İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon şehrinin genelinde RTE'nin bizi çok sevdiği algısı var. Ama yanlış bir algı, RTE bizden hiç hazetmiyor.
Nereden biliyorsun haz etmediğini? Kendisi ile muhabbet mi ettin? Ya da ağzından hazmetmediğini mi duydun?
Şahsen ben böyle bir şey duymadım. Dostlarım da böyle bir şey duymadı.
Kaldı ki adamın etrafındaki önemli isimlerin alayı Trabzonlu. Bu nasıl hazmedememek?
Ama A.Yıldırım'dan hazmetmediğini kesin olarak öğrendiğimi söyleyebilirim. Bu kesin bir bilgidir.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 19:49.
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forum bana hep şunu göstermiştir. Bu millet fitneye ne kadar açık. 3-4 iftiracınin peşinden 100ler gidebiliyor. Abartılı şekilde küçük bir meselede olsa büyüte biliniyor. Ülke genelinde fitne çıkarsa dış güçler o zaman vah ki halimize.
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealmanya hakkında konuş ülke hakkında konuşmak istiyorsan dön ülkene ülkende konuş almanyada yaşayıp Türkiye hakkında atıp tutma ülkede fitne çıkarsada giren çıkan bize sana değil senlik bir durum yok
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon şehrinin genelinde RTE'nin bizi çok sevdiği algısı var. Ama yanlış bir algı, RTE bizden hiç hazetmiyor.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsim Şenol Güneş olunca, benim için TS bitmiştir, maça gitmem, kombinemi yaktım gibi sözleri kızgınlıkla söylediğinizi düşünüyorum. Ben de hiç istemedim bu ismi ama bende böyle bir etki yapmaz bu mevzu. İlginç.
Burada ''Kıla ve Tüye'' takılan çok isim var. Normal yani
Muhtemelen hiç adı okunmayacak kompleksin ismini vatan millet meselesi görenler var.
Benim için stadyumun adı önemli. Zaten medyada kullanılacak olan isim de budur.
Acaba sponsor Qatarlı bir firma mı? Bu Qatar emiri neden geliyor? Sponsor işi ile bir ilgisi olabilir.
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu naısl bir kafa yapısı allah aşkına adam ne demiş sen konuyu nereye çekmişsin seni birde ciddiye alıp cevap verdim.
sen ciddiye aldın diye şimdi 2 rekat namaz kılmaya gidiyorum şükür namazı dönünce görüşürüz
Yorum
-
İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forum bana hep şunu göstermiştir. Bu millet fitneye ne kadar açık. 3-4 iftiracınin peşinden 100ler gidebiliyor. Abartılı şekilde küçük bir meselede olsa büyüte biliniyor. Ülke genelinde fitne çıkarsa dış güçler o zaman vah ki halimize.
Kupamızı aldılar,şikeyi örtbas ettiler,ülkenin menfaati,huzuru kaçmasın diye hep alttan aldık,adalet dışına çıkmadık.Şimdi bir de bu kararı verenler asıl fitneyi çıkaranlar.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçıldırıyorum bunlara almanyada pkk lılar yürüyüş yapar tek kelime edemezler almanya vatandaşlıktan atar diye kafalarını önlerine eğip geçerler sonra başımıza panter kesilirler şenol isminden olayı ülkede fitmeye bağlayan adama bende konuyu oraya götürürüm kusura bakmasın
sen ciddiye aldın diye şimdi 2 rekat namaz kılmaya gidiyorum şükür namazı dönünce görüşürüz
ne teoriler üretiyor adam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah çağırırlarda rıdvana birde konuşturma yaptırırlar oooo alkışlar eşliğinde peşine birde rıdvan ligimizin 6 şampiyonluğu olan ilk anadolu şampiyonu Trabzonspor falan lafı geçirir stad tabi çılgınlar gibi alkışlamaya devam eder süper olur süperAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon şehrinin genelinde RTE'nin bizi çok sevdiği algısı var. Ama yanlış bir algı, RTE bizden hiç hazetmiyor.Azımızada s.. bilir sıkıntı yok
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
Yorum