İlk olarak Arda' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
14938136_1237943919612017_3670965820237257399_n.jpg
Bu görüntü bana belediyenin kaldırım çalışması/yol çalışması yapmasını anımsatıyor."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
Ekşi sözlükte hiçbir şeyi beğenmeyen ve her şeyin en iyisini bilen bir grup vardır bilenler bilir. Bizim toplumumuzda yaygındı her zaman ama bu dönemki kadar hiçbir zaman olmadı diye düşünüyorum artık.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 23:32."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaykırdım reis valla sen şalpazarlı mısın ahahah bizim yayla orası
Yorum
-
İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerikbeli yaylasındaki çimen bundan daha iyidir ..Ağasarlı_61
Yorum
-
Herkes Trabzonspor için en iyisi olsun istiyor bunu anlıyorum. Tabi diğer takım taraftarlarının da bunda etkisi var.Mesela geçen hafta oynadığımız takımın stat yapımında çimi bile haftalarca konuşuldu- ki bana göre gerçekten sonradan görmeliğin daniskasıdır bu olay. Başkasının yerine utanmak nedir anlıyorsunuz.
Bir şeyin en kalitelisini istemek bununla övünmek mutlu duymak elbette herkesin hakkı ancak mevcut takımımızın atlaması gereken bir eşik var görüldüğü üzere. Bunu sezon başında başaramadık , rüzgarı arkamıza alamadık ve üstünee üstlük özgüven olarak geri döndü bu durum. Gerçekten endişe verici bir hal aldı böylece.
Şimdi elimizde tek atımlık bir barut kaldı "Akyazı" bunun için tam bir sinerji ortamı yakalmak şart ve bunun için mevcut durumun şimdilik mazur görülmesini bekliyorum,diliyorum.
Eleştirmek fikir üretmek güzel şey ancak son dönemlerde bu doz o kadar üst bir perdeye çıktı ki bu elimizdeki son şansı da en etkili biçimde kullanabilmemiz için gereken birliktelik ve sahiplenme hissini dinamitlemeye ,bizi staddan uzaklaştırmaya başladı. Bence şu durumdaki bi takım için bu tip eleştiriler oldukça lüks.
Bu stat artık bizim bi elli yüz yıl daha bizimle inşallah. Teslim alındıktan sonra sezon sonu bir iç dekorasyon firmasıyla anlaşılıp tüm endişeler giderilebilir. Ama şimdilik sevabıyla gunahı
yla bu stada sımsıkı sarılmalıyız.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 09.11.2016, 23:56."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Şunu söylemek isterim ki forumda bu konunun olma amacı tiyatro izler gibi yapılanları seyretmek değil gördüğümüz en ufak kusuru bile söyleyerek daha iyi olması için uğraşmaktır. Bu stad elalemin değil ki susalım kendimiz için en iyisi olmasını istediğimiz için eleştiriler yapılıyor. Aylardır eleştiri yapanlara yok hiç bir şey beğenmiyorsunuz yok bu size fazla gibi laflar ediniliyor. Eleştiri görmek istemeyen instagramdan takip edip görebilir fotoğrafları buraya gelipte kimseyle polemik yaratmanın alemi yok bu iş eleştiriler sayesinde en iyi şekilde yapılacak susarak hiç bir şey çözüme kavuşturulmaz haklı eleştiriyide haksız eleştiriyide herkesin yapmaya hakkı var. En yanlış eleştiri bile buraya gelip "bir şeyide beğenin be" demekten iyidir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.11.2016, 03:47."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaykırdım reis valla sen şalpazarlı mısın ahahah bizim yayla orasıCounty of Essex
Yorum
-
İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha çok Saz alanının çimenine benziyorCounty of Essex
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum