İlk olarak Tosun61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
Daraltma
-
Zaman gazetesinde her pazartesi yazan günseli özen ocakoğluna bir e mail çektim. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Bu pisLİG tvye gununu gostermek lazım.
Günseli Hanım merhaba ve kolay gelsin
Ben bir Trabzonspor taraftarıyım ve takımımın maçlarını izlemek için dayımla beraber ligtv ye üye olduk.Bize söylenen ve reklam kampanyalarında gösterilen 4 büyüklerin maçlarının 2009 sonuna kadar yayınlanacağıydı.Ama geçen hafta bildiğiniz gibi bursa maçımız yayınlanmadı.Buna tepki olarak aboneliğimizi iptal ettirdik taraftar grubumuzdaki arkadaşlarımızla beraber.Burda size birşey sormak istiyorum Bu herifler bize maçlarınızı yayınlayacağız dediler yayınlamadılar bunlara karşı neler yapabiliriz. Birde uyelik parası işinde mağdur olan arkadaşlarımız var. Bize yardımcı olursanız çok seviniriz.Daha onceki yazılarınızda tuketici haklarını çokça koruduğunuzu görmüştük.Daha çok nasıl mağdurluk yaşadığımızı görmek isterseniz http://forum.bordomavi.net/showthrea...=8219&page=228 bu sayfalarda görebilirsiniz.
Biz her nekadar heryeri e mail yağmuruna tutsakta size sormayıda ayrıca istedim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence Avniakeri beklememeli,Bu haftasonu Ankara daki maçta gözüm saha da Kulağım tribünde Olacak.Eminimki maça giden Arkadaşlar Tepkimizi en güzel Şekilde Ordada verecektir.
Ses kontrol 1-2-3Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
resmi sitemizde de haber olarak maçın yayınlanacağı yazıyor.
adamların yapması gereken işi maalesef biz bişeymiş gibi görüyoruz artık.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitemizde de haber olarak maçın yayınlanacağı yazıyor.
adamların yapması gereken işi maalesef biz bişeymiş gibi görüyoruz artık.
Yorum
-
10000 decoder bana da pek uçuk bir rakam gibi gelmedi. Sırf benim oturduğum mahallede bu yüzden decoder iâde eden 20-30 kişi duydum, Türkiye genelinde 10000 iptâl kesin olmuştur.
Taraftar sorumluluğunu yerine getirmektedir ama protestolar Lig TV adlı kuruluş Trabzonspor'dan resmen özür dileyene kadar sürmelidir.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitemizde de haber olarak maçın yayınlanacağı yazıyor.
adamların yapması gereken işi maalesef biz bişeymiş gibi görüyoruz artık.
Yorum
Yorum