Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avni Aker veya Şenol Güneş olmasını istemiyorum şahsen. Birincisi şehir Avni Aker'e diyet borcunu zaten mevcut stadyum isim hakkıyla ödedi, dolayısıyls abartıya gerek yok. Şenol Güneş ise mevcut haliyle bir şikeci istanbul takımını çalıştırmıyor olsaydı olabilirdi. Benim önerim bu şehirde doğmasına rağmen reklamını yapamadığımız Kanuni Sultan Süleyman'dır. Batılıların deyimiyle 'Muhteşem 'Süleyman' stadyumu
    Şehir Avni Aker'e "DİYET ÖDÜYOR!" öyle mi?

Üstüne bir de stadın adı Kanuni Sultan Süleyman olsun öyle mi?

Şu an ben susuyorum, gözlerim konuşuyor! YUH! YUH OLSUN YUH!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzonspor bir taraftar şirketidir, takımıdır, derneğidir. Taraftarı olmazsa Trabzonspor'da varlığını ve büyüklüğünü sürdüremez. Böylesine büyük bir marka, tesislerine isim verirken illa birilerinden tavsiye alacaksa bu birileri "taraftarları" olmalıdır.

Sen yap bir oylama bakalım, Şenol Güneş'te seçeneklerden biri olsun. O da öyle veya böyle bizim camiamızın yetiştirdiği bir isimdir.

Avni Aker - Şamil Ekinci - A.Suat Özyazıcı - Özkan Sümer - Şenol Güneş

şöyle bir oylamada kimin ne oy alacağını tahmin etmek çok zor değil

Yorum

• Yapmayın Allah aşkına.Kompleks daha büyük olduğu için ismi de Şenol Güneştan daha büyük bir efsaneye ait olmalı.Avni Aker,Şamil Ekinci,A.Suat Özyazıcı gibi...
        Ş.Güneş ve diğer efsane sporcularımızın ismi antrenman sahalarına verilebilir.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• O kadar saçma şeylerle uğraşıyoruz ki vallahi anlayamıyorum.Biri bilerek mi yapıyor nedir?
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• klima arena olsun

sonra stadın duşlarında 24 saat saat sıcak su olması lazım
            En son vizyon61 tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 15:33.

Yorum

• Lazuri yani Lazca ve Lazlar hakkında birçok bilgiye ulaşabileceğiniz bir site. Sitenin en belirgin özelliği ilk defa internette Lazca Sözlük yayını yapmasıdır.

Stadin ismi lazca olsun

Yorum

• İlla birinin ismi verilecekse bu kimsenin tartışmayacağı bir isim/ler olmalı. Avni aker, Ahmet suat özyazıcı gibi.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şenol Güneş isminin ortalık karıştırmak/ gündem değiştirmek gibi birşey olduğunu düşünüyorum.

Fakat şimdi Muhteşem Süleyman falan diye duyunca hafiften hoşuma da gitmedi değil
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Ş. Güneş mi ?

Bursa Spor'dayken Trabzona gol atınca kendini yırtan Ş. Güneş mi ? (efsanesi olduğun kulübe atmışsın golü, sakince sevinmek ayrı kendini yırtmak ayrı)

1461 ile BJK aynı gruptayken kasti olarak yenilmek için takımdaki tüm savunma oyuncularını çıkararak mağlubiyet alan ve 1461'in elenmesine sebep olan Ş. Güneş mi ?

İlk defa Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadım diyen Ş. Güneş mi?
                    Şikeden hüküm giymiş Bjk'nin hocası olan Ş. Güneş mi ? Gökhan Gönül'ü transfer eden Ş. Güneş mi ?

hangisinin ismi verilecek?
                    En son must61 tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 15:59.
                    #Dik oyna

Yorum

• Şenol Güneş isminin kulübe kattığı değer ile camiamız adına efsaneler arasına girmeye yetmiştir bence. Bu durumu Şenol hoca nın beşiktaşın başında hoca olması da değiştirmez.
                      Spor kompleksine verilebilecek isimlerden bir tanesine de Şenol Güneş ismi idi.
                      Farklı isimlerde olabilirdi ama Şenol Güneş ismi verildi diye yaygara koparacak değilim...

Şenol Güneş bizim bir değerimizdir. Hatasıyla günahıyla sevabıyla o bizden biridir.
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Foruma kayıt olduğum günden bu yana ilk cezamı aldım Ihonun trolleri sayesinde neyse sağlık olsun.
                        Son bir kac sayfadir bazı sike ve kupa ile ilgili mesajlar gördüm iki satırda ben yazayım dedim.

3 Temmuzda Trabzonspor un hakkı gasp edilmistir.
                        Rte önderliğinde iktidar ve muhalefet partileri haklı kupamizi gasp etmiştir. Buraya kadar herkes katiliyordur heralde. Peki benim anlamadığım her durumda Akp karşıtı hareket eden muhalefet partileri Chp ve Mhp nasıl o gün el ele verdiler ? Dostlar o gün için konuşmak gerekirse hepsi aynı .... Lacivert olmuşlardır. Hepsi güçlü olani secmistir. Biz Trabzon olarak güçlü olabildik mi?
                        Hayır. Akplisi Akpye Chplisi Chpye Mhplisi Mhpye oyunu verdi. Şimdi burada kendimizi kandirmayalim kupamizi şu aldı bu aldı diye. Biz kendi içimizde birlik olamadiktan sonra çok daha ezilir suçlu ilan ediliriz bu ülkede...
                        Ağasarlı_61

Yorum

• Trabzon doğumlu olmasına rağmen Kanuni Sultan Süleyman ismini şehir olarak fazla kullanamadık. Bundan istifade edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü futbolda devir reklam ve propaganda devri.
                          En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 19:19.

Yorum

• Avni aker spor kompleksi

Fırtına Stadyum

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Yeni bir isme gerek yok, çünkü yeni konulan isim bana göre eskiyi unutturmak amaçlıdır. Hüseyin Avni Aker değil de başka bir isim koyulması bence çakallıktır.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon doğumlu olmasına rağmen Kanuni Sultan Süleyman ismini şehir olarak fazla kullanamadık. Bundan istifade edilmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü futbolda devir reklam ve propaganda devri. Kanuni'den rahatsızlık duyanlara ise acıyor ve onları hali hazırda noel yaklaşırken VATİKAN gezisini öneriyorum. Biz tarihimizden ve kültürümüzden gururlu ve memnunuz çok şükür
                                Hangi büyük kulübün adında böyle şeyler var merak ediyorum... Bizim efsanemiz yok mu ? Ne alaka yani Kanuni ? Köprü mü yapılıyor da adı Kanuni olacak... Kanuni Sultan Süleymanı severim saygı duyarım ama bu saçmalığın daniskası.

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X