Şike süreci, Trabzonspor un gasp edilen kupası ile taraftar ve camia bir sessizliğe büründü, takımın kötü futbolu , başarısız sonuçlar bunun üzerine tuz-biber oldu geldiğimiz nokta ortada, yeniden şahlanış için öncelikle şike süreci sona ermeli hakkımız olan kupa verilmeli, Trabzonspor lu ruhu ile oynayan, mücadele eden futbolcular gelmeli her şey kendiliğinden yoluna girecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim başkan yedek klubesinde ki fazla koltukları bile kombine olarak satar
Ve o taraftara bir maçı yedek kulübesinden izleme şansı sunarsın.
Çok ilgi çekici bir şey olabilir.
Ama teknik ekip böyle bir şeyi ister mi bilmem. Ama taraftar olarak bana çok güzel geldi
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela ''Ayın en iyi taraftarı'' diye bir uygulama yaparsın.
Ama teknik ekip böyle bir şeyi ister mi bilmem. Ama taraftar olarak bana çok güzel geldi
bayern münih bunu bi ara yapmisdi
kulübe üye + kombine + güncel forma sahiplerinle cekilis yaparsin, her mac biri kulübede olur
harika fikir gercekten
Akyazı da bugün
En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 02:15."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok iyi fikir
bayern münih bunu bi ara yapmisdi
kulübe üye + kombine + güncel forma sahiplerinle cekilis yaparsin, her mac biri kulübede olur
harika fikir gercekten
Valla bir anda aklıma geldi
Taraftara çok iyi jest olur.
Açıkçası o yedek kulübesine gitmek için neler neler yaparım
Ve eminim ki benim gibi düşünen binlerce kişi vardır. Yönetime iletilirse belki düşünebilirler.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada esk nin tribünleri bizimkinin uzak dimi.facede yorumlarına okudum.uzak değilmiş tv den ole gözüküyor. hakeme el uzatmak değecek kadar falan filan yorumları vardı. tv den çok uzakta gibi gözüküyor Muş.
Eskişehir'in eski stadyumunda tribünler ve saha arasında duble yol olduğu için yeni stadyum onlara cennet geliyor.
O yüzden Eskişehirsporlular objektif yorum yapamıyorlar.
Ülkemizde yapılan stadyumların hemen hepsini takip ediyorum.
Açık konuşmak gerekirse Eskişehir Stadyumu, tribünleri sahaya en uzak stadyumlardan biri.
Hatta en uzağı bile diyebilirim. (Yeni yapılan stadyumlar içerisinde)
Ülkemizde 40.000+ Stadyumlarda sahaya yakınlık konusunda en iyisi Vodafone Arena.
Sonra TT Arena ve Akyazı Arena geliyor.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Loca kısmı hariç çok güzel bir stat oldu locaların eski hali daha iyiydi bordo boya vurulduktan sonra çok kalitesiz gözüktü, o kısım aslında en modern ve lüks gözükmesi gereken bölümdü çok sırıtıyor.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bu ayakkabiya takildim... Bu ayakkabi neden Adidas? Acaba bir sponsorluk mu geliyor?bariz adidas modeli
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLoca kısmı hariç çok güzel bir stat oldu locaların eski hali daha iyiydi bordo boya vurulduktan sonra çok kalitesiz gözüktü, o kısım aslında en modern ve lüks gözükmesi gereken bölümdü çok sırıtıyor.
Birdo renge biyanarak cok dandik bir görüntü olustuForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir stadyum ve taraftar nekadar önemli oldugunu 0-3 den sonra gördük...
Nekadar erken acarsak okadar iyi."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela ''Ayın en iyi taraftarı'' diye bir uygulama yaparsın.
Çekiliş ile orada oturma şansı yakalayabiliyordu taraftarlar. Yani maçı yedek kulübesi hizasından izleme şansını yakalayabiliyordular.
Bu bahsettiğim uygulama devam ediyor mu bilmiyorum.Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum