Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sonra sayfada siyaset konuşulmasın... nasıl konuşulmayacak???açılış mitinge dönmüş,trabzonsporun esamesi okunmuyor, konuşacak ne var daha??? Ama burada bile öyle savunucular var ki biri Rte dese, altına hep aynı kişiler methiyeler dizmek için fırsat bekliyor...sonra onu Trabzonspordan çok seviyosunuz desek suçlu oluyoruz...işte bu kişiler siyasetin takıma bulaşmasından sorumludur...

Yorum

• Pazar günü sponsorda açıklanır başkan söyledi bence araya reis ve damat girdi ve büyük bir firma olacak
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Trabzonspor'un en önemli efsanesi Şenol Güneş midir yani? Bu mudur? Başka isim bulamadık mı?

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lütfen yazımı engellemeyin.
          Twitter'dan muharrem ustaya yazdım.Şenol Güneş'in ismini istemiyorum.Ben Trabzonspor taraftarıyım ama hangi yönetimler dinledi ki bizi bunlar dinleyecek.
          İnsanlar değerleriyle,namuslarıyla,şerefiyle yaşar. şenol güneş gibi "2 kuruş fazla kazanacağım" diye efsaneleğini satmaz.
          Totti,gerard,raul bunun gibi futbolculara ret edemeyeceği rakamlar sunuldu ama adamlar asla ihanet etmediler.
          2 kuruş dediğime bakmayın Şenol'un trabzon'da kazandığı ölene kadar yeter artar bile.
          Trabzonspor'u tutma nedenlerimiz çok başka.
          ihtilal,Haksızlığa karşı gelme,Elinden gelen'in mücadelesini verme.
          Ne o eski Trabzonspor ne de o eski Trabzon var. Yazıkkkkkkkkkk.

ßen TRABZONSPOR Kaptanıyım..Para Için Kulubümü Terk Edip Başka Kaptanların Arkasında Sahaya Çıkmak ßana Yakışmaz.." Dozer Cemil USTA

Benim efsanem bu..

totti , raul, gerard...... yabancılar insan yetiştiriyorlar, saygılı ve dürüstler.........
          County of Essex

Yorum

• Demokrasi Demokrasi Demokrasi diye kıçlarını yırtan zihniyet şimdi neden taraftarı iplemiyor? İşine gelince demokrasi işine gelmeyince ben ne dersem o olur... Bunun için boşuna anket yapmayın gülelim eğlenelim, bizi ipledikleri yok onlar ne derse o olacak. Ts siyasetin oyuncağıydı bunu biliyoruz, şimdi ise siyasetin kucağına oturmuş vaziyette. Siyasetin oo.. busu olmuş durumdayız. Siyaset bize, paranı ben verdim ben ne dersem o olur kompleksin adını da ben koyarım sana ne oluyor diyor adeta.
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Umarım Acun'un, Rıdvan'ın, Gümüşdağ'ın açılışa katılacağı yanlış bilgidir. Tvitte felan çok dillendiriliyor bu ama bu kadar da kör göze parmak sokulmaz heralde.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Kültür ile alakalı bizim insanımızın yapısı sahtekarlığa,ihanete ne bilim sapıklığa çok yatkın.
                hiç bir zaman kızlara aklımıza sex gelmeden bir arkadaş gibi bakamıyoruz.
                Birbirimize yalan soylemeden duramıyoruz.
                Malesef ki bunda dizilerimizin yapısından da kaynaklanıyor.
                Konservatuar mezunuyum. Bir dünya film ya da dizi seyrettim.
                Nedense bizim diziler dediğim olaylardan oluşuyor. Bu oluşumu izleyen insanlar etkileniyor.
                umarım gerçek manada dürüst, ahlaklı,karakterli insanlar yetiştirebiliriz.

Biz düşman görünce birlik oluyoruz ama oda etraf duruldu mu gene aynı hareketler.

Yorum

• Bu kompleks işini fazla abartmıyor musunuz arkadaşlar. Alt tarafı kompleks ismi ki nerede kullanılacak duyacağız bu ismi? Hangi spor kanalı kompleksin ismini verip maç anlatacak? Önemli olan stadyumun ismi. Kaldı ki Şenol Güneş bu ismi haketmeyecek biri değil. Neden hazmedemiyorsunuz bunu anlamıyorum. Şenol Güneş'in Trabzonspor üzerinde kimden az emeği var ki? Adamlığıyla efendiliğiyle, kalemizde durarak kaldırdığı kupalarla, defalarca kovmamıza rağmen gelip tekrar takımı seve seve çalıştırıp hakettiği ama kaldıramadığı kupayla bunu haketmiştir. Ben 25 yaşındayım ve futbol adına içimin kıpır kıpır ettiği ve heyecandan yerimde duramadığım sezon 2010-2011 sezonudur. Benim için de bunun mimarı Şenol Güneş'tir. Evet tarihimizde bir çok önemli şahıs oldu ama Şenol Güneş de bunlardan farksız değildir. Haksızlık etmeyelim lütfen. Sadece Kompleks ismi sırf sizin beğendiğiniz bir şahıs olmadı diye de kulübü bırakacaksanız, siz zaten hiç kulübe ait olmamışsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• yukarda bir arkadaş haklı bir konuya değinmiş:

yarın şenol güneş fenerin başına geçerse mesela bu ismi stadımızda kabul eder miydiniz?
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Yazık vallahi yazık gerçekten cehalet acayip birşey.
                      Sanki biz teklif götürdük bizi reddetti de başka takımlara gitti.Gerçekten Şenol Güneşe saygısızlık yapılıyor. bjk gittiğinde son derece üzüldüm kesinlikle kompleks ismini haketmiyor ancak Şenol Güneşin kişiliğine paracı yaftası vurmak saygısızlıktır.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Senol günes fenerbahceye gitseydi böyle bisey yapilirmiydi? Hayir. Besiktasa gitti. Peki Fenerbahce ile Besiktas arasinda ne fark var?
                        Hicbir fark yok.
                        Altına imzamı atarım da, mevcut durumda fb'ye de gitseydi ismi verilebilirdi sanırım, emir yukarıdan geliyorsa.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senol günes fenerbahceye gitseydi böyle bisey yapilirmiydi? Hayir. Besiktasa gitti. Peki Fenerbahce ile Besiktas arasinda ne fark var?
                          Hicbir fark yok.
                          Vay vay vay eline sağlık çok çok iyi yere değindin.
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Kompleksin adı geçti. Sponsorluk Allah'a emanet.

Tek meselemiz kaldı. Yönetimin de kaybettiği taraftara karşı tek kozu bence bu: stadın yanında atıl durumdaki dolgu alanı. Başkan, Cumhurbaşkanı stada kadar gelmişken, akılcı projeler sunarak o alanın kullanımı ve hatta yapılacak projelere devlet desteği konusunda girişimlerde bulunmalıdır. Bu kez hazırlıksız yakalanmamalıdır. Mali konularla meşgulken kulübün diğer meseleleriyle yeterince ilgilenemeyecekseniz neden onlarca yönetici var kulüpte? Başkan bu işi koparsın artık.

Bu konu pazar günü açığa kavuşacak. Bu alanın kullanım hakkını alacak projeler üretemediysek şehir hastanesinin müjdesini de alırız.

Yorum

• İlk olarak autkusoytas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu kompleks işini fazla abartmıyor musunuz arkadaşlar. Alt tarafı kompleks ismi ki nerede kullanılacak duyacağız bu ismi? Hangi spor kanalı kompleksin ismini verip maç anlatacak? Önemli olan stadyumun ismi. Kaldı ki Şenol Güneş bu ismi haketmeyecek biri değil. Neden hazmedemiyorsunuz bunu anlamıyorum. Şenol Güneş'in Trabzonspor üzerinde kimden az emeği var ki? Adamlığıyla efendiliğiyle, kalemizde durarak kaldırdığı kupalarla, defalarca kovmamıza rağmen gelip tekrar takımı seve seve çalıştırıp hakettiği ama kaldıramadığı kupayla bunu haketmiştir. Ben 25 yaşındayım ve futbol adına içimin kıpır kıpır ettiği ve heyecandan yerimde duramadığım sezon 2010-2011 sezonudur. Benim için de bunun mimarı Şenol Güneş'tir. Evet tarihimizde bir çok önemli şahıs oldu ama Şenol Güneş de bunlardan farksız değildir. Haksızlık etmeyelim lütfen. Sadece Kompleks ismi sırf sizin beğendiğiniz bir şahıs olmadı diye de kulübü bırakacaksanız, siz zaten hiç kulübe ait olmamışsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Renktaş mesele Şenol Güneş ismi değil, dayatma usülü yapılarak Trabzonspor'un basitleştirilmesi operasyonudur.
                              Üzücü olan şu ki, başarılı sonuçlar da alınmaktadır bu konuda.
                              Fanki tonki zonki...

Yorum

• Şenol güneş adamdır birdahada buraya stad dışında bir yazı yazmıcam siz kendi içinizdeki adamları bitirmeye devam edin onun bunun gazıyla yazmayada devam edin güb geldimi elde avuçta hakkımızda konuşcak birini bile bulamadığınız zaman tv de he ozaman anlayınki Trabzonsporu bitirme işini iyi yaptık.

Yorum

Yükleniyor...
                                X