 = 480.000 YTL.
ZARARLARI BÜYÜK OLACAK HEMDE ÇOK BÜYÜK
bunlar d-smarttan dolayı bizden intikam mı alıyorlar?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şekilde tepki göstermiş mi oluyoruz?
2 arkadaş 10 dakika önce 2 üyeliği iptal ettirdik. Seyretmem ist takımlarının maçlarını olur biter, çok iş... Tepki verecekseniz doğru yöntemi seçin.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şekilde tepki göstermiş mi oluyoruz?
2 arkadaş 10 dakika önce 2 üyeliği iptal ettirdik. Seyretmem ist takımlarının maçlarını olur biter, çok iş... Tepki verecekseniz doğru yöntemi seçin.Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
2 arkadaş 10 dakika önce 2 üyeliği iptal ettirdik. Seyretmem ist takımlarının maçlarını olur biter, çok iş... Tepki verecekseniz doğru yöntemi seçin.
bizde zaten lig tv yok oyüzden bunu yaptım lig tv olsaydı merak etme bende aynı şeyi yapardım..
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel hesap. 1000 değil 3000 kişi bile iptal ettirir...
bunlar d-smarttan dolayı bizden intikam mı alıyorlar?Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
Yorum