İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak İlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig tv nin adı ezik tv olsun beyler bundan böyle
bence devbeyin dedigi gibi pis Liktv olsunonurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bu kadarda tesaduf olmaz gecen sezonda aynisi yapildi
2 side bursa maçı
2 side 2.devre"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala kulupten bir tepki gelmedi, zaten gelmezde
Yorum
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 side avni aker
2 side bursa maçı
2 side 2.devre
hatta e.mail yazarken bunlarinda belirtilmesi gerek
bu hafta maglup olursak hic sasmam
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekabloları koparırsak fenerden ne farımız kalır daha değişik bişey bulmak lazım
Yayın Aracını Patlatalım.....Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala kulupten bir tepki gelmedi, zaten gelmezde
Imansiz Herifler.
Su an keyif yapiyorlardirRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ya neden transfer bölümü kapandı. Transfer 6ya kadar amagün olarak 12'ye kadar ve resmi olarak yasal yolla noter ile birlikte 12ye kadar imzaatılabilir. Benmi yanlış biliyorum?Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
-
İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayın Aracını Patlatalım.....
Kökünden temizlik yapsak ve Binalarini patlatsak ne dersin?
Aglanacak Halimize gülüyorum.
Kafayi bozacagimRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
LIG TV'ye Abone Olanlar.
BMN olarak kac decoderimiz var ?
Yada kac decoder iptal etme gucumuz var ?
Herkes Digiturk uye numarasını yazsın.
Digiturk u abone numaralarımızla yaptıgına pisman edelim.
Benim 1 yıllık tahadutum var, ama BMN karar alsın,
tek kurus odemem bundan sonra. gerekirse mahkemelik olurum.
1. portis (Cagdas Aydın) Uye No : 1706319
2.
3.Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.
Yorum
Yorum