İlk olarak amasya0561 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım beğenirsiniz
Yeni stadımızda, omuz omuza nice zaferlere !
Acayip beğendim.
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım beğenirsiniz
Çok iyi, bravo!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
tek sıkıntı stad içi resımlerde vinçler falan halen orda .61
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel olmuş.
Acayip beğendim.
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYağmur ve şimşek efektleri yeter.
Çok iyi, bravo!
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegayet güzel .
tek sıkıntı stad içi resımlerde vinçler falan halen orda .
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesilin butun yorumlarimi silin...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Büyük takım olmanın bazı olmazsa olmazları vardır. Sportif başarı, ekonomi, altyapı, geçmiş, taraftar, şehrin yapısı vs.
Trabzonspor son dönemlerde bu alanda ciddi bir kan kaybı yaşadı.
Endüstriyel futbolun getirilerini iyi okumak gerekir. Sportif başarı, iyi bir futbol takımı kurularak yakalanır. İyi bir futbol takımı kurabilmek için iyi futbolcuları takımına transfer etmelisin. Futbolcuların takımını tercih etmesini sağlamak zorundasın.
Bu yüzden yapılan bu stada çok fazla önem veriyorum. Yıllardır yerinde sayan Trabzonspor için çok büyük bir adımdır bu stadyum.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Emirates'le Akyazı'yı mı kıyasladık arkadaşlar. Bundan bunu mu anlıyorsunuz. Stadın membran dışında görünen cephesi yok dedik. Camlı, şık kaplamalı bir cephesi olsaydı keşke dedik. Ayrıca yeri gelir eleştiri de olur. Bu sayfa bunun için var. Size mi sorulacak?
Yorum
-
Arkadaşım yazdıklarını bir daha okumanı tavsiye ederim, biraz ağır olmadı mı sence vatan haini falan. Benzetme beni bağlar ki teşbihte hata olmaz, sen beğenmek zorunda değilsin. Dışardan baktığında yapılan stadyum neye benziyor sence?Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalesef şu bir gerçekki avni akerde türkiye kupası dahil final hiç oynanmayacak...Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
Yorum