Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Güneş olunca, benim için TS bitmiştir, maça gitmemi kombinemi yaktım vs. kızgınlıkla söylediğinizi düşünüyorum. Ben de hiç istemedim bu ismi ama bende böyle bir etki yapmaz bu mevzu. İlginç.
    birden silip atamam belki ama yavaş yavaş bu iş bitecek yinede büyük konşmamakla beraber stada gitmem böyle aciz camia olmaz olsun tutsam ne olur şu takımı tutmasam ne olur

Yorum

• Siyaset ne zaman bu denli kulübün içine girdi o zamandan beri kulübün burnu boktan kurtulmuyor.

Şu son 5-6 seneye bakın bu hale gelmemizin en büyük nedeni siyasetin sözünden çıkamamak.

Yorum

• Bu forum bana hep şunu göstermiştir. Bu millet fitneye ne kadar açık. 3-4 iftiracınin peşinden 100ler gidebiliyor. Abartılı şekilde küçük bir meselede olsa büyüte biliniyor. Ülke genelinde fitne çıkarsa dış güçler o zaman vah ki halimize.
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon şehrinin genelinde RTE'nin bizi çok sevdiği algısı var. Ama yanlış bir algı, RTE bizden hiç hazetmiyor.

Nereden biliyorsun haz etmediğini? Kendisi ile muhabbet mi ettin? Ya da ağzından hazmetmediğini mi duydun?
          Şahsen ben böyle bir şey duymadım. Dostlarım da böyle bir şey duymadı.
          Kaldı ki adamın etrafındaki önemli isimlerin alayı Trabzonlu. Bu nasıl hazmedememek?
          Ama A.Yıldırım'dan hazmetmediğini kesin olarak öğrendiğimi söyleyebilirim. Bu kesin bir bilgidir.
          En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 19:49.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu forum bana hep şunu göstermiştir. Bu millet fitneye ne kadar açık. 3-4 iftiracınin peşinden 100ler gidebiliyor. Abartılı şekilde küçük bir meselede olsa büyüte biliniyor. Ülke genelinde fitne çıkarsa dış güçler o zaman vah ki halimize.
            almanya hakkında konuş ülke hakkında konuşmak istiyorsan dön ülkene ülkende konuş almanyada yaşayıp Türkiye hakkında atıp tutma ülkede fitne çıkarsada giren çıkan bize sana değil senlik bir durum yok

Yorum

• Sadri Şener herşeyi özetlemiş.. '' Trabzon bu kadar işte ''..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                almanya hakkında konuş ülke hakkında konuşmak istiyorsan dön ülkene ülkende konuş almanyada yaşayıp Türkiye hakkında atıp tutma ülkede fitne çıkarsada giren çıkan bize sana değil senlik bir durum yok
                Bu naısl bir kafa yapısı allah aşkına adam ne demiş sen konuyu nereye çekmişsin seni birde ciddiye alıp cevap verdim.

Yorum

Trabzon şehrinin genelinde RTE'nin bizi çok sevdiği algısı var. Ama yanlış bir algı, RTE bizden hiç hazetmiyor.
                  Buna katılmıyorum adamın 2 eniştesi de Trabzonlu oda biliyor kime kız verileceğini

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İsim Şenol Güneş olunca, benim için TS bitmiştir, maça gitmem, kombinemi yaktım gibi sözleri kızgınlıkla söylediğinizi düşünüyorum. Ben de hiç istemedim bu ismi ama bende böyle bir etki yapmaz bu mevzu. İlginç.

Burada ''Kıla ve Tüye'' takılan çok isim var. Normal yani
                    Muhtemelen hiç adı okunmayacak kompleksin ismini vatan millet meselesi görenler var.
                    Benim için stadyumun adı önemli. Zaten medyada kullanılacak olan isim de budur.

Acaba sponsor Qatarlı bir firma mı? Bu Qatar emiri neden geliyor? Sponsor işi ile bir ilgisi olabilir.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu naısl bir kafa yapısı allah aşkına adam ne demiş sen konuyu nereye çekmişsin seni birde ciddiye alıp cevap verdim.
                      çıldırıyorum bunlara almanyada pkk lılar yürüyüş yapar tek kelime edemezler almanya vatandaşlıktan atar diye kafalarını önlerine eğip geçerler sonra başımıza panter kesilirler şenol isminden olayı ülkede fitmeye bağlayan adama bende konuyu oraya götürürüm kusura bakmasın

sen ciddiye aldın diye şimdi 2 rekat namaz kılmaya gidiyorum şükür namazı dönünce görüşürüz

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu forum bana hep şunu göstermiştir. Bu millet fitneye ne kadar açık. 3-4 iftiracınin peşinden 100ler gidebiliyor. Abartılı şekilde küçük bir meselede olsa büyüte biliniyor. Ülke genelinde fitne çıkarsa dış güçler o zaman vah ki halimize.
                        Ne fitnesi?Fitne çıkaran Trabzonspor taraftarını ve Trabzon şehrini hiçe sayıp,emrivaki ile karar verenlerdir,kime sordular Trabzonspor gibi tertemiz bir mazisi olan takımın tesis alanına şikeden ceza alan bir takımın hem de bir İstanbul takımının başına para için giden bir zayıf karakterilinin adının konmasına?
                        Kupamızı aldılar,şikeyi örtbas ettiler,ülkenin menfaati,huzuru kaçmasın diye hep alttan aldık,adalet dışına çıkmadık.Şimdi bir de bu kararı verenler asıl fitneyi çıkaranlar.
                        • Memento mori

Yorum

çıldırıyorum bunlara almanyada pkk lılar yürüyüş yapar tek kelime edemezler almanya vatandaşlıktan atar diye kafalarını önlerine eğip geçerler sonra başımıza panter kesilirler şenol isminden olayı ülkede fitmeye bağlayan adama bende konuyu oraya götürürüm kusura bakmasın

sen ciddiye aldın diye şimdi 2 rekat namaz kılmaya gidiyorum şükür namazı dönünce görüşürüz
                          almanyanin cumhuriyet tarihinde vatandaslikdan cikarttigi 1 isim yazsana

ne teoriler üretiyor adam
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

inşallah çağırırlarda rıdvana birde konuşturma yaptırırlar oooo alkışlar eşliğinde peşine birde rıdvan ligimizin 6 şampiyonluğu olan ilk anadolu şampiyonu Trabzonspor falan lafı geçirir stad tabi çılgınlar gibi alkışlamaya devam eder süper olur süper
                            İnternette geçiyor bilmiyorum inşallah çağırmazlar.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Şenol Güneş ismini bende istemezdim ancak burada Şenol Güneşe saygısızlık yapılıyor kelimeleri biraz daha dikkatli kullanalım zira müzemizde bulunan tüm kupalarda gerek oyuncu gerek teknik adam olarak katkıları var bunu idrak ederek Şenol Güneş 'e sallayalım

Yorum

Olsun biz onu sevelim Azımızada s.. bilir sıkıntı yok
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Yükleniyor...
                                X