Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• >Trabzonspor - Bur
    > saspor maçinin yayinlanmamasi için mazereti olamaz. Trabzonspor'un
    hangi
    >maçinin önemli, hangisinin önemsiz olduguna karar vermek de yayinci
    kurulusun
    >insiyatifine birakilamaz.
    >
    >Yukaridakilerin Yapilmasini Arz Ediyoruz.Trabzonspor'u kötülemeye
    hakkiniz
    >0(sifir) ' dir!
    >Ya bu isi birakin,ya da gerekeni yapin!!
    >
    > Trabzonspor Taraftarlar Dernegi
    Bu şekilde mail yollanmıştır..
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• lmalarını belirttim herşey trabzon için

Yorum

• İşin iyi yayın Doğan yayın gurubu ilede bunları birbirne düşürdük. Doğan yayın grubu zaten yer arıyo bunlarla uğraşmak için.Durmak yok tabikide dünden beri telefonda kalmışlar iptal ettirdiğim halde.Fırçalayıp kapatıyorum gene arıyolar.
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• TRABZONSPORLU futbolcular, Bursaspor ile oynanacak maçın naklen yayınlanmayacak olması nedeniyle yayıncı kuruluşun röportaj teklifini geri çevirdi. Yayıncı kuruluş ise Trabzonspor maçlarının naklen yayınının süreceğini duyurdu.

futbolcu kardeşlerimizde bizim yanımızda arkadaşlar tepkiye devam

Yorum

• saat 8,30 dan buyana gerekli yerlere 15 adet mail gönderilmiştir.
              ah bide pisLİG tv abonesi olsaydım.valla dekoderi başlarında parçalardım.
              Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• profesyonelleşme var yani

tepkiye devam haydi arkadaşlar!
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• selam arkadaşlar dün beni 2 kere aradılar iptal ettirmeyin diye, bu tepkilerin artmasından korkuyolar ve bunun bir maçlık değil birdaha hiçbir trabzonlunun decoder almayacağınada eminler kırılma noktası bugün biraz daha gayret tanıdığınız herkese söyleyin iptal ettirsinler iptal ettirmeye korkanlar ve yıllık üyeliği olanlar arayın üyelik dondurun buda bir çözüm ve gözdağı vermektir.

Bir daha yazıyorum belki okuyamayan vardır. KORKUYORLAR ARTIK
                  Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Atladığım yeni arkadaşlarda olabilir. BMN Ailesine hoşgeldiniz. Trabzonsporun Haklarını savunurken , Sesimizi daha gür duyurmak için haksızlıklar karşısında sessiz kalmamak için herzaman birlikte olmalıyız. . BMN ye tekrardan hoşgeldiniz diyorum.

çOK TEŞEKKÜRLER BEN HEP BURDAYDIM ZATENDE. KULLANICI ADIMI FELAN UNUTTUM NEYSE İŞTE YENİ Bİ ÜYELİK SAOL.. AKLIM ÇIKTI YAA ÇOK ÜZÜLDÜMM.. BU NEY BÖYLE REZİLLİKTEN BAŞKA BİŞİ DEĞİL .. DOĞAN HABER AJANSINA BENDE MAİL ATTIM..... MEDYAYLA BİRLİK OLMAK GEREKİYO ÖZELLİKLE DOGAN GRUBU İLE..... MAİLE DEVAM

Yorum

• Haydi millet iptallere devam bu protestodan haberi olmayan Trabzonsporluları özelliklede lig tv abonelerini uyandıralım arkadaşlar!!
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Bir tane arkadaşın fikri vardı taksimde 2-3 tane decoder yakalım diye , bence çok etkili bir yöntem .Yıllar önce adamn biri yanlış hatırlamıyorsam toyota marka otomobiliyle kaza yapmıştı ve sakat kalmıştı.Sonra da adam otomobili boğaz köprüsünde kameraların önünde yakmıştı bu olay Japonya da gündem oluşturmuştu.Her ne kadar bizim medyamız o kadar duyarlı olmasa da bence ses getirir.

Yorum

• Yav Sansara AttiĞim Maİl Gerİ DÖnÜyo.
                          Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar bugün itibari ile diji türk aboneliginizi iptal ettirseniz zaten martın 3 üne kadar yayınınız açık kalacak!!eger bursaspor maçını verirlerse sorun yok bir telefonla tekrar abone olabileceksiniz!!

Onun içindirki tepki vermek ve protestomuzun ses getirmesi maksadı ile herkes aboneliklerini iptal ettirsin!!
                            Arkadaşlar bu konu önemli!!
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Şanlı Trabzonspor

Trabzonspor tarihi şanla şerefle dolu onurlu takımdır.Şuanki yönetimin acizliğinden tecrubesizliğinden veya başka sebeplerden ötürü çok kötü bir dönem geçirmektedir.Sen yayıncı kuruluş.Haddini bil ayağını denk al.Trabzonspor camiası kupalarıyla taraftarıyla seni ezer.Bu düşüş yeni yönetimle bitecek, Trabzonspor gene eski gücüne kavuşacaktır.

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TRABZONSPORLU futbolcular, Bursaspor ile oynanacak maçın naklen yayınlanmayacak olması nedeniyle yayıncı kuruluşun röportaj teklifini geri çevirdi. Yayıncı kuruluş ise Trabzonspor maçlarının naklen yayınının süreceğini duyurdu.

futbolcu kardeşlerimizde bizim yanımızda arkadaşlar tepkiye devam
                                devam arkadaşlar devaaaamm!!!!!
                                çok pis gaza geldim.sabahtan beri 58000 tane fikir aklıma geldi neler yapabiliriz diye

şimdi bizim yöneticiler dese ki " biz LİG TV den ve Havuzdan çıkıyoruz kendi sahamızda oynayacağımız maçların yayın hakkını Filanca TV ye sattık"
                                ne olur???
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Yükleniyor...
                                X