Damdoy iyi izle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
-
vallahi çok enteresan
2010 - 11 demek bu satten sonra vallahi de ayıptır billahi de ayıptır
biz bir aralar bir şeyler olmuşuz yapmışız ama fb nin falan yanından geçemeyiz
eskileri anlatır anlatır dururuz artık
şu an bjk de teknik direktörlük yapan evet geçmişi bizim için önemli şenol güneşin ismini stada veriyorsun
seneye fenere teknik diröktör olmayacağının garantisi mi var ?
o kocaman şeyh resmi ne alaka ya ?
bu ülke ne zamandır şeyhler dervişler ülkesi oldu diye soru soracaktım ondan da vazgeçtim
her türlü makaraya , her türlü maytapı hak ediyoruz
çok komik durumlara düşürüyoruz kendimizi
hacıosmanoğluna kızanları da şuraya alalım şöyle
açılışmı akp il kongresimi belli değil
şimdi akp li olmayan insanlar ne yapsın ?
ulan hepiniz mi 20 yaşındasınız
hiç 2002 den öncesini hatırlamıyormusunuz bu ülkede ?
2002 den önce şöyle bir açılış , bir siyasi partinin kongresi gibi hele de futbol kulüplerin de
var mı hatırlayan ?
bence katar ligin de mücadele edebiliriz
trabzonspora yakışır
Yorum
-
Stadimizin adini sikebahceli biri koyuyor emri vakiyle ismi sikeci baska bir takimin hocaligini yapan daha once sampiyon olmadim diyen sg bu gurur trabzona yeter!!!korler sagirlar birbirini agirlar..gunes siketasa gittikden sonra yaptigi soylemlerin karsiligini aldi boylece..bu dayatmaya karsi cikamayan usta yine bir emri vakiyle sike mucadelesinide sekteye ugratabilir son asamaya yaklasmisken , bu potansiyelin kendisinde fazlasiyla oldugunuda gormus olduk..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sene önce açılış için Barcelona konuşuluyordu. Heyy gidi...sürmene
Yorum
-
İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKompleksin adı mı şenol güneş yoksa stadyum adı mı anlamadım?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Lig tv kamerası da aynı yerden yayın yapacaksa yandık. Futbolcular nokta gibi görünüyor neredeyse. Hele ki dışarıda kahvehane/cafe gibi yerlerde maç izleyen bizler için dev ekran yoksa daha da işkence olacak.
Umarım lig tv kamerası için locaların birinci veya ikinci katında biryer ayarlanır. Yaşlıları da artık tv'ye yapıştırırız.
Yorum
Yorum