Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike süreci, Trabzonspor un gasp edilen kupası ile taraftar ve camia bir sessizliğe büründü, takımın kötü futbolu , başarısız sonuçlar bunun üzerine tuz-biber oldu geldiğimiz nokta ortada, yeniden şahlanış için öncelikle şike süreci sona ermeli hakkımız olan kupa verilmeli, Trabzonspor lu ruhu ile oynayan, mücadele eden futbolcular gelmeli her şey kendiliğinden yoluna girecektir.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim başkan yedek klubesinde ki fazla koltukları bile kombine olarak satar ����
      Mesela ''Ayın en iyi taraftarı'' diye bir uygulama yaparsın.
      Ve o taraftara bir maçı yedek kulübesinden izleme şansı sunarsın.
      Çok ilgi çekici bir şey olabilir.

Ama teknik ekip böyle bir şeyi ister mi bilmem. Ama taraftar olarak bana çok güzel geldi

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama teknik ekip böyle bir şeyi ister mi bilmem. Ama taraftar olarak bana çok güzel geldi
        cok iyi fikir
        bayern münih bunu bi ara yapmisdi

kulübe üye + kombine + güncel forma sahiplerinle cekilis yaparsin, her mac biri kulübede olur

harika fikir gercekten

Akyazı da bugün

En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 02:15.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok iyi fikir
          bayern münih bunu bi ara yapmisdi

kulübe üye + kombine + güncel forma sahiplerinle cekilis yaparsin, her mac biri kulübede olur

harika fikir gercekten

Valla bir anda aklıma geldi
          Taraftara çok iyi jest olur.
          Açıkçası o yedek kulübesine gitmek için neler neler yaparım
          Ve eminim ki benim gibi düşünen binlerce kişi vardır. Yönetime iletilirse belki düşünebilirler.

Yorum

• Öğretmenler! Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, nesiller ister.
            Mustafa Kemal Atatürk

KUTLU OLSUN...

kara kalem...
            Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
            Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada esk nin tribünleri bizimkinin uzak dimi.facede yorumlarına okudum.uzak değilmiş tv den ole gözüküyor. hakeme el uzatmak değecek kadar falan filan yorumları vardı. tv den çok uzakta gibi gözüküyor Muş.
              Kardeşim, uzaklık kavramı kişiden kişiye değişiyor.

Eskişehir'in eski stadyumunda tribünler ve saha arasında duble yol olduğu için yeni stadyum onlara cennet geliyor.
              O yüzden Eskişehirsporlular objektif yorum yapamıyorlar.

Ülkemizde yapılan stadyumların hemen hepsini takip ediyorum.
              Açık konuşmak gerekirse Eskişehir Stadyumu, tribünleri sahaya en uzak stadyumlardan biri.
              Hatta en uzağı bile diyebilirim. (Yeni yapılan stadyumlar içerisinde)

Ülkemizde 40.000+ Stadyumlarda sahaya yakınlık konusunda en iyisi Vodafone Arena.
              Sonra TT Arena ve Akyazı Arena geliyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de bu ayakkabiya takildim... Bu ayakkabi neden Adidas? Acaba bir sponsorluk mu geliyor?

Yorum

• Loca kısmı hariç çok güzel bir stat oldu locaların eski hali daha iyiydi bordo boya vurulduktan sonra çok kalitesiz gözüktü, o kısım aslında en modern ve lüks gözükmesi gereken bölümdü çok sırıtıyor.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de bu ayakkabiya takildim... Bu ayakkabi neden Adidas? Acaba bir sponsorluk mu geliyor?
                    Bak böyle düşünmemiştik hiç bariz adidas modeli

Yorum

• bir sonra ki sezon nike la anlaşma bitiyor adidasa geçilicek daha güzel tasarımlı ve kaliteli formalar olacak denmişti yönetimin ilk zamanlarında
                      2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                      2021-2022
                      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Loca kısmı hariç çok güzel bir stat oldu locaların eski hali daha iyiydi bordo boya vurulduktan sonra çok kalitesiz gözüktü, o kısım aslında en modern ve lüks gözükmesi gereken bölümdü çok sırıtıyor.
                        Sadr birakilmaliydi veya kaplama olmaliydi
                        Birdo renge biyanarak cok dandik bir görüntü olustu
                        Forvete: Tencere Hill
                        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Kulup aynı kulup koltuklarıdaki mavi farklı farklı.
                          yıllardır bir tutturamadık gitti şu renklerimizi.
                          adamlar açık mavi koltuk takıyor yedek kulubesindekiler lacivert.

Yorum

• Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı'da yetkililer, Adanaspor karşılaşmasına kadar stadın kesinlikle yetişmeyeceğini duyurdu, yönetim krize girdi.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir stadyum ve taraftar nekadar önemli oldugunu 0-3 den sonra gördük...

Nekadar erken acarsak okadar iyi.
                              O stadı başlarına da yıksak , ortayı yapan Zeki kafayı vuran Yumlu.. Daha da yazmıyım bişey
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Schalke 04 stadı olan Veltins-Arena'da yedek külübesinin biraz ötesinde Nivea firmasının yedek kulübesi şeklinde ufak oturma yeri vardı.
                                Çekiliş ile orada oturma şansı yakalayabiliyordu taraftarlar. Yani maçı yedek kulübesi hizasından izleme şansını yakalayabiliyordular.

Bu bahsettiğim uygulama devam ediyor mu bilmiyorum.
                                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X