Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Asıl bombayı statda fanatik fenerli cumhurbaşkanından bekliyorum.

"Artık yeni bir sayfa açtık. Ülkenin durumu malum. Bir olalım, diri olalım. Eski hesaplar kapansın, herkes birbiriyle kucaklaşsın. Bunun kimseye bir faydası yok. Önünmüze (önünüze) bakalım (bakın)!"
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• şenol hoca'yı çok severim. koca komplekse onun adının konmasını yanlış bulmadım ama garipsedim. zaten illa bir insanın ismini koymak zorunda da değildik.

neyse yine de bu bence en önemsiz konu. başarı geldikten sonra ismi ibrahima yattara kompleksi de olabilir yadırganmaz.
      En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 19:10.
      #

Yorum

• senin için bunlarda sorun değil gerçi ama al izle belki utanırsın

utanmasan şenol güneş olmasa bu takım olmazdı diyeceksin

Yorum

• Biraz daha uzaklaştım Trabzonspor'dan. Neyse yakında bir bağım kalmaz herhalde kendisiyle. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Yorum

• ben en çok bu stattaki bjk maçımızı merak ediyorum.. bakalım beyfendi nasıl bir tavır takınacak.. olası bir biz sizi 10 kişi de yenerdik yaklaşımında burdaki şenolistlerin tavrını merak ediyorum..

profesyonel yaşamı devam eden birinin ismi böyle bir esere verilemez.. adam bu işlerden elini eteğini çeksin istediğiniz yere verin ismini!!
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ne diyeyim umarım kendi ismini taşıyan statta kupa kaldırırsın şenol hoca!!
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Gittik zorla Cumhurbaşkanından öneri istedik. Sırf Cumhurbaşkanına şirinlik yapmak için Avni Aker'i tarihten siliyoruz. Allah belanızı versin ne diyim.

Şu siyasiler karşısında bu kadar kul köle olunmaz ki.

Yorum

• Pazar Günü Gerçekleştirilecek Akyazı Stadyumu Açılış Töreni 17:30'dan İtibaren A Spor / HD'dan Canlı Olarak Yayınlanacak.

lig tv ve trt sporunda yayinlamasi bekleniyor ama henüz bir aciklama yok

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gittik zorla Cumhurbaşkanından öneri istedik. Sırf Cumhurbaşkanına şirinlik yapmak için Avni Aker'i tarihten siliyoruz. Allah belanızı versin ne diyim.

Şu siyasiler karşısında bu kadar kul köle olunmaz ki.
                  nafiz özak ve özkan sümerinde parmagi var rte nin bu konuya girmesinde, otdan .ok cikmaz durup dururken

İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cumhurbaşkanı'nın katıldığı açılışı bütün kanallar canlı yayınlar.
                  Sponsor isminin hala sızmaması ilginç.
                  henüz imza yokki sizsin

En son selcuk tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 19:25.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cumhurbaşkanı'nın katıldığı açılışı bütün kanallar canlı yayınlar.
                    Sponsor isminin hala sızmaması ilginç.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Duvarlardaki çizimler yerine PC'de illustration yapılıp digital baskı ile duvarlara yapıştırılmalıydı.
                      Ortaya çıkan iş kusura bakmayın ama berbat.
                      Böyle çalışmalar milyonlar harcanan stadyumda değil ilkokullarda falan uygulanır en fazla.

Bu nedir arkadaş.

Ben de tam bunu dicektim. Anaokulu terk. Yerlerin rengi duvarlar kalorifer borulari tavan falan gordukce icim daraliyor.

Bu nedir arkadas. Kirtasiyeden cikartma alip duvara yapistirmislar.

Yorum

• Rıdvanıda çağırdılar mı açılışa??????
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• şenol güneşe adamdır beyler olaya profesyonel bakın biraz.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pazar Günü Gerçekleştirilecek Akyazı Stadyumu Açılış Töreni 17:30'dan İtibaren A Spor / HD'dan Canlı Olarak Yayınlanacak.

lig tv ve trt sporunda yayinlamasi bekleniyor ama henüz bir aciklama yok

nafiz özak ve özkan sümerinde parmagi var rte nin bu konuya girmesinde, otdan .ok cikmaz durup dururken
                            Kim sebep olduysa Allah cezasını versin Selçuk abi.

Adama gidip sormasan adamın aklına bile gelmeyecek bu konu.

Stadyum ismine kadar kulübü siyasete bulaştıran her kim varsa hakkımı helal etmiyorum, Allah belalarını versin.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rıdvanıda çağırdılar mı açılışa??????
                              inşallah çağırırlarda rıdvana birde konuşturma yaptırırlar oooo alkışlar eşliğinde peşine birde rıdvan ligimizin 6 şampiyonluğu olan ilk anadolu şampiyonu Trabzonspor falan lafı geçirir stad tabi çılgınlar gibi alkışlamaya devam eder süper olur süper

Yorum

• akp mitingine döner satılmıslar . avni akerde takım küme düşme potasında 2 bin kişi maça gidiyor. ama rte havaalına gelse gece toplanırlar. bunlar delikanlı değil çomar
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X