Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün kritik bir gün arkadaşlar
    Çok daha haraketli ve etkin olmak zorundayız...

HAKARET YOK ARKADAŞLAR ! DiKKATİNİZİ DE DAĞITMAYIN !

işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
    sansalb@aksam.com.tr
    kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür)
    bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür Yrd.)
    ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü)
    BAŞLIK : EŞŞEK GİBİ YAYINLAYACAKSINIZ

hakaret mi oldu şimdi
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Şanlıbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende dün iptal ettirdim,Ancak arayan kadın gayet rahattı,ettirirsen ettir havasındaydı,Sanırım iadeler arttıkça bu rahatlıkları kalmayacak..
      Bende aradım bugün

-Trabzonspor macı yayınlanacakmı Ceyda hanım
      -Hayır Cafer bey bu hafta yayınlanmayacak
      -Kesin mi?
      -Kesin.
      -O zaman lig tv üyeliğimi iptal edin.
      -Tabi Cafer bey nasıl isterseniz. Yalnız şöyle bir durum var. Siz16 ay sözleşmeli üyesiniz. Süresi dolmadan iptal ettireceğiniz için 198 ytl'lik Decoter, 59 ytl'lik kurulum ücreti, 42 ytl'lik de aylık ücret olmak üzere 299 ytl tarafınıza faturalanacaktır.

Yeni abone olupta iptal ettirmek isteyenler için durum bu.

Ne diyelim. Protestoya devam.

300 ytl'yle Cafer KILIÇSOY ne zengin olur nede fakir
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Evet arkadaşlar eşimize, dostumuza,akrabamıza,komşumuza,arkadaşımıza bu protestoyu bildirelim ve lig tv aboneliklerinin iptalini isteyelim haydi millet durmak yok saldırmaya devam!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar, size bilmediğiniz bir haber daha vereyim ama bana kaynak sormayın!!! Yurt dışında en çok abonesi olan Dıgıturk sabibi Trabzonspor taraftarı'dır...

Bilginize...
          kardes bu haber kesinlikle dogrudur bunu kanitlayabilirimde..yurtdisidna en fazla takim taraftari olan takimda trabzonspordur...
          bu konuda ufak capli bir arastirma yapmistim ve ben dahil bir cok kisi yurtdisinda sirf trabzonspor maclarini izlemek icin digitürke üye olmustur..
          bu konuda buradaki temsilciyle görüstüm bu durumdan cok müzdarip ve eger trabzonsporun maclari yayinlanmazsa bunun onlara cok büyük darbe vuracagini belirtti..
          Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• birazda bu çukurovayla uğraşsak
            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• arkadaslar sikayet mail i yazanlarin evinde lig tv var mi... bende yazcam ama biz de yok..sorun olmaz degil mi... ne biliym üyelik numarasi falan

Yorum

• Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza
                A Blok, Kat 15 1. Levent, 34330 Istanbul

Phone : +90 212 370 12 00 (pbx)
                Fax : +90 212 370 12 41

E-mail: cukurovaholding@cukurovaholding.com.tr
                Internet: www.cukurovaholding.com.tr
                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar, size bilmediğiniz bir haber daha vereyim ama bana kaynak sormayın!!! Yurt dışında en çok abonesi olan Dıgıturk sabibi Trabzonspor taraftarı'dır...

Bilginize...
                  evet dogrudur
                  viyanadaki cogu türk isyerleride trabzonlularindir
                  ama ne getirirki
                  hepsi yasli internetle pek alakasi olmayan insanlar
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• tuekcel hattımıda iptal ettirecem bu gerekçeyi göstererek
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende aradım bugün

-Trabzonspor macı yayınlanacakmı Ceyda hanım
                      -Hayır Cafer bey bu hafta yayınlanmayacak
                      -Kesin mi?
                      -Kesin.
                      -O zaman lig tv üyeliğimi iptal edin.
                      -Tabi Cafer bey nasıl isterseniz. Yalnız şöyle bir durum var. Siz16 ay sözleşmeli üyesiniz. Süresi dolmadan iptal ettireceğiniz için 198 ytl'lik Decoter, 59 ytl'lik kurulum ücreti, 42 ytl'lik de aylık ücret olmak üzere 299 ytl tarafınıza faturalanacaktır.

Yeni abone olupta iptal ettirmek isteyenler için durum bu.

Ne diyelim. Protestoya devam.

300 ytl'yle Cafer KILIÇSOY ne zengin olur nede fakir
                      cafer kardeşim kesinlikle inanma bu iş o kadar basit değil tamamen yıldırma politikası rakamların bu kadar uçuk olması imkansız ve biliyorum değil.

Yorum

• İptallllll lig tv paketi iptalllllllllllllllllllll!!!!!!!!!
                        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet dogrudur
                          viyanadaki cogu türk isyerleride trabzonlularindir
                          ama ne getirirki
                          hepsi yasli internetle pek alakasi olmayan insanlar
                          kardes isyerlerini birak kisisel olarak bir cok kisinin sirf trabzonspor üyeligi vardir sadece benim ailemde 4 tane lig tv üyeligi vardir ailem dedigimde ben, iki amcam ve bir kuzenim gibi yakin akrabalarim..
                          Yurtdisinda Trabzonsporun potansiyeli cok büyüktür..öyleki her ülkede mutlaka bir trabzonspor futbol takimi vardir, ayrica Trabzonu tutanlar arasinda trabzonlu olmayanlarda cok ama cok fazladir..
                          Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• mehmet emin karamehmetin mailine ulaşamazmıyız ben bir iki yere baktım bulamadım
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

Yükleniyor...
                            X