Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yav gerçekten ilginçsiniz arkadaş,
    dalma lafını alıntıladığın arkadaş kullanmadı,kullanana mecazi cevap verdi,
    kaldı ki demirle yapılan yedek kulübesini demirle yapıldı diye eleştirmek abestir diyor,benim eleştirilerim de var diyor,mesele eleştirme değil diyor sen adama meydan okuyorsun sanal alemden,(Bilader-varsa zoruna gide çıksın) gibi cümlelerle. Kaldı ki Artvin renktaş la Mehmet Baş renktaş aklı başında adamlar,onlar bi şekilde anlaşırlar.
    Gerçekten sizleri anlamakta güçlük çekiyorum. Ne gerek var böyle bir usluba acaba.
    Bazı arkadaşlar bu siteyi stres atma meydanı gibi kullanıyor.
    Evde işte sağda solda dillendiremediğini burada dillendiriyor.
    Birine kızmışsa hıncını buradaki bir başka üyeden alıyor.
    Bu arkadaşlara ne söylesen ters teper..yani ne nush'tan anlar ne de kötekten

Yorum

• Bizim başkan yedek klubesinde ki fazla koltukları bile kombine olarak satar 😅😅

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        23.11.2016 Saat:14.00 itibariyle www.passo.com.tr adresinden tek tek sayarak yapmış olduğum kombine sayısını resim olarak ekliyorum.Muhtemelen bu sayıda güvenlik için kapatılan koltuklarda dahil...
        Güney Kale Arkası:5037 (yol tarafı)
        Kuzey Kale Arkası:6433 (deniz tarafı)
        Doğu Tribünü:7167 (maraton)
        Batı Tribünü:4756 (vip tarafı)
        Toplam:23.393 Bu rakamlara Localar dahil değildir...

Anlamadığım olay şu
        Benimde kombinem var ve şehir dışında yaşıyorum her hafta yerime birini yolluyorum bu ya tanıdığım oluyor yada sosyal medyadan bulduğum biri ama yerimin boş kalmaması için her yola baş vuruyorum

her hafta 7-8 bin kişiye oynuyoruz ama kombine sayımız 23 bin küsür ya millet kombinesini transfer etmeyi bilmiyor yada böyle bir şey duymamış başka bir izahı yok sosyal medyayı bu kadar iyi kullanan başkanımız var başkan yardımcımız var bu kombine sahiplerine bir mesaj atıp bu konuda uyaramıyor mu yada bu bilgiler doğru değil başka aklıma bir şey gelmiyor
        @ okşoholu

Yorum

• Yedek kulübesindeki 26 koltuğa kim oturacak?
          Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• [MENTION=11958]Ertan 51[/MENTION] Ertan Ağabey, keyifle takip ettiğim birkaç insandan birisin.
            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Sol taraf en ön sıraya koltuk takılmış sanki
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu stadta altinordu umraniyespor gibi dev takimlari agirlayacagiz seneye.haydi herkes kombineye

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

yoh erkan "Wir schaffen das!"

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sol taraf en ön sıraya koltuk takılmış sanki
                  orda kucuk bir yerde koltuk yok , ne olacak orası
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu forumda bir tim var, beğenmediğin neyi söylesen hemen altına gelip "az şükür edin yav" yazıyor. Çok garip. Bu arkadaşlar hayatlarının her döneminde kendilerine ne verilirse verilsin yetinip susuyor olabilirler de, başkalarından da aynı şeyi bekleyip göremeyince hakaret etmeye gerek yok. Ben mesela sevmediğim yerleri beğenen insanla kavga etmiyorum gelip buraya. Sizin nasıl bir psikolojiniz var ki buraya gelip eleştirisini söyleyen adama amiyane tabiri ile daliyorsunuz? Öyle yapın ki nefes alacak alan birakmayin insanlara. Devam.
                    Bu baslikta soyle bir durum var, once bir ortak kabul olusuyor ve bu olcekte degerlendirme ve oneriler serbest. Aksi istikamete yonelen fikirler ve yorumlar sorunlu kategorisine aliniyor bundan birkac sene evvel en moda soylem "Mainz taraftarinin bile begenmedigi cadir tipli stadyum" du. O zamanlar stadyumu begeneni linc ediyorlardi. Simdi de tam tersi. Ya surasinda sanki bir gariplik var diyosun.. Sen nasil elestirirsin, nasil begenmezsin diye tepesine biniyorlar adamin. Arkadaslar yapilan elestirileri puskurtmekle kulube sahip ciktiklarini ve desteklediklerini dusunuyorlar ama destekledikleri seyin toki ve onun bastan savma isciligi oldugunun farkinda degiller muhtemelen.
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 23.11.2016, 15:58.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Ertan 51 Ertan Ağabey, keyifle takip ettiğim birkaç insandan birisin.
                      Sağol renktaşım çok sağol,gönlüne kurban.

Gönül kırmadan gelelim geçelim diye düşünüyorum,
                      dünya küçük,denk gelirsek birbirimize bakacak yüzümüz olsun,
                      ona göre yazalım çizelim.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• su alt ust ledlerin full yandigi bir an yokmu.. 28 senedir o ani hayal ediyorum
                        u will need justice at the end..

Yorum

• O kadar ilgilisinizki saha kenarına led takılmadığını görmüyorsunuz
                          Yok Mainz beğenmemiş reddetmiş
                          Buradaki tartışmaların çoğu nedeni bilgisizlik
                          Mainz Mainz maliyeti yüksek diye vazgeçti
                          Bunun yanında birkaç model vardı

Adam yedek kulübesi için destan yazmış
                          Sevgilisine öyle uzun mektup yazmaz insan
                          Ne bu kin nefret şiddet Celal ..
                          Kimse stadımız Emirates oldu demiyor
                          Çöplükte oldu demiyor
                          Eksiği yok mu var mı var çok mu mühim değil
                          Eksiği olmayan stad var mı yok
                          Evet bazı özensizlikleri oldu Tokinin
                          Çim işinde battılar
                          Çatı olayı tüm inşaatın planını alt üst etti
                          Sonuçta yüzdük kuyruğuna geldik
                          Bırakın şu işin zevkini heyecanını yaşayalım nedir bu gürültü
                          Takım iyi değil eziliyoruz doğranıyoruz
                          Kimsenin bunlara sesini çıkardığı Yok
                          Bırakında 5 yıldır beklediğimiz şu zevki yaşayalım
                          Millet Yeni stadın zevkini yaşar
                          Biz bi stad yaptırdık yedek kulübesine destan yazıyor adam
                          O kafa nasıl bi kafa yahu
                          Hiçbirimizde psikoloji kalmadı ama biraz relax olmamız gerekiyor
                          Enerjimizi ve tepkimizi doğru yönlendirmemiz gerekiyor
                          5 yıldır AkyazıKültür ve Spor Kompleksi sayfasını yönetiyorum psikoloji denen birşey kalmadı
                          Sondajdan prekastlardan çatıdan bugünlere geldik
                          Biraz sakin biraz işin şovuna odaklanın bu kadar strese gerek Yok ömrümüz bitti

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu forumda bir tim var, beğenmediğin neyi söylesen hemen altına gelip "az şükür edin yav" yazıyor. Çok garip. Bu arkadaşlar hayatlarının her döneminde kendilerine ne verilirse verilsin yetinip susuyor olabilirler de, başkalarından da aynı şeyi bekleyip göremeyince hakaret etmeye gerek yok. Ben mesela sevmediğim yerleri beğenen insanla kavga etmiyorum gelip buraya. Sizin nasıl bir psikolojiniz var ki buraya gelip eleştirisini söyleyen adama amiyane tabiri ile daliyorsunuz? Öyle yapın ki nefes alacak alan birakmayin insanlara. Devam.
                            İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu baslikta soyle bir durum var, once bir ortak kabul olusuyor ve bu olcekte degerlendirme ve oneriler serbest. Aksi istikamete yonelen fikirler ve yorumlar sorunlu kategorisine aliniyor bundan birkac sene evvel en moda soylem "Mainz taraftarinin bile begenmedigi cadir tipli stadyum" du. O zamanlar stadyumu begeneni linc ediyorlardi. Simdi de tam tersi. Ya surasinda sanki bir gariplik var diyosun.. Sen nasil elestirirsin, nasil begenmezsin diye tepesine biniyorlar adamin. Arkadaslar yapilan elestirileri puskurtmekle kulube sahip ciktiklarini ve desteklediklerini dusunuyorlar ama destekledikleri seyin toki ve onun bastan savma isciligi oldugunun farkinda degiller muhtemelen.
                            Can lar öyle dimeyin yav,
                            ben de stada olumlu baktığım için üzerime alındım
                            gerçekten anlattığınız kadar değil,
                            eleştirmek ayrı,
                            art niyet veyahut ne biliyim her şeyi eleştirmek ayrı,
                            yoksa normal eleştilere kimsenin bişi dediği yok,
                            ya da en azından ben sizin dediğiniz durumu hissetmedim diyim,
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Can lar öyle dimeyin yav,
                              ben de stada olumlu baktığım için üzerime alındım
                              gerçekten anlattığınız kadar değil,
                              eleştirmek ayrı,
                              art niyet veyahut ne biliyim her şeyi eleştirmek ayrı,
                              yoksa normal eleştilere kimsenin bişi dediği yok,
                              ya da en azından ben sizin dediğiniz durumu hissetmedim diyim,
                              Ertan Abi, stadi sahsim adina ben de begeniyorum.elestiri yi dusmanca saldiri olarak alip savunmaya gecenleri benim sozum. Elestiri olacak,farkli fikirler ortaya cikacak ki yanlisliklar gorulsun giderilsin. Bu sayfalarda ayni tornadan cikmis gibi surekli ayni seyleri tekrarlamak ve kapali devre hasbihal etmenin ne stadyuma ne de bu foruma en ufak bir katkisi olmaz.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kadar ilgilisinizki saha kenarına led takılmadığını görmüyorsunuz
                                Yok Mainz beğenmemiş reddetmiş
                                Buradaki tartışmaların çoğu nedeni bilgisizlik
                                Mainz Mainz maliyeti yüksek diye vazgeçti
                                Bunun yanında birkaç model vardı

Adam yedek kulübesi için destan yazmış
                                Sevgilisine öyle uzun mektup yazmaz insan
                                Ne bu kin nefret şiddet Celal ..
                                Kimse stadımız Emirates oldu demiyor
                                Çöplükte oldu demiyor
                                Eksiği yok mu var mı var çok mu mühim değil
                                Eksiği olmayan stad var mı yok
                                Evet bazı özensizlikleri oldu Tokinin
                                Çim işinde battılar
                                Çatı olayı tüm inşaatın planını alt üst etti
                                Sonuçta yüzdük kuyruğuna geldik
                                Bırakın şu işin zevkini heyecanını yaşayalım nedir bu gürültü
                                Takım iyi değil eziliyoruz doğranıyoruz
                                Kimsenin bunlara sesini çıkardığı Yok
                                Bırakında 5 yıldır beklediğimiz şu zevki yaşayalım
                                Millet Yeni stadın zevkini yaşar
                                Biz bi stad yaptırdık yedek kulübesine destan yazıyor adam
                                O kafa nasıl bi kafa yahu
                                Hiçbirimizde psikoloji kalmadı ama biraz relax olmamız gerekiyor
                                Enerjimizi ve tepkimizi doğru yönlendirmemiz gerekiyor
                                5 yıldır AkyazıKültür ve Spor Kompleksi sayfasını yönetiyorum psikoloji denen birşey kalmadı
                                Sondajdan prekastlardan çatıdan bugünlere geldik
                                Biraz sakin biraz işin şovuna odaklanın bu kadar strese gerek Yok ömrümüz bitti
                                aynen kardeşim ,malesef eleştirinin dozunu kaçırıyoruz, eline yüreğine sağlık güzel yazı olmuş
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X