Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nike firmasi adidastan cok daha modern ve yenilige acik bir firma. adidas gelenekleri olan 40 yildir ayni seyi ureten, kapali bir kutu..

ben Nike ile devam edilmesinden yanayim, ancak yapilacak sozlesmede nike in son teknoloji malzemeleri kullanmasi ve kalite duzeyini artirmasi gerek. anlasmaninda boyle olmasi lazim.

Nike in satis yuzdeleri Adidastan her daim onde, dunyanin her yerinde reklamlari, her sponsporluklarda isimleri, her organizasyonlar isimleri ve dunyanin en iyi futbolcularina ve sporcularina anlasmalari var.. Adidas bu konuda biraz yavas, ve pek onemsemiyor.

Eger Nike bizi onemseyecek ve seneye malzeme kalitesi ust duzey giysi kiyafet ve forma gonderecekse devam edilmeli, aksi takdirde Adidas ile anlasma yapilmali. Adidas adidastir ama Nike oyle degil. 50 farkli kalitede Nike t-shirt satin alabilirsiniz. $10 a da var $100 e de.. bize $10 luk olani yolluyorlar..
    u will need justice at the end..

Yorum

• Stat açılış tarihi net olarak belli değil. Adana veya FB maçıyla açılabileceği konuşuluyor. Yönetim her ne kadar Antalyaspor maçı için Avni Aker'deki son maçımız dese de, galip geldiğimiz bir maça kadar Avni Aker'de oynamaya devam etmeliyiz. Yani Avni Aker'deki son maçımızda galip gelmeliyiz. Bu sırada Akyazı'daki eksikler de yavaş yavaş tamamlanır.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim hala anlamadığım nokta

23 bin küsur kombine satmışsın ve stadın 10 bin kişi bile gelmiyor ben şehir dışında yaşıyorum kombineyi her hafta sosyal medyada ilk ulaşana gönderiyorum ve bir sürüde talep de var
        o zaman şu aklıma geliyor
        *ya bu açıklanan rakamlar şişirme yalan
        *yada insanımız kombine alıp kendine saklıyor yani bunu transferini bilmiyor

bunun başka bir izahı yok bu stat her maç tıklım tıklım dolmalı rakamlar onu söylüyor
        23 değil 15 civarı
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hibrit çim serimi tamamlanmış.

[ATTACH]11514[/ATTACH]
          Bu fotoyu masaüstü arka plan yaptım. Çok yakıştı ama esas bitince daha güzel olur ve son halini paylaşırız birbirimizle
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• yanlis anlasilmasin ama, statta bir suru renk tonu var. koyu mavi, acik mavi, koyu bordo, acik bordo.. aralarda siyah duvarlar, beyaz duvarlar, ustune birde turuncu yada sari merdivenler eklenince, cingene vari bisey ortaya cikacak.. bu tabloyu olumlu gorende ben art niyet ararim.. bu kadar farkli tonda bir stat ben hic gormedim. iki renk disinda baska bir rengin stadin icine girmesi ne denli dogru ?

ve ayrica merak ediyorum, bu yedek kulubesine takilan cakma recaro koltuklari cok aradilar mi ? illa Recaro tarzi olmasina gerek yoktu, madem onun gibi gozukmucek, normal koltuk koy. en azindan cakma oldugu ortaya cikmaz.

yere koyulan sahte haliflex cim kaplamada bir okadar ucuz duruyor. daha farkli ornekleri mevcut..

simdilik elestirilerim bunlar.. geri kalan hersey yolunda gibi duruyor.
            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hibrit işlemi hayırlısıyla bitti statta ilk defa bir işlem tam vaktinde 10 günde bitti.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              eee yapan ekip prof. ve avrupalı olunca hedef-sonuç pek sekmiyor
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kanser olma sezonumuzu Akyazıda tamamlamak nasipmiş.

Yorum

• İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazıları diyor ki Bjk'yi dün maçta seyirci taşımışmış.Ulan adamlar 3'ü yiynce ana avrat sövüyorlardı.İlk yarı da 4 olsaydı Bjk tarihi fark yerdi.
                  Şunu da söylemek lazımeyirci takım iyiyse takıma sadece moral olur.Maça felan etki etmez.Hele Türkiye'deki taraftarla hiçbir şey olmaz.
                  Devre arasında 3-0 rağmen tribünlere çağırmalarını görmediniz herhalde
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• kizmazsaniz elestirilerime devam edecegim.

Allah askina bordo-mavi renklerimiz diye calakalem her yere vurmasinlar. basta loca kismi, cok kötü duruyor. bordo-mavi detay olarak güzel. sirf her yere uygulandi mi isin cilki cikiyor. eline firca alan gördügü bos alana vurdu gecti bordoyu maviyi. estetik anlayis sifir. cogu kisi de belirtmis zaten.

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kanser olma sezonumuzu Akyazıda tamamlamak nasipmiş.
                      Allah korusun.
                      Önce sağlık
                      Her karanlığın sonu şafağa çıkar
                      TS efsanesi bugünleri de aşar
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hibrit çim serimi tamamlanmış.

[ATTACH]11514[/ATTACH]
                        Çim altyapısı bitmeden hibrit işlem bitiyor.. gülermisin ağlamısin bu duruma
                        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Gün ışığı makineleri kullanılıyor mu?

Kullanılsa çim kendini belki daha hızlı toplayacaktır.

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gün ışığı makineleri kullanılıyor mu?

Kullanılsa çim kendini belki daha hızlı toplayacaktır.
                            Şimdilik gerek yok gibi duruyor, saha yeterince güneş alıyor gibi. Bu arada yönetim açılış için artık açıklama yapmalı.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim hala anlamadığım nokta

23 bin küsur kombine satmışsın ve stadın 10 bin kişi bile gelmiyor ben şehir dışında yaşıyorum kombineyi her hafta sosyal medyada ilk ulaşana gönderiyorum ve bir sürüde talep de var
                              o zaman şu aklıma geliyor
                              *ya bu açıklanan rakamlar şişirme yalan
                              *yada insanımız kombine alıp kendine saklıyor yani bunu transferini bilmiyor

bunun başka bir izahı yok bu stat her maç tıklım tıklım dolmalı rakamlar onu söylüyor
                              Öğrenci kombinesi ( Transfer Yasak ) ve başkasına Transfer etmeyenleri , kurumların aldığı sadece Akyazı'da geçerli olacak kombineleri hesaba katarsak olur.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• loca kýsmýndaki çapraz duvarlar çok kötü, orasý sonradan eklendi ana projeye diye bilgi vardý. kötü duran orasý, bordoya boyayýp kapatmak istediler ama olmadý. baþka türlü bir þey denemek gerekecek.
                                En son artvints tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 13:12.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X