[MENTION=38033]sefay35[/MENTION] Sorular için teşekkürler, notumuzu aldık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-Araç girişlerinin kapatılmasına ilişkin herhangi bir düşünce ya da plan mevcut mu?
-Dış kaplamaya herhangi bir ışıklandırma düşünülüyor mu?Videosu paylaşılmıştı da.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
kumsal yapılabilir mi ilerde diye merak ediyorum açıkçası, öyle taşlık mı kalacak etrafı? canlı yayın için herhangi bir çalışma olmuş mu, görüntü uzaklığı ne olacak, biraz sahanın içine yakın, yenilikçi birşey bekliyoruz. madem ülkedeki statların aksine kutu stat yapıldı, yayın da premier lig ayarında olsun. özel ilgilenilsin araştırılsın. son olarak logo işlenecek mi koltuklarla merak ettim.En son artvints tarafından düzenlendi; 01.08.2016, 20:26.
Yorum
-
@Faruk BERBER
-saha zemini dışında kalan alana ne uygulanacak? kırmızı tartan pist gibi bir yanlışa düşülmez umarım. suni çim olarak devam eder inşallah.
-herkes sıkça bahsediyor. bu merdivenler tff nin saçma dayatmasına uyulup sarıya boyanacak mı? uefanın fifanın aklına gelmeyen bizim tff nin aklına geliyor. (ki o kural da açık renk olmalı deyip sarıyı ''öneriyor'', illa uyulacaksa başka bir açık renk uygulanabilinir.)
-sahaya çıkış tüneli için trabzonspora özel dizayn birşeyler düşünülüyor mu?
-koltuk düzenlemesi piksel deniyor. beyaz koltuk bu piksel işinin içinde midir? inşallah değildir.En son EROS87 tarafından düzenlendi; 01.08.2016, 20:24.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Akyazı Stadı konusunda her konuda aklınıza takılan soruları şu birkaç gün içerisinde burada belirtir misiniz ? Soruları bir liste yapıp mail vasıtasıyla cevaplarını öğrenmeye çalışacağız. Bir arkadaşımın gözlemlerine göre stadyum Ekim ortasına yetişirmiş.
Sorularınızı bekliyorum
sorcam ama kızmak yok sonra adminim .
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorcam ama kızmak yok sonra adminim .BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorabilirsin, estağfurullah
Beyaz koltuk ve sarı merdiven hiçbir şekilde kullanılmayacak değil mi?
Saha çizgilerinin dışına da çim devam edecek mi?
Deplasman seyirci bölümü kamera açısında olmamalı değil mi?
Hangar çıkışlarına portatif tribünler ayarlanmalı di mi?
Hibrit çimin altına zemin drenajları yapılacak mı?
Zemin ısıtma ve soğutma sistemleri yapılacak mı?
Tribün ısıtma sistemi olacak mı?
Akıllı stat düzenlemesini kim tarafından yapılacak?
Stat için sponsor anlaşması ne zaman?
Tribünlerin isimleri reklam karşılığı satılacak mı?
Stat çevresine ve içine özgün projeler düşünülüyor mu?
Stat açılış maçı için herhangi bir kulüple anlaşıldı mı?
Kat aralarına led pano uygulanacak mı?
Skorbordlar nerede ve nasıl olacak?
Sahile halk plajı, marina, otel vs. Yapılacak mı?
Stat saha içi ve tribün ışıklandırma sistemleri nasıl olacak?
Kombineler ne zaman satışa çıkacak ve uçaklı kombine fikri hayata geçecek mi?
Yerli ve yabancı efsanelerin katılacağı maç organizasyonu yapılacak mı?
...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Benim için en önemli konu pixel muhabbeti,pixel kesinlikle olmamalı sadelik ve asalet katılmalı pixel işin ve ağırlığını bozmasına sebeb vericek kaldıki arada beyaz renk kullanılacak deniyor kesinlikle olmamalı alt kat mavi üst kat bordo olabilir fakat bana göre pixel stadı çocuklaştırıyor bukada güzel birşey olsa tüm büyük klupler stadlarına pixel yapardı sadelik asalettir diyorum ve bu konuda neler olucak merak edıyorum.
Yorum
-
Arkadaşlar,sorularınızı tek tek not alıyoruz yalnız bir hatırlatma yapmak isterim.
Sorulacak sorular teknik sorular olmalı.Sponsor ve yapılacak organizasyonlara yönelik sorulara cevap alma durumumuz şimdilik yok.
Biz yine de sorarız ama hazırlayacağımız soru listesi tamamen stat ile alakalı teknik konulara yönelik.Elektrik,inşaat vs...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gibi aksaklıklar bütün stadyum inşaatlarında yaşanıyor mu acaba? Vinçin sığmayacağını nasıl hesap edememişler.
Bir buçuk senedir bizim şantiyede sökülenlerle yeni bi site kurulur.
Olağan şeyler
Yorum
-
Soru :
Yanlış bilmiyorsan misafir trübünü canlı yayın kamarasının açısında,
bu durumdan rahatsız olmuyorlar mı,çok mu zor bu işe el atmak ve düzeltmek.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru :
Yanlış bilmiyorsan misafir trübünü canlı yayın kamarasının açısında,
bu durumdan rahatsız olmuyorlar mı,çok mu zor bu işe el atmak ve düzeltmek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum