Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nereden biliyorsun haz etmediğini? Kendisi ile muhabbet mi ettin? Ya da ağzından hazmetmediğini mi duydun?
    Şahsen ben böyle bir şey duymadım. Dostlarım da böyle bir şey duymadı.
    Kaldı ki adamın etrafındaki önemli isimlerin alayı Trabzonlu. Bu nasıl hazmedememek?
    Ama A.Yıldırım'dan hazmetmediğini kesin olarak öğrendiğimi söyleyebilirim. Bu kesin bir bilgidir.
    Atafeneri savunur, beşiktaşı savunur... Kesin bilgiymiş uşaklar RTE aslında Trabzonspor'u seviyormuş ta sevdiğinden öldürüyormuş hadi dağılın artık
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Şenol Güneş ihtilalin kahramanlarından birisidir..Amaaa stada isminin verilmesi külliyen yanlıştır..Hem de başka bir takımın teknik direktörü iken bu ismin verilmesi garabetten öte fecaattir..yazıklar olsun ne diyelim..şamil Ekinci ve Avni aker veya ahmet suat özyazıcı gibi isimler dururken bu ismin verilemesi bence bizim bitişimizin resmidir..

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        almanya hakkında konuş ülke hakkında konuşmak istiyorsan dön ülkene ülkende konuş almanyada yaşayıp Türkiye hakkında atıp tutma ülkede fitne çıkarsada giren çıkan bize sana değil senlik bir durum yok

Adam Türkiye hakkında atıp tutmadı. Adamın söylediklerini çarptırma!
        Yurt dışında yaşayan Türklerin, Türkiye'yi düşünme hakkı yok yani? Yorum yapamazlar öyle mi?
        Sen hangi dünyada yaşıyorsun Allah aşkına? Kafaya gel...

Engelliler Listesinde sana mutluluklar diliyorum

Yorum

• Öyle yada böyle Senol Günes tarihimizdeki en önemli sampiyonluklarimizdan birisini kazandirmistir bize..belkide en zorlu olaniydi..bunu sampiyonlugumuzu onca sene sonra verdiklerinde daha iyi anlayacagiz..Gerci adami kovmaktan beter ettik 4. defa hemde..belliki taraftara kirginligi var..bjk yi calistirmasida sorun degil..Özkan Sümer de Gs yi calistirmisti..sorun suan calistiriyor olmasi..

Belediye baskaninin istedigi sekilde RTE ismi verilseydi felaket olurdu..Gerci tehlike henüz gecmis degil..Stadin isminde sirf sponsor adi olmaz sanirim
          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 20:04.
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ...
            En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 20:15.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şenol Güneş ismini bende istemezdim ancak burada Şenol Güneşe saygısızlık yapılıyor kelimeleri biraz daha dikkatli kullanalım zira müzemizde bulunan tüm kupalarda gerek oyuncu gerek teknik adam olarak katkıları var bunu idrak ederek Şenol Güneş 'e sallayalım
              Bu mevzuların tadı kaçtı zaten insanlar burayı birilerini yerden yere vurmak için kullanmaya başladı. Forum yönetimi de pek umursamıyor galiba bu durumu.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Nankörsünüz arkadaşım.

https://www.facebook.com/AkyaziSporV...1094542236427/ valla ben artık alıştım foruma keyfini çıkarıyorum stadın bunu izleyip izleyip keyfim yerine geliyor.
                En son emrex61 tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 20:10.

Yorum

• kaptan firtina estiriyor

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 20:19.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Nereden biliyorsun haz etmediğini? Kendisi ile muhabbet mi ettin? Ya da ağzından hazmetmediğini mi duydun?
                    Kaldı ki adamın etrafındaki önemli isimlerin alayı Trabzonlu. Bu nasıl hazmedememek?
                    Ama A.Yıldırım'dan hazmetmediğini kesin olarak öğrendiğimi söyleyebilirim. Bu kesin bir bilgidir.
                    Aziz'den hazetmediğini kimden öğrendin?

Yorum

• Şenol Güneş'in şahsen çok sevdiğim bir karakter değil ama Trabzonspor için önemini de görmezden gelemem. Bana bırakılsa bu ismi vermem ama verilirse de ne yapıyorsunuz demem.
                      Ancak;
                      1) Halihazırda rakip bir klübü çalıştırırken bu ismi vermek ne kadar doğru?
                      2) Efsane olarak veriliyorsa ilk akla gelen kişi midir?
                      3) Taraftarlar,üyeler arasında bu konu tartışılmadan sırf CB istedi diye isim vermek niye?

Hiç devlet yaptı istediği ismi koyar, konusuna girmeyin. Eğer Trabzonspor'a yaptık diye hava atmayı biliyorlarsa, kararı da Trabzonspor bırakmalıdırlar.

Yorum

Aziz'den haz etse ne olur, etmese ne olur? Kimden haz ettiğinden bize ne? Önemli olan nelere sebep olduğu, nelere müsaade ettiği ve ne yaptığıdır.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kaptan firtina estiriyor

Aaaa olmamış ama ana sınıfı gibi olmuş olurmu hiç çok yazıkm olmuş hey allahım şu şaheseri beyenmeyen samimi adama saygı duyarım

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aaaa olmamış ama ana sınıfı gibi olmuş olurmu hiç çok yazıkm olmuş hey allahım şu şaheseri beyenmeyen samimi adama saygı duyarım
                            ya kardeş klavyende -Ğ- yok mu?

zorla bize de Türkçe'yi unutturacaksın

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya kardeş klavyende -Ğ- yok mu?

zorla bize de Türkçe'yi unutturacaksın
                              ok

Yorum

• Açılış maçı olacak mı? Bu konuda bilgisi olan var mı? Kadroları görüp biraz daha utanmak istiyorum lütfen.
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Yükleniyor...
                                X