Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çıkış tünelinin yanındaki nedir? posta kutusu mu? duvarı delip kabloyuda geçirmişler

hele o halıfleks ne çirkin bir görüntü, hayır bir nou camp beklemiyoruzda en azından kötü görünmeseydi

Yorum

• hemen acilen açsınlar stadı hazır galip gelmişken, bu fırsat kolay kolay ele geçmez bir daha.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İnce işçilik apaçi mod....

Yorum

• Çimleri eleştirdiğimizde burda çok bilmişlik taslayanlar nerde ? Hani düzelirdi 5-10 güne...
          Umarım halledilir bu çim işi.Belliydi böyle olacağı.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kimin ahını aldik bilmiyorum ki arkadaş. Sanki bir yerlerde bizim için beddua seansları yapılıyor. Nedir bu arkadaş bir yüzümüz gülmedi.

Yorum

• Bu stadın referandumdan önce açılmasını düşünmüyorsunuz herhalde?. O tarihe kadar sürekli bir şeyler uydurulacak, işler bilerek bitirilmeyecek.

Yorum

• çıkıp kapısı değil sanki WC kapısı. yada 5 yaşındaki çocukların oyun parkı kapisi
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Stadımız efsane oluyor valla. Kelek saha, 25'lik lacivert kırmızı amatör liglerdeki görünümlü yedek kulübesi, muhteşem çıkış tüneli... Hepsi bir tarafa da bu tünel ne kardeşim bu kadar mı kalitesizlik olur ya.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Kimse linç etmeyecekse ben tüneli beğendim. Tüm takımı yerin dibine sokuyormussun hissi verir maç sonunda bence hoş. Bu senelik kalsın
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimse linç etmeyecekse ben tüneli beğendim. Tüm takımı yerin dibine sokuyormussun hissi verir maç sonunda bence hoş. Bu senelik kalsın
                      tünelinin begenilecek bir durumu daha yokki

armaya ledler gelecekmis, önüne teleskop tünel, duvarlara aksesuarlar...

insanimizin tezcanliligi...
                      İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim için önemli olan zemin ve akustik fazlasında gözüm yok
                      zeminin iyi olacagindan hic bir kuskum yok
                      kale arkasi disi zemin bu halde

akustik icin kimse acilana kadar bisey diyemez

En son selcuk tarafından düzenlendi; 06.12.2016, 00:55.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tünelinin begenilecek bir durumu daha yokki

armaya ledler gelecekmis, önüne teleskop tünel, duvarlara aksesuarlar...

insanimizin tezcanliligi...
                        Benim için önemli olan zemin ve akustik fazlasında gözüm yok
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• An itibariyle Akyazı

IMG-20161206-WA0003.jpg
                          IMG-20161206-WA0002.jpg
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Avni Aker bize veda etmiyor hocam.Bu stadyum 2.yarı da açılmaz bence

Yorum

• iki maçı kazanırsak fener maçına açılmalı bence, açılış maçında kazanmak falan batıl inanışlar. sen o özgüveni gösterirsen, o havayı yaratırsan o maçı da alırsın. zaten kazanmak için açıyorsun stadı. kazanacak takıma stad değil, kazanmaya yardımcı olacak stad. karşında barcelona yok zaten, kapanıp kontra oynayan çirkef bir takım var. kendi sahalarında bile böyle oynuyorlar, aynı şekilde karşılık verirsen kazanırsın.

hazır olmaması başka bir durum ama fener maçı var diye stad açmamak bu takıma yakışan birşey değil.

Yorum

• Lütfen fotoğrafı açın yakınlaştırıp bakın bu kale arkasında kalan kısım meselesi falan değil şuan bildiğin doğal çim nerdeyse yok.

Hibrit çakılmasa zemini nasıl görecektik bunu bi düşünün önce. Altı şuan bildiğin sade toprak deforme olmuş şekilde gözüküyor o turunculuklar bu dediklerim.

Ya biz var gücümüzle bu adamların üstüne gitmemiz kamuoyu oluşturmamız lazımken kendi içimizdeki adamlar zemin 10 güne toparlardan gidiyor 3 tane 10 gün oldu hala toparlama yok.

Var gücümüzle kamuoyu oluşturup bunu sorgulatmak düzeltmek elimizde olan olmayan bütün imkanları seferber ermeye çalışmak varken burda hala rahat rahat geniş geniş toparlar yeaaa demek allah aşkına bu mudur ya ??

Ya bi hesap soracaksın istediğini alacaksın procon serdi gitti çokta umrumda diyor ne diyecek adam yatağa girince dert mi edecek o adam bugün burda yarın samsunda öbürgün başka yerde.

Bakın beyler etmeyin gitmeyin bu çim başımıza bela olacak kendinizi kandırmayın şu sadakacı zihniyeti ezikliği atın bi üstünüzden.

Adam hala çıkmış sen niye tatava yapıyorsun ömrün boyunca hibrit göreceğin yoktu ayıptır eleştirmeyin diyor. Kardeşim siz ne ezik ne vizyonu kısıtlı insanlarsınız ya hayatımda hibrit görememek ne demek ya ?

Yok ama bizim milletimiz kula kulluk etmeye bayılır. 2 gram menfaat için bir gecede ak olanlar boka döner. Bizede bu müstehak ne yapalım..

2016-12-06 03.48.28.jpg
                                En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 06.12.2016, 03:55.
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

Yükleniyor...
                                X