İlk olarak gerçek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
castrotroy, arkadaşım kusura bakma ama burası BMN...Yani Trabzonsporluların buluşma adresi.Biz tek takım tutarız, o da Trabzonspordur.Senin gibi Trabzon'lu olupta Galatasarayı tutanların barınacağı yer değil burası!!! Güle güle...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak kiraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi takımın maçı her hafta canlı verilirse o takımın taarfatarı da digitürk alır herhalde..bursanınkini verirse bursalılar digitürk alır kayserininkini verse kayserililer alır...yani çok ligtv üyeliimiz olması gayet doğal bir durum...mesela trabzonun sadece 3 istanablula yaptığı maçlar dışında maçları yayınlamazsa üyelik alırmısın...aynen böyle bursalılar da sivaslılar da almıyor üyelik..
Nasıl bir kriter koymaktır yada...
Yani....
Neyse pes.
Ama
Yani Sivas ile Kayseri ile tek farkımız maçımızın yayınlanması mı yani..
Eeee gerçekten pes
Yorum
-
İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar simdi digiturku aradım. Eğer trabzonspor maçları yayınlanmazsa 8 yıllık üyeliğimi bitireceğimi söyledim. Telefondaki kız kesinlikle trabzonsporun maçlarının yayınlanacağını ve bunun son bilgi olduğunu belirtti. Sizinle paylaşmak istedim.
Göreceğiz....
Yorum
-
07 Şubat 2008 Perşembe
SEDAT TUNALI
LİG TV AYIBI VE ÜYELİĞİM İPTAL!
Trabzonsporlular için rezillikler komedyası olarak yaşanan son iki yıl; biri transfer diğeri yayıncılık alanında olmak üzere iki rezillik zirvesiyle kapanmak üzere..
Ben bu yönetimin transfer yapmayacağını “bildiğim” için, Polonyalı oyuncunun transferinden çok, transferin hayal olduğu anlaşıldığında camiaya söylenmek üzere hazırlanmış yalanı merak ediyordum. Dansözlüğün tarihsel kaydı adına boşa umutlanmışım, zira bildik bir yalanla karşılaştık, hoş, bu zeka düzeyinden daha zekice bir yalan beklenemezdi. İnsan kandırılırken bile bir zeka pırıltısı arıyor. Ve fakat Trabzonspor’u “idare” edenlerin tarzı “ odun ben sana kodum” düzeyini aşacak birikime sahip değil..Utanılası, ağlanası, yıkılası..
Tüm bu “iç rezillikler” yetmezmiş gibi; Lig Tv’nin Trabzonspor’un yayınlarını canlı olarak verme sözünden döndüğünü öğrendik. Önce inanamadım, sonra, haliyle, inandık, zira gerçekti.
Kapitalist düzenin dinamiklerinden hareketle , bunun “ticari” bir adım olduğu söylenebilir, söyleniyor da zaten. Lakin, Trabzonspor dışındaki hiçbir “Anadolu” takımının maçı, Trabzon maçının izlenme oranını yakalayamaz. Bunu sektörün içindeki herkes bilir, reklam verenler derneğine müracaat edildiğinde de bu bilgi belgelenebilir.
Soru şudur;
Diyelim ki üç hacimliden biri şampiyonluk yarışından koptu ve “maslahat” maçları oynuyor. Bu durumda Lig TV’nin bu takımın maçlarını canlı yayından kaldırabileceğine inanıyor musunuz? Yanıtı belli bir sorudur bu; tabiî ki hayır, façaları yemez..
Peki bu ülkenin şampiyonluk meşalesinin yandığı iki şehrinden biri olan Trabzon’un maçlarının naklen yayını, sezon öncesi verilen sözlerin ahlaki çöküş göze alınarak “yenilip-yutulup” yayından kaldırılmasına cesaret edebilirler mi? Edebilirler evet, bu haftadan itibaren Lig TV, Sivasspor maçlarını yayınlayacak, Trabzon yedekte bekleyecek..
Anlaşılmadık bir şey var mı sevgili okuyucu?
Lig TV’nin yayın seçimlerinin, naklen yayın pastasının yeniden dizaynı için hazırlanan yeni ayak oyunlarının, Trabzon yönetiminin tarihsel beceriksizliğinin, sezon başı pazarlama yalanlarının ve asgari bir ahlaki düzeye sahip olamamanın utancını lig tv ye bırakıp;
Anlayacakları dilden konuşmak gerekir.
7 YILLIK LİG TV ÜYELİĞİM İPTAL!
Lig tv kurulduğundan beri üyesiyim. Üye numaram 1000189926. Biraz önce lig tv temsilcisi ile görüştüm ve daha önceden yapmış olduğum özel anlaşmanın doğurduğu 160 milyonluk bedeli de ödeyerek üyeliğimi iptal ettim.
Sevgili Trabzonsporlular;
Bizler; bu ülkenin futbol tarihini yeniden yazanların, tabi senatörler gibi ülke kaynaklarını aralarında sırayla bölüşenlerin burnunu yerle yeksan edenlerin; futbol oyununun sahada kazanıldığında ve kaybedildiğinde güzelleştiğine inananların; haksızlığa tahammül göstermeyen ve hep kaybedenin yanında olanların; nasırlı ellerin, koca yüreklerin ve hesapsız sevgilerin her bahar yeniden filizlendiği değerler toplamının temsilcileriyiz!
Karşımızda, bizim dilimizi konuşan kimse yok yazık ki.
Onların anladığı tek dil var; ölçülebilir ve hesaplanabilir gelir gider dengeleri ve rakamları..
Evet ben kendi kaleme 160 milyonluk gol attım..
Ama karşılığında kazandıklarımı tahmin bile edemezsiniz..
Trabzonsporluluk, parayla ölçülesi bir duruş değildir, olamaz..
Alın sizin olsun, geri kalan ne varsa...
Bu yazı toplam 100 defa okunmuştur.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar simdi digiturku aradım. Eğer trabzonspor maçları yayınlanmazsa 8 yıllık üyeliğimi bitireceğimi söyledim. Telefondaki kız kesinlikle trabzonsporun maçlarının yayınlanacağını ve bunun son bilgi olduğunu belirtti. Sizinle paylaşmak istedim.
Göreceğiz....-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak kiraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hangi takımın maçı her hafta canlı verilirse o takımın taarfatarı da digitürk alır herhalde..bursanınkini verirse bursalılar digitürk alır kayserininkini verse kayserililer alır...yani çok ligtv üyeliimiz olması gayet doğal bir durum...mesela trabzonun sadece 3 istanablula yaptığı maçlar dışında maçları yayınlamazsa üyelik alırmısın...aynen böyle bursalılar da sivaslılar da almıyor üyelik..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Only_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu sabriniz icin tesekürler ederim ama bu is olicagini düsümiyorum malesef=(
sizce nasil????TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Arkadaşlar tepkimizi iptal olarak gösterelim. Benim lig tv üyeliğim yok fakat enişteme iptal ettirttim. Keşke olsaydıda bende iptal etseydim. Maç izleyeceğiz diye bunlara boyun eğmeyelim. Radyodan da dinleriz özetlerinide izleriz. Bunlardan gelecek para da gelmez olsun zaten bir işe yaradığı yok.#!/bin/bash
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle07 Şubat 2008 Perşembe
SEDAT TUNALI
LİG TV AYIBI VE ÜYELİĞİM İPTAL!
Anlayacakları dilden konuşmak gerekir.
7 YILLIK LİG TV ÜYELİĞİM İPTAL!
Lig tv kurulduğundan beri üyesiyim. Üye numaram 1000189926. Biraz önce lig tv temsilcisi ile görüştüm ve daha önceden yapmış olduğum özel anlaşmanın doğurduğu 160 milyonluk bedeli de ödeyerek üyeliğimi iptal ettim.
Sevgili Trabzonsporlular;
Bizler; bu ülkenin futbol tarihini yeniden yazanların, tabi senatörler gibi ülke kaynaklarını aralarında sırayla bölüşenlerin burnunu yerle yeksan edenlerin; futbol oyununun sahada kazanıldığında ve kaybedildiğinde güzelleştiğine inananların; haksızlığa tahammül göstermeyen ve hep kaybedenin yanında olanların; nasırlı ellerin, koca yüreklerin ve hesapsız sevgilerin her bahar yeniden filizlendiği değerler toplamının temsilcileriyiz!
Karşımızda, bizim dilimizi konuşan kimse yok yazık ki.
Onların anladığı tek dil var; ölçülebilir ve hesaplanabilir gelir gider dengeleri ve rakamları..
Evet ben kendi kaleme 160 milyonluk gol attım..
Ama karşılığında kazandıklarımı tahmin bile edemezsiniz..
Trabzonsporluluk, parayla ölçülesi bir duruş değildir, olamaz..
Alın sizin olsun, geri kalan ne varsa...
.
Yorum
-
Arkadaslar, bu konuda lig tv nin bir aciklamasi yok mu, sirf bu maci mi yayinlamiyorlar yoksa öteki maclarimizida vermiyecekler mi? Ben dün cikis yazip onlara faksladim, fakat aboneligim senelik oldugu icino süre bitene kadar bekklemeliymisim Almanya temsilcigilinden bana söylenen bu. her hangi bir yaptirim uygulama hakkimizin oldugunu sanmiyorum, haftada 4 mac yayinlacagini taahüt ettiler onun disinda Trabzon maclarini verecegiz diye bir taahütlrei olup olmadigini bilmiyorum
eger mahkemeye verme hakkimiz varsa bu hakki kullanalim, bu konuda bir bilgisi olan varsa bizleri aydinlatsin?En son salihismet tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 13:48.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak bordosrp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolay federasyonla alakalıymış
Yorum
Yorum