Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    haykırdım reis valla sen şalpazarlı mısın ahahah bizim yayla orası
    Bende😉

Yorum

• koşu pisti olacak mı??

vay be ne günlerdi....
      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• kısaca durumu özetlemiş
        bizde Konya gibi batıramazlar
        ama çimin hakkını vermedikleri ortada

Yorum

• 14938136_1237943919612017_3670965820237257399_n.jpg
          Bu görüntü bana belediyenin kaldırım çalışması/yol çalışması yapmasını anımsatıyor.
          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• La arkadas herseyin de en iyisini bilmekte de üstümüze yok...onca para harcaniyor baskan ve görevli kisiler düsünmüyor, ilgilenmiyor ve bilmiyor ama siz biliyorsunuz öyle mi?
            La havle...
            Desem ki baskan IHO hersey beklerim ama o da yok...
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Ekşi sözlükte hiçbir şeyi beğenmeyen ve her şeyin en iyisini bilen bir grup vardır bilenler bilir. Bizim toplumumuzda yaygındı her zaman ama bu dönemki kadar hiçbir zaman olmadı diye düşünüyorum artık.
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 23:32.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Mis gibi cim ooohh ne yani?

Yorum

Bende az yukardan şahmelik obasından.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    erikbeli yaylasındaki çimen bundan daha iyidir ..
                    Daha çok Saz alanının çimenine benziyor
                    Ağasarlı_61

Yorum

• Herkes Trabzonspor için en iyisi olsun istiyor bunu anlıyorum. Tabi diğer takım taraftarlarının da bunda etkisi var.Mesela geçen hafta oynadığımız takımın stat yapımında çimi bile haftalarca konuşuldu- ki bana göre gerçekten sonradan görmeliğin daniskasıdır bu olay. Başkasının yerine utanmak nedir anlıyorsunuz.

Bir şeyin en kalitelisini istemek bununla övünmek mutlu duymak elbette herkesin hakkı ancak mevcut takımımızın atlaması gereken bir eşik var görüldüğü üzere. Bunu sezon başında başaramadık , rüzgarı arkamıza alamadık ve üstünee üstlük özgüven olarak geri döndü bu durum. Gerçekten endişe verici bir hal aldı böylece.

Şimdi elimizde tek atımlık bir barut kaldı "Akyazı" bunun için tam bir sinerji ortamı yakalmak şart ve bunun için mevcut durumun şimdilik mazur görülmesini bekliyorum,diliyorum.

Eleştirmek fikir üretmek güzel şey ancak son dönemlerde bu doz o kadar üst bir perdeye çıktı ki bu elimizdeki son şansı da en etkili biçimde kullanabilmemiz için gereken birliktelik ve sahiplenme hissini dinamitlemeye ,bizi staddan uzaklaştırmaya başladı. Bence şu durumdaki bi takım için bu tip eleştiriler oldukça lüks.

Bu stat artık bizim bi elli yüz yıl daha bizimle inşallah. Teslim alındıktan sonra sezon sonu bir iç dekorasyon firmasıyla anlaşılıp tüm endişeler giderilebilir. Ama şimdilik sevabıyla gunahı
                      yla bu stada sımsıkı sarılmalıyız.
                      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 23:56.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Çalışan işçilerden biri çimlerin üzerinde sigara içiyor, o sigaranın külleri mutlaka sahaya düşmüşdür, bu nasıl olurda kimsenin dikkatini çekmedi, hayret yani.
                        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Şunu söylemek isterim ki forumda bu konunun olma amacı tiyatro izler gibi yapılanları seyretmek değil gördüğümüz en ufak kusuru bile söyleyerek daha iyi olması için uğraşmaktır. Bu stad elalemin değil ki susalım kendimiz için en iyisi olmasını istediğimiz için eleştiriler yapılıyor. Aylardır eleştiri yapanlara yok hiç bir şey beğenmiyorsunuz yok bu size fazla gibi laflar ediniliyor. Eleştiri görmek istemeyen instagramdan takip edip görebilir fotoğrafları buraya gelipte kimseyle polemik yaratmanın alemi yok bu iş eleştiriler sayesinde en iyi şekilde yapılacak susarak hiç bir şey çözüme kavuşturulmaz haklı eleştiriyide haksız eleştiriyide herkesin yapmaya hakkı var. En yanlış eleştiri bile buraya gelip "bir şeyide beğenin be" demekten iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• o alacali felan olmasi hic sorun degilde

bu resimde yatay düzlügü dalgali gibi
                            umarim cimlerin yatisindan bu efekt ortaya cikmistir

2 gün önce paylasilan ganzilisin hazirladigi klip
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 03:47.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yok , vakfikebir )))
                              County of Essex

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha çok Saz alanının çimenine benziyor
                                Tonya dan sonra degilmi orasi , gitmeyeli yillar oldu belki 15 yil.
                                County of Essex

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X