Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tosun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu lig TV denilen kurum yillardir bizim maclari hep arka planda biraktilar.Biz Trabzonspor taraftarlari gerekli tepkimizi gösterdikten sonra,Trabzonspor taraftarinin ne kadar cok oldugunu ispat ettikten sonra bizim maclari istesede istemesede yayinliyacaklardir.
    katiliyorum.gösterilen tepkinin cok siddetli olmasi onlarin bir hafta icinde u dönüsü yapmlarina neden oldu.trabzonspor ve sivasspor arasindaki reyting farkini umarim görmüslerdir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Levent kızıl anladın sen onu

Seni gaffura havale ediyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Zaman gazetesinde her pazartesi yazan günseli özen ocakoğluna bir e mail çektim. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Bu pisLİG tvye gununu gostermek lazım.

Günseli Hanım merhaba ve kolay gelsin

Ben bir Trabzonspor taraftarıyım ve takımımın maçlarını izlemek için dayımla beraber ligtv ye üye olduk.Bize söylenen ve reklam kampanyalarında gösterilen 4 büyüklerin maçlarının 2009 sonuna kadar yayınlanacağıydı.Ama geçen hafta bildiğiniz gibi bursa maçımız yayınlanmadı.Buna tepki olarak aboneliğimizi iptal ettirdik taraftar grubumuzdaki arkadaşlarımızla beraber.Burda size birşey sormak istiyorum Bu herifler bize maçlarınızı yayınlayacağız dediler yayınlamadılar bunlara karşı neler yapabiliriz. Birde uyelik parası işinde mağdur olan arkadaşlarımız var. Bize yardımcı olursanız çok seviniriz.Daha onceki yazılarınızda tuketici haklarını çokça koruduğunuzu görmüştük.Daha çok nasıl mağdurluk yaşadığımızı görmek isterseniz http://forum.bordomavi.net/showthrea...=8219&page=228 bu sayfalarda görebilirsiniz.

Biz her nekadar heryeri e mail yağmuruna tutsakta size sormayıda ayrıca istedim. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Şansal şaşırma sabrımızı taşırma
          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence Avniakeri beklememeli,Bu haftasonu Ankara daki maçta gözüm saha da Kulağım tribünde Olacak.Eminimki maça giden Arkadaşlar Tepkimizi en güzel Şekilde Ordada verecektir.
            Bence televizyonunuzun sesini fazla açmanıza gerek kalmıcak...Çünki öyle bir bağıracağız ki Lig TV ciler istediği kadar stadyum mikrofonunu kıssın yine de duyacaksınız....
            Ses kontrol 1-2-3
            Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• resmi sitemizde de haber olarak maçın yayınlanacağı yazıyor.
              adamların yapması gereken işi maalesef biz bişeymiş gibi görüyoruz artık.
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• saçmalık yanii..ne gerek varsa oraya bunu haber olarak yazmaya anlamadım...isterse yayınlamasınlar
                Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  resmi sitemizde de haber olarak maçın yayınlanacağı yazıyor.
                  gecen hafta nerdelerdi acaba

Yorum

• 10000 decoder bana da pek uçuk bir rakam gibi gelmedi. Sırf benim oturduğum mahallede bu yüzden decoder iâde eden 20-30 kişi duydum, Türkiye genelinde 10000 iptâl kesin olmuştur.

Taraftar sorumluluğunu yerine getirmektedir ama protestolar Lig TV adlı kuruluş Trabzonspor'dan resmen özür dileyene kadar sürmelidir.
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Arkadaslar bi LIGTV'ye bir tazminat davasi acilamaz mi. Anlasma sartlarina uymadi diye. Sadece uyelik ucreti degil ayni zamanda manevi olarakda bir dava cilsa yuklu miktarda.

Yorum

• ligtv yola geldi cnm bnm

n'oldu lig tv ha?

Yorum

• resmi sitede maçın yayınlanacağının ayrı bir başlık olarak yazılması saçma olmuş.
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            resmi sitemizde de haber olarak maçın yayınlanacağı yazıyor.
                            rezillik. başka bişey değil, site çalışanları büyüklüğümüzü öğrenememişki bize nasıl bilgi verecekler..

Yorum

• toptan şeref yoksunu bu ligtv..
                              günaydın futbol programında gazete haberlerini okuyor eleman.. ama daha bi tane trabzon kelimesi geçmedi.. aha bitti gazeteler de
                              En son Egemen tarafından düzenlendi; 15.02.2008, 10:04.
                              Hadi eyvallah..

Yorum

• o sabah proğramına kıl oluyorum zaten orda oturan o zibidi herifede
                                KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X